Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Legnépszerűbb szexfantáziák

2012.02.24. 12:05 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://news.menshealth.com/wp-content/uploads/2011/10/sexual-fantasy.jpgMiről álmodik a nő holdvilágos nyári éjszakákon? Mármint a fehér lovon érkező királyfikon kívül.

Nyilván sok mindenről, főleg olyanokról, melyeknek megvalósulása a hétköznapi életben módfelett kérdéses. Éppen ezért bátrak. Csak felnőtteknek! Az Askmen.com magazin női újságírója összegyűjtötte azokat a szexuális álmodozásokat, melyek szerinte leginkább izgatják a szebbik nem fantáziáját. A cikk írója emlékeztet: a hölgyek fantáziálás terén ugyanúgy nem fogják vissza magukat, ahogy a férfiak. Mi több, többen abban is reménykednek titokban, hogy partnerük előbb-utóbb segít ezek közül néhányat a valóságba is átültetni.

1. Erotikus tánc

A legtöbb nő soha nem vállalna be egy nyilvános helyen egy sztriptízt, de ettől ez még egy igen népszerű női szexuális fantázia, mely során gondolatban kellően „megkínozzák” a kéjre sóvárgó férfinézőt. A férfiak arcán tükröződő öröm azt bizonyítja, hogy működik női vonzerő, az erekció pedig azt, hogy az ő kezükben az irányítás. Egy együtt olyan kombináció, amelyből soha nem lehet eleget birtokolni egy nő számára.

2. Exhibicionizmus

Hogy miként reagál a nő a valóságban az otthon készült erotikus tartalom előállításának ötletére, az változó, az viszont valószínű, hogy ő maga is már fantáziált erről. A fantázia gyakorlatba ültetése általában ott bicsaklik meg, hogy sok nőt túlságosan is foglalkoztatja a – szerintük tökéletlen - teste ahhoz, hogy részt vegyen ilyen kísérletekben. Ugyanakkor gondolatban tovább is elmennek, és izgatónak találják arról álmodozni, hogy idegenek figyelik, amikor nyilvános helyen szexelnek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: legnépszerűbb szexfantáziák

Kétperces menet

2012.02.24. 12:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1010/20101021szexeleke.jpgA szexhez való hozzáállás teljesítménycentrikus, ami a nőknél is jól megfigyelhető, állítja dr. King.

Praxisa kezdetén a hozzá forduló nők azt akarták tudni, hogyan juthatnak a csúcsra, ma a G-pontra, a multiorgazmusról és a női ejakulációról kérdezik. A hatvanas-hetvenes években kialakuló szexuális forradalom óta az elvárások egyre nagyobbak, bár az ember fiziológiája változatlan maradt – mondja King.

A szexológia egyik úttörője, Alfred Kinsey által 1940-ben végzett felmérése szerint az amerikai férfiak 75 százalékánál a nemi aktus ideje két percen belül volt, és ezt az emberek többsége – beleértve a nőket is – teljesen normálisnak tartotta. Ezzel szemben, ha ma egy férfit megkérdezünk a közösülés megfelelő időtartamáról, átlagosan 10-15 percet fog mondani.

A késztetés, hogy többet teljesítsünk, egyre nagyobb, és ironikus módon, ha néhány évtizeddel ezelőtt még az volt a sztereotípia, hogy a nők frigidek, ma viszont az impotencia a kulcsszó.

Toby Green pszichológus szerint az, hogy a mai, szexuálisan felszabadított nők már bármit kérhetnek és kérnek is, a férfiakat egyre nagyobb kihívás elé állítja. A férfiak régebben azt mondogatták: milyen jó lenne, ha a nőkkel ezt meg azt csinálhatnánk – most azonban, mikor mindez megvalósul, kiderül, hogy a dolog többnyire nem működik – mondja Green. A férfinak pszichológiailag szüksége van arra, hogy úgy érezze, ő vadász, nem pedig űzött vad. King úgy véli, a szexszel kapcsolatos régi mítoszok, mint a maszturbáció vakságot okoz, a férfi a vágy áldozata, a nők nem élvezik a szexet, elavultak, és mára újak váltották fel őket.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tévhitek menet

Gyerekem van, pedig nem szültem és nem is fogadtam örökbe....

2012.02.22. 10:25 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.miabonyunk.hu/images/k%C3%B6nny.jpegGyerekem van, pedig nem szültem és nem is fogadtam örökbe....

Egyszerűen csak összeköltöztem a pasimmal.
...
Egy átmulatott éjszaka után barátnőm és én épp a reggeli kávénkat
kortyoltunk amikor is, mintegy megvilágosodva kitört belőlem:

A következő kapcsolatomat szép lassan építem fel, nem költözök össze
egyből a jelölttel, mert már elég ügyes és okos és önálló vagyok!!!
Orsi, aktívan bólogatott és helyeselte minden szavamat.

Rá két hétre már a Rezső lakásán voltam, épp azt vitattuk, melyik
felsőmet hagyjam, ott, meg hogy milyen krémeket vegyen nekem, hogy
ne kelljen mindig málhás szamárként közlekednem az ő és a szüleim
lakása között.
Rajtam megint kitört a mártírság, és, hogy óvjam pénztárcáját- mert
engem nem érdekel a lóvé!!!- felajánlottam, hogy itt hagyom én az
enyémeket, ne vegyen!
ELSŐ HIBA:
A GYEREKNEK NINCS PÉNZE,ÍGY A SZÜLŐ NEM VÁRJA EL TŐLE, HOGY
KÖLTSÖN RÁ!
Eredmény: Azóta is én veszem a fürdőszobai kellékeket, még az övéit
is, alig van pénzem...

Szó nélkül beleegyezett- milyen aranyos, nem akar veszekedni...- .

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek gondok anyáskodás

Mélytorok-technika- Amire minden pasi vágyik

2012.02.21. 15:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkbanana.hu/wp-content/uploads/2012/02/melytorok.pngAz orális szex manapság teljesen elterjedt és megszokott dolog. De a szex e fajtáját is fel lehet dobni egy kis ügyességgel és némi gyakorlással. Minden pasi vágya, hogy kedvese elsajátítsa a mélytorok technikát.

Ezzel párunknak olyan örömöt tudunk okozni, amit talán még sosem érzett. Higgyék el, biztos lesz a siker. A mélytorok-technika az orális szex azon formája, amikor a férfi merev hímvesszőjét teljes hosszában a partnere szájába vezeti. Az elv ugyanaz, mint a kardnyelők esetében, azaz a péniszt egészen a torok végéig, illetve úgy kell a szájba helyezni, hogy a makk túljusson a nyelőcső nyílásán.

A dologhoz két nehézségen kell túljutni. A száj a nyelőcső folytatása kell, hogy legyen. Emiatt a nőnek hanyatt kell feküdnie, hogy feje lelógjon az ágy széléről. A másik, hogy túl kell jutni az öklendezés reflexén, ami akkor lép fel, amikor a pénisz a torok gégén lévő nyelvcsaphoz ér. Mivel ehhez nem lehet az egyik napról a másikra hozzászokni, a technika elsajátításához igazi edzésre van szükség. Biztos, hogy partnerünk örömmel jelentkezik edzőtársnak. Nem kell elkeseredni, ha elsőre nem sikerül, és ne adjuk fel az első kudarc után. Van, akinek könnyebben megy, másoknak nehezebben, de meg lehet tanulni.

Ez egy valóban látványos technika, mert a péniszt a nő teljes egészében "lenyeli", és a nő szája a férfi medencéjével érintkezik. A módszer a hagyományos technikától csak abban különbözik, hogy az ejakuláció közvetlenül a nyelőcsőbe történik. A mélytorok technikáról a szexualitás nagykönyve, a Káma-szútra ezt írja:” lingáját egészen tövig a szájába veszi, és úgy szorítja, mintha el akarná nyelni”.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: mélytorok

Miért választjuk a rossz pasit?

2012.02.21. 15:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294108_288997447796678_244017422294681_1126053_1707129062_n.jpgTalán a szeretetéhség, talán csak a rózsaszín vakság az oka, mégis, annyiszor fordul elő, hogy bebeszéljük magunknak: ő az igazi. Kábé két hónapig… Miért nem látjuk előre, hogy nem fog működni?”

A nő furcsa szokása, hogy idealizálja a férfit, aki megtetszik neki. Valahogy a férfiak ebben sokkal realistábbak, vagy talán csak a genetikusan beépített pesszimizmusuk óvja meg attól, hogy egész mást lássanak belénk, mint amilyenek valójában vagyunk.

De a nők… Nekünk elég egy-egy vágyott tulajdonság a férfiban, máris köré képzeljük az összes többit, amit megálmodtunk maguknak. És miután felismerjük, hogy hajlamosak vagyunk az ilyesmire, a következő párkapcsolatunkban megint ugyanezt tesszük. Sorra bukkannak fel a kis piros zászlócskák, amik jelzik, hogy itt gond lesz, mi pedig, mintha mi sem történt volna, berugdossuk őket a szőnyeg alá. Mik azok a dolgok, amikre nem vagyunk hajlandóak odafigyelni?

1. Mi van a csinos pofi mögött?

Az egyik leggyakoribb csapda a külső. A megjelenés rengeteg dolgot elárul valakiről, ez igaz. Ugyanakkor a dns-ünkben van, hogy egy vonzó, az ideálishoz közelítő megjelenésű férfi, az nekünk kell. Épp csak ma már nem az őskorban élünk, és a túlélést nem a legpompásabb hím, vagy a legerősebb kar fogja biztosítani. Sőt (elnézést minden gyönyörű férfitól), pont ők azok, akiknél a legkisebb az esélye, hogy szeretnének megállapodni, és másra sem vágynak, csak egy monogám párkapcsolatra. Természetesen, fontos a külső. Ha ránézel, és nem bizsereg valami ott belül ettől az élménytől, ha nem tudsz arra gondolni, mi mindent szeretsz abban, ahogy kinéz, akkor hosszú távon nagy gondok lesznek a kémiával.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: választás szenvedés rossz pasi

(El)engedni tudni kell!

2012.02.21. 15:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.idezetekszerelemrol.eoldal.hu/img/picture/5/emo-boys-21.jpgBiztos vagy benne, hogy jó úton haladsz – haladtok? A kitűzött cél elérése boldoggá tesz majd? Akkor is, ha aránytalanul sok áldozatot hoztál érte? Talán át kellene gondolnod, nem érdemes-e inkább lezárni életed egy fejezetét?
Sose add fel! Higgy magadban, és bármit elérhetsz. Aki mer, az nyer. Ezt üzeni nekünk a világ, és ezt sulykoljuk mi magunk is gyerekeink fejébe. Veszíteni manapság nagyon nem illik. Annál inkább: foggal-körömmel ragaszkodni, mindenáron küzdeni, hajtani a célokért, melyeket talán a divat diktál, vagy másvalaki a környezetünkben, nem a hitünk. (Pláne, ha nőnek születtünk, és mániánk a jókislányos megfelelés.) Így van ez már az iskolában is, nemkülönben a munkahelyen és a párkapcsolatokban.

„Vedd el, ami jár – szerinted –, különben lúzer vagy!”. Ez a kor üzenete a legtöbb embernek a nyugati világban.
„Végre el tudtam hagyni”
Az állhatatosság, a kitartó szorgalom egyértelműen erény a társadalmi megítélés szerint. Az elérhetetlennek tűnő célok elérői hősök, példaképek. A harcot feladók nem azok. Pedig gyakran nagyobb bátorság kell a hátraarchoz, mint a csata folytatásához.
Marietta tudja ezt. Tizenhat év után számolt le kamaszkori ábrándjával.

– Gimibe jártam, amikor beleszerettem egy férfiba, aki kora alapján az apám lehetett volna, és a gyerekeivel évekkel azelőtt együtt jártam korcsolyázni – meséli. – Emlékszem, már fogszabályzós csitriként is tetszett a „Tibor bácsi”, tettem-vettem magam előtte, ő meg jót mulatott a lánya idétlen barátnőjén. Jó tíz év telt el, mire újra találkoztunk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás elengedni

Több mint sperma

2012.02.21. 15:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/media/content/Friss/14388.jpgA spermium azon túl, hogy hozzájárul egy új élet megfogantatásához, más módon is funkcionál.

Ki gondolná, hogy szerelmünk köldöke alatt egy arasznyival található testrésze valódi csodaszert tartalmaz? Kutatások bebizonyították, hogy azok a nők, akik lenyelik partnerük ondóját, kevésbé depresszívek, mint akik óczkodnak még ennek gondolatától is. Azt mondják, óvszerben szeretkezni olyan, mint zokniban fürödni. Az erősebbik nem képviselője pedig egyenesen irtózik a gumiban való szextől. Azok, akik párjukkal rendszeresen ezt a védekezési módszert alkalmazzák, hajlamosabbak az öngyilkosságra, mint azok, akik nem. Szakértők szerint a spermában található hangulatjavító hormonok egyből a nő véráramába kerülnek, és pár órán belül kifejtik jótékony hatásukat.

Emellett sok férfi kifejezetten dicsőségnek veszi, ha „megkóstolják”. Ugyan konkrét bizonyíték még nincs, de több bevállalósabb hölgy azt nyilatkozta fórumokon, hogy miután megízlelte kedvese testnedvét, simábbá, valamint hidratáltabbá vált a bőre. Egyesek szerint, az ondóváladék arccal érintkezve, még a pattanásokra is jó hatással van, mások viszont azt állítják, bőrszárító hatással bír. Mexikóban egy leszerelt pornószínésznő spermium tartalmú hidratáló krémet dobott piacra. A „feltaláló” elmondta, hogy jóképű fiúkat választ ki alapanyag-donornak, majd a kapott ejakulátumot mézzel és zabbal elkeveri. Azt állítja, hogy a termék remek ránctalanító és bőrpuhító hatású. Mivel fehérjét és lipideket tartalmaz, elképzelhető, hogy tényleg táplálja a bőrt, cink és C-vitamin tartalma miatt pedig a pattanástalanító szerepét is elláthatja.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: sperma ondó

Szexmasszázs, ahogy a profik csinálják

2012.02.21. 12:59 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://museforallseasons.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/massage_parlour.jpgA Távol-Keleten a masszázs teljesen természetes foglalatosság.

Minden masszázs alapja életünk első fizikai élménye, az anyai simogatás: csecsemőkorunkban tanuljuk meg, mennyire izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat, majd idővel rádöbbenünk, hogy még jobb, ha más érint meg minket vagy mi érintünk meg mást.

Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, és mindez fokozottan igaz az erotikus masszázsra.

Az erotikus masszázs és az úgymond normál masszázs között elsősorban céljában van különbség: létezik nagyon sokféle masszázstechnika, ahol a masszőr meztelenül, teljes testtel dolgozik, de ennek ellenére mégis nagyon figyel arra, hogy egy bizonyos határt ne lépjen át. Az erotikus masszázs ezzel szemben kimondottan arról szól, hogy a masszázst végző személy minden létező módon és mindent bevetve jutassa szexuális gyönyörökhöz a partnert.

Egy „átlagos” szeretkezés csupán az ember testének és érzékszerveinek meglepően kis részét veszi igénybe, pedig az egész test erogén zóna: egy profi masszőr pontosan tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden egyes érintés izgató, izgalmas és kéjes legyen.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szexmasszázs

Zuhany alatt a legjobb

2012.02.13. 00:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/130/130472_04c8371927_t.jpgEgy telefonos szavazás végeredménye szerint a magyar hölgyek egynegyede a zuhanyzással köti össze legszívesebben a szexet.

Második helyen a természet lágy öle, az erdő végzett mint az intim együttlét romantikus helyszíne. Az ágy a szavazók körében nem örvend túl nagy népszerűségnek…

Szabadon szárnyal a hölgyek fantáziája

Dr. Farkas Tibor, szexuálpszichológus szerint természetesen bennünk él az, hogy szeretnénk, szeretünk a megszokott, hagyományos környezettől eltérő helyen is szeretkezni:

- A nők éppúgy hajlandóak a változatosságra, mint a férfiak, sőt a felmérések szerint a hölgyek sokkal fantáziadúsabbak, mint párjuk. Sokszor azonban nem mernek hangot adni kívánságaiknak, tartva attól, hogy partnereik romlottnak tartják majd őket. Így - a felmérések tanúsága szerint - a magyar nőknek csak 20-25 százaléka valósítja meg ezeket a vágyakat, míg Németországban a hölgyek több mint fele.

A Blikk nő olvasóinak 24 százaléka a zuhany alatti szexuális aktusra szavazott. Ez valószínűleg azért van így, mert a helyszín védettséget, ám kellemes hangulatot biztosít. A szappanozás, az egymás testének felfedezése pedig bizsergető előjáték, véli a szakember.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex zuhany szeretkezés

Szex az első randin? Kezdeményezzen a nő?

2012.02.10. 17:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/155/1551/15518/1551847_e9026c8526f4ff00ea1ce61c1dfe2ede_wm.jpgVéget ért a háromhetes kutatás egy társkereső iroda oldalán, mely meglepő eredményeket mutat a párkapcsolatok területén; például a férfiak csaknem ugyanolyan mértékben szavaztak az elsőrandis szex-szel kapcsolatban a „szóba jöhet”-re, mint a „semmiképp” kategóriára. És hogy mit szeretne a férfi? És mi a nő vágya egy szerelemben? Nézzük!

Három héttel ezelőtt egy párkereső iroda átfogó online kutatást indított annak kiderítésére, vajon hogyan, milyen stratégiával hódítják meg kiszemeltjüket a nők és férfiak hazánkban, mit is gondolnak most egymásról a párkeresők és milyen elvek és gondolatok alapján keresik életük párját. A kutatás meglepő eredményekkel szolgált. A közel ezer kitöltő „az előre jósolt” válaszokhoz képest egészen más véleménnyel rendelkezik.

http://kep.index.hu/1/0/155/1551/15518/1551841_6725864f76671ffe7a55dcb68b0587d2_wm.jpg

„- Meglepődtünk az eredmények értékelésekor, hiszen egészen más sztereotípiáink vannak a nemek gondolkodásmódjával kapcsolatban. Azt hinnénk, a férfiak többsége képtelen a stabil párkapcsolatra, gyors, alkalmi megoldásokat keres, miközben a hölgyek a mesebeli herceget keresik – mondja Bús Tímea párkapcsolati szakértő. „Ezzel szemben a fenti adatok elgondolkodtatásra, véleményünk változtatására kényszerítenek minket. Át kell értékelnünk a viszonyokat, új alapokra kell helyeznünk azokat.”

De kezdjük az elején! A kérdőívet kitöltő férfiak csaknem 70%-a úgy gondolja, hogy az ő dolga a nő meghódítása, és bár egyértelmű jelzéseket vár a nőtől, az első lépést mégis ő szeretné megtenni.
Az első randit a férfi egy séta vagy vacsora formájában képzeli el, a nőknél is első helyen ez a két lehetőség végzett. A hajszínre mindig azt gondoljuk, hogy nagyon lényeges, azonban 44% szerint ez teljesen mindegy, második helyen, természetesen, a szőke végzett. 46% számba veszi az első randis szex lehetőségét, azonban nagyjából ekkora hányadban (40%) elképzelhetetlennek tartják ezt.

 

CSAJOK: folytatás ITT

PASIK:  folytatás ITT

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szex randi kezdeményezés

Hová tart a szexualitásunk?

2012.02.08. 17:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://fc02.deviantart.net/fs41/i/2009/044/8/2/orgasm_by_p3tr351.jpgA közelmúltban felháborító hírről kaptunk információkat: Kőbánya alsó vasútállomás peronján két lány orális örömökben részesítette egymást, miközben az utasok mellettük jártak-keltek, és senki nem szólt egy árva szót sem.

Az ilyen és ehhez hasonló események kapcsán két fontos kérdést kell feltennünk magunknak. Az egyik, hogy hová tartunk, és mit akarunk ezzel a közönyösséggel, ami bennünk van, és ami megengedi, hogy becsukjuk a szemünket és elfordítsuk a fejünket, ha ilyen, és ehhez hasonló eseményekkel találkozunk az utcán. A másik pedig, hogy mi és miért készteti arra a fiatalokat vagy bárkit, hogy ezt tegye egy közterületen, egy helyen, ahol rengeteg ember megfordul. Feltűnési vágytól szenvednek, egyszerűen csak unatkoznak vagy valamilyen mentális betegség áll ennek a viselkedésnek a hátterében?

A szexualitásnak eredetileg két emberre kellene tartoznia a hálószoba berkein belül, s testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt érettnek kell lenni hozzá. Persze tudjuk, hogy ez nem így működik, és a kíváncsiság az, ami általában győzedelmeskedik a tapasztalatlan „gyermekek” esetében. De mi lehet az oka annak, hogy két lány a nyílt utcán így egymásnak esik? Mindenképpen valamiféle devianciáról kell beszélni ez ügyben, hiszen az nem lehet, hogy már ennyire erkölcstelen és normaszegő lenne az a társadalom, amiben élünk.

Viszont ha megnézzük a másik oldalt is, akkor szembesülnünk kell azzal a hihetetlen ténnyel, hogy egyetlen ember sem volt, aki odament volna hozzájuk, és megálljt parancsolt volna a történéseknek. Így szemlélve az eseményeket azonban mégsem mondhatjuk rájuk, hogy deviánsak lennének, vagy hogy az a viselkedés, amit ott produkáltak eltérne a normától.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szexualitás

süti beállítások módosítása