Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hová tart a szexualitásunk?

2012.02.08. 17:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://fc02.deviantart.net/fs41/i/2009/044/8/2/orgasm_by_p3tr351.jpgA közelmúltban felháborító hírről kaptunk információkat: Kőbánya alsó vasútállomás peronján két lány orális örömökben részesítette egymást, miközben az utasok mellettük jártak-keltek, és senki nem szólt egy árva szót sem.

Az ilyen és ehhez hasonló események kapcsán két fontos kérdést kell feltennünk magunknak. Az egyik, hogy hová tartunk, és mit akarunk ezzel a közönyösséggel, ami bennünk van, és ami megengedi, hogy becsukjuk a szemünket és elfordítsuk a fejünket, ha ilyen, és ehhez hasonló eseményekkel találkozunk az utcán. A másik pedig, hogy mi és miért készteti arra a fiatalokat vagy bárkit, hogy ezt tegye egy közterületen, egy helyen, ahol rengeteg ember megfordul. Feltűnési vágytól szenvednek, egyszerűen csak unatkoznak vagy valamilyen mentális betegség áll ennek a viselkedésnek a hátterében?

A szexualitásnak eredetileg két emberre kellene tartoznia a hálószoba berkein belül, s testileg, lelkileg és szellemileg egyaránt érettnek kell lenni hozzá. Persze tudjuk, hogy ez nem így működik, és a kíváncsiság az, ami általában győzedelmeskedik a tapasztalatlan „gyermekek” esetében. De mi lehet az oka annak, hogy két lány a nyílt utcán így egymásnak esik? Mindenképpen valamiféle devianciáról kell beszélni ez ügyben, hiszen az nem lehet, hogy már ennyire erkölcstelen és normaszegő lenne az a társadalom, amiben élünk.

Viszont ha megnézzük a másik oldalt is, akkor szembesülnünk kell azzal a hihetetlen ténnyel, hogy egyetlen ember sem volt, aki odament volna hozzájuk, és megálljt parancsolt volna a történéseknek. Így szemlélve az eseményeket azonban mégsem mondhatjuk rájuk, hogy deviánsak lennének, vagy hogy az a viselkedés, amit ott produkáltak eltérne a normától.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szexualitás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr564079259

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása