Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Értelem és érzelem

2012.06.19. 10:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.novagyok.hu/uploads/_cikk_kepek/_thumbnails/1714_2_1322147018.jpgVajon hogyan választjuk szerelmeinket? Lehet-e változtatni vonzódásainkon, és mi van akkor, ha tudjuk, hogy akit szeretünk, nem kellene szeretnünk?

A szív nem ismer elhatározást
A mondás szerint a barátaink Isten bocsánatkérése a rokonainkért – hiszen ez utóbbit nem mi választjuk. Ám egyre inkább úgy tűnik, hogy szerelmeinket sem. A felmérések alapján az emberek 85%-a ugyanolyan típusú emberek iránt gyúl lángra. Ennek oka lehet persze kialakult „zsánerünk” is , a ma oly divatos „vonzás törvénye is”, de a pszichológiai tények azt mutatják, hogy valamiképp „belénk van kódolva”, hogy kik vonzanak bennünket. Addig nincs is gond, míg ez egy fekete szemöldökben vagy száj melletti barázdában jelenik meg – ám ennél jóval összetettebbek vonzalmaink, és leginkább belső természetre, kapcsolati problémákat jelentő jellemvonásokban mutatkoznak meg.

Ember tervez...
Egyesek például folyton abba ütköznek, hogy társuk előbb-utóbb kiszeret belőlük. Mások mindig olyan társat fognak ki, aki képtelen kifejezni az érzelmeit, vagy épp a sokadik párkapcsolatuk fut zátonyra az esküvő kérdéskörének felmerülésével. Ám egy dolog felismerni, hogy „én mindig a hülyéket vonzom”, és más dolog tenni ellene. Merthogy nem lehet. Úgy legalábbis nem, hogy az ember elhatározza, na, most aztán olyan ember iránt fog elsöprő szenvedélyt érezni, aki tökéletes társ tudna lenni. Ilyenkor ugyanis általában az történik, hogy az emberlánya ezzel a szilárd elhatározással lép be egy társaságba, jól ki is szúrja magának a két szóba jöhető szingli pasit, akik szépek, okosak, gálánsak és minden szempontból megfelelnek az elvárásoknak, aztán a buli végén ott találja magát egy személyiségproblémás, megrögzött agglegény mellett, és maga sem érti, hogy történhetett ez, de már megint nyakig belemászott egy teljesen reménytelen kapcsolatba.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: érzelem Értelem

A nők rémálma: bizarr szagok a gatyában

2012.06.19. 10:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1205/20120518-szeress-a-nok-remalma-bizarr.jpgNem számít, hogy a pasi mennyire naprakész a divatban, vagy milyen szellemes társalgással kábítja el kiszemeltjét, ha az alsónadrágját lehúzva kínos titkok kerülnek napvilágra. Az intim higiénia a szexuális úton terjedő fertőzések elkerülésében fontos szerepet játszik, de úgy tűnik, e tekintetben a férfiaknak van még hova fejlődni.Sok ilyennel volt dolgom sajnos.

Ápolatlan nemi szervek: csúnya betegségek melegágya

A higiénia az öngyógyítás tudománya, a személyes egészség megőrzésének és a betegségek megelőzésének művészete. Az ókori görögök pontosan tudták, hogy a kiegyensúlyozott szexuális élethez elengedhetetlen a tisztaság, és az egyiptomi férfiak sem voltak prűdek erkölcsi kérdésekben, akik például ízléstelennek találták a túlzott szőrzetet, ezért egész testüket borotválták. A tisztálkodási szokásokról minden férfi megtanult valamit a családi környezetben, de mégis: sokan nincsenek tisztában az alapvető szexuális higiéniával. A férfi nemi szervek a leginkább kényes és érzékeny részei az emberi testnek, és bizonyos óvintézkedéseket meg kell tenni annak érdekében, hogy elkerülhetővé váljanak a nemi úton terjedő fertőző betegségek. Minden férfinak pontosan ismernie kell (ene) a saját testét, és egyéni érzékenysége figyelembevételével szigorúan betartania bizonyos tisztálkodási szabályokat.

Tünde, adminisztrátor (29)

"Szerintem a hüvelyhez hasonlóan minden pénisznek van egy jellegzetes szaga, ami teljesen normális. Én szinte megőrülök a pasim finom illatától, és lehet, hogy mások ezért perverznek tartanak, de néha szagolgatni is szoktam az alsónaciját, mielőtt kiveszem a szekrényből. Ugyanakkor elvárom a másiktól, hogy minden körülmények között igényes és tiszta legyen, azt viszont kimondottan utálom, ha valakit mondjuk orálisan kényeztetek, és a tusfürdő ízét érzem a számban."

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: bizarr nők szagok gatyában A rémálma:

Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz, nem!

2012.06.15. 14:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Hol vannak már azok a hatvanas évek? A hippik és a szabad szerelem éppúgy kiment a divatból, mint az eredeti családmodell anyukával, apukával, gyerekekkel, kutyával, macskával, kertes házban vagy panellakásban. Miért van ez így?
Szerinted?

Szexuáli s forradalom 2.0

Ma már a nagymamák és a nagypapák sem a régiek. Régen a szex szigorúan a hálószobában zajlott és csak ritkán máshol vagy valaki mással. Manapság viszont egyre több formációja létezik a párkpacsolatoknak: szinglik, élettársak, nyitott házasságok, és más homo- vagy heteroszexuális viszonyok.

Eszter, kozmetikus (24)

"16 éves korom óta vagyunk együtt a barátommal, 4 éve boldog házasságban élünk. A baráti körünkben szinte mi vagyunk az egyetlen 'normális' pár. Az ismerőseink egyik kapcsolatból a másikba esnek, félnek a kötődésektől és az érzésektől. Azt mondják, ez nekik jó így, és ideig-óráig boldognak is látszanak, de én azt hiszem, ez csak a látszat. Vagy csak mi vagyunk ilyen ódivatúak?"

Szabad a pálya

A házasság fontos, jó hazamenni valakihez egy nehéz nap végén - vagy a másik partnerhez. A működő nyitott kapcsolatok receptje - már ha van ilyen - a közös megegyezés. A poligámiában, a nyitott házasságban élőkre ma már nem néznek furcsán. Az örök hűség kemény dolog, sokan nem is tudják megtartani a kimondott-kimondatlan fogadalmat. Ilyenkor jön a félrelépés, a titkolózás, a féltékenység, a lelkiismeret-furdalás, a lebukás, a veszekedés, a megbocsátás vagy a válás. Azoknál azonban, akik poligámiában élnek, ezek a dolgok nem számítanak, hiszen mindenki szabadon járhatja a saját útját - és járja is...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem! Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz

Szerelem egy életen át - létezik?

2012.06.15. 14:31 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Meglátjuk, megszeretjük, majd úgy érezzük, hogy vele akarjuk leélni az életünket. Ám a szív környékén érzett kezdeti bizsergés sajnos nem tart örökké. A tartós párkapcsolathoz szeretetre, kompromisszumokra, tiszteletre, türelemre, és nem utolsó sorban fantáziára is szükség van. Nézz magadba, és olvass!

1. A plátói szerelem

A legszebb, legnemesebb és legveszélytelenebb minden szerelem közül. Amikor már a kedves puszta látványától gombóc lesz a torkodban, amikor legszívesebben csak bámulnád Őt anélkül, hogy valaha is szólnál hozzá. Talán nem is akarunk róla többet tudni, csak amennyit így messziről láthatunk belőle: kedves mosolyát, a csintalan hajtincset, ami a homlokába hull… Szerencsés esetben egy mondatfoszlányt is elkaphatunk tőle a liftben, vagy a szupermarketben. Amikor semmit sem szeretnénk, és talán mégis mindent. Ismerjük 5 darabkáját az ezerdarabos kirakónak, de már azt képzeljük, sőt tudjuk, ő az, akivel a világ legnagyobb szerelmét élhetnénk át. Hogy ez valóban így lenne-e? Az valószínűleg sohasem derül ki, és éppen ez benne a szép.

Helytelen
Voltakép pen semmi rossz nincs benne, talán ez a legnagyszerűbb az egész történetben.

Helyes
Élv ezni az érzést, és talán mégis megismerkedni azzal, aki ezt kiváltja belőled.

2. Találkozgatások, randevúk


A kezdet mindig görcsös és ritkán romantikus. Nehezen indul a beszélgetés, folyik az ártatlan füllentgetés, hol elveszünk az igazságból, hol pedig hozzátoldunk egy kicsit. Ez rendben is van, ha nem esünk túlzásokba. Apróságoktól is elmehet a kedvünk. Vegetáriánus? Otthon felejtette a pénztárcáját? Köszönöm a szép estét, majd hívlak. Valamikor. Egyszer csak. Egy szerelem kezdetéről már tömérdek könyvet írtak, telis tele jó tanácsokkal: ki hívjon fel kit, mikor, és milyen gyakran találkozzunk a kedvessel… Ennek azonban nem érdemes bedőlni, hiszen minden szituáció más, ebben nem lehet általánosítani. Mint ahogy nem segít akkor sem, amikor az ember egy étteremben ül, és azon elmélkedik, vajon mit árul el róla a rendelt étel. A fontos: légy önmagad!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: életen örök szerelem létezik? Szerelem

Házasság szerelem nélkül?

2012.06.15. 14:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Vajon működőképes-e egy házasság, amely szerelem nélkül köttetett? íme, akinek ez sikerült...

A szerelem, ami sose volt, de még mindig tart
Réka negyvenöt éves, kétgyermekes anyuka. Nagyobbik lánya apja Réka egyetemi nagy Ő-je, a kisebbé jelenlegi férje – akihez nyolc éve szerelem nélkül ment hozzá. És paradox módon: a szerelem még most is tart… Hogy is van ez? Réka kertelés nélkül, nyíltan és bölcs derűvel meséli el olykor cseppet sem vidám történetét: művészettörténet szakos egyetemista volt, amikor megismerte Alexet, a nagy Ő-t. „Az az bizonyos mindent elsöprő szerelem volt”-mosolyodik el. „Feladtunk egymásért mindent: én a családommal vesztem össze érte (Alex művészlélek volt, aki öltözködésével és élesen liberális nézeteivel kivívta szüleim ellenszenvét), ő az alkotói sikert dobta oda – négy éves ösztöndíjat nyert Amerikába, de lángolt a szerelem, itthon maradt… ”. Kapcsolatuk egyfajta héja-nász volt: folytonos féltékenységi jelenetek, seveled-senélküled küzdelmek tarkították szerelmüket. Összeköltöztek, majd szét, majd ismét össze – míg végül végleg szét. És elindult Réka párkapcsolati ámokfutása….

Miért nem kellenek a normális pasik?
Mert ámokfutás volt. „Folyton olyan férfiakba botlottam, akiket meg kellett menteni. Csak nagyon sokára értettem meg, hogy nekem van „terézanyu-szindrómám”, hogy én akarok olyan kétségbeesett erővel megmenteni valakit – és be is vonzom őket”. Réka kapcsolatai egy-két évig tartottak, volt mellette depressziós színész, jóval idősebb, kapuzárási pánikja kellős közepén tobzódó üzletember, megrögzött agglegény-grafikus, látszatházasságban élő festő, alkoholista filmrendező. „A bonyolult lelkek vonzottak, csak irántuk ébredt fel bennem az a bizonyos láng. Miközben a „normális férfiak” ott toporogtak körülöttem, nyújtottak volna biztonságot (el kell mondanom, hogy szinte mindegyik szerelmemet én „tartottam el”), szeretetet, egy közös és szép élet ígéretét. Nem kellettek…. úgy éreztem, nem vagyunk közös hullámhosszon, ők azért ilyen „normálisak”, mert nem gyötörte meg őket az élet… engem meg igen, én csak a világból kiszakadt lelkekkel érthetem meg magam…” .

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem Házasság nélkül?

Ezért hajt rá a barátnőd a párodra

2012.06.15. 14:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Így kezeld a helyzetet!

Gyanús jeleket vettél észre az utóbbi időben? Nézd meg, hogy hibáztatnod kell-e a barátnődet!

Előfordult már veled, hogy úgy vetted észre, a barátnőd is szemet vetett a pasidra? Vagy nem vagy benne biztos, hogy megalapozott a féltékenységed, de számodra gyanúsan viselkedik? Nem is olyan ritkán fordul ez elő, és ami még meglepőbb, gyakran annál valószínűbb, minél szorosabb a barátság.

Sokszor épp a hasonlóságból következik a rivalizálás, illetve abból, hogy egyébként oly sok mindenben megértitek egymást. Így egyáltalán nem biztos, hogy rosszindulat áll a háttérben. Nézd meg, hogyan lehetséges ez!

Apró tükrök az agyban

Az utánzás alapvető késztetés az emberben. Gyerekkorban ez kell ahhoz, hogy különböző dolgokat meg tudjon tanulni, de a felnőttek életében sem veszti erejét, csak már kevésbé gondolnak rá, hogy mi mindenben fedezhető fel. Barátok közt különösen gyakori, hogy akár akarják, akár nem, bizonyos dolgokban hasonlítani kezdenek egymásra.

Ennek nemcsak a már meglévő szimpátia az oka, vagy az, hogy sok időt töltenek együtt, de van egy rejtélyes kis agysejt is a háttérben, aminek az a neve, hogy tükörneuron. Ez akkor lép működésbe, amikor a másik ember cselekvését szemléled. Ilyenkor ezek a sejtek felelősek azért, hogy valaki automatikusan tükrözi, vagyis leutánozza azt, amit a másik csinál. Ha tehát éppen a pasidra mosolyogsz, annak akár akarod, akár nem, hatása van a barátnődre is, aki szemtanúja mindennek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: a hajt barátnőd Ezért párodra

Hullámvölgyben vagytok, vagy vége van?

2012.06.15. 14:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Bizony nagyon nehéz megítélni, hogy egy kapcsolat egy bár nehéz, de akkor is csak átmeneti hullámvölgybe került, vagy valójában már vége van.

Változás

Ha csak hullámvölgyben vagyunk, akkor a kapcsolaton belüli hangulat rövid időn belül változik. Vagyis ha közönyös vagy akár negatív atmoszféra alakul is ki otthon, az valószínűleg néhány napon, rosszabb esetben héten belül meg fog változni.

A hullámvölgy elnevezés hűen szemlélteti a hullámmozgást, vagyis a változást. Ha azonban a hangulat nem változik otthon néhány hét elteltével sem, akkor komoly problémával nézünk szembe, és ha nem sikerül közösen megszüntetni a kiváltó okokat, akkor valószínűleg vége a szerelemnek és jobb inkább kiszállni belőle.

Tervek

Az egyik legszemléletesebb jel arra, hogy mi magunkban hogyan állunk a kérdés megítéléséhez, és a további élethez, az a tervekben érhető nyomon. Sokszor előfordul, hogy valaki már rég tudja a szíve mélyén, hogy vége van a párkapcsolatnak, mégis akár évek is eltelhetnek, amíg ezt saját magának is bevallja.

Ha azt vesszük észre, hogy a tervekben már egy ideje csak „én” szerepel a korábbi „mi” helyett, akkor valljuk be magunknak, hogy a kapcsolatot befejezettnek tekintjük.

Apátia

Ha hullámvölgyben vagyunk, akkor inkább feszültség jellemez bennünket. Ha azonban szeretnénk már kiszállni egy kapcsolatból, de még érleljük a gondolatot és a döntést magunkban, akkor könnyen apátiába süllyedhetünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás vége Hullámvölgyben

Minden férfi félrelép előbb-utóbb? Íme, a tudomány válasza

2012.06.15. 14:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A tudósok több oldalról vizsgálták már a hűtlenség jelenségét. Nézd meg, mit mondanak a hormonok szakértői.

A férfi megcsalásra való hajlandóságát több módszerrel is igyekeztek már mérni a tudósok. Van, aki szerint a személyiség, míg mások szerint az életkor vagy éppen az akaraterő hiánya a döntő a hűtlenségben. A kémiai szempontból vizsgálódó tudósok szerint azonban a félrelépést elsősorban a hormonok játéka okozza.

Úgy tűnik, hogy a tesztoszteron magas és az oxitocin alacsony szintje hajlamosít a félrelépésre, miközben a kötődésben és a gyereknevelésben szerepet játszó arginin-vazopresszin mértéke is ludas lehet.

A férfiakban gyakran ez a hormonkoktél okozza az ellentmondást, hogy míg lényük egy része a monogám kötődést részesíti előnyben, egy másik részük minél nagyobb körben akarja terjeszteni a génjeit.

Így aztán, ha egy férfi a tesztoszterontól hajtva elhagyja a párját, és új kapcsolatba kezd, kezdődhet az egész elölről - a szeretkezések hatására növekszik az oxitocinszintje és a kötődési hajlama, majd újra döntenie kell arról, melyik részére hallgat inkább.

Azonban, mivel mindenkinél más arányban vannak jelen ezek a hormonok, akadnak férfiak, akik kevésbé, míg mások inkább hajlamosak a félrelépésre, és természetesen létezik olyan is, aki hűséges marad. Íme, néhány kulcstényező, amelyből leszűrheted, a számodra fontos férfi hogy áll a hormonokkal.

Gyűrűsujj és szőrzet

A tesztoszteronszint a férfiak esetében nagyjából 27 éves koruktól kezd csökkenni, így ez után a kor után többnyire inkább a megállapodáson gondolkodnak, de ez sem törvényszerű. A gyűrűsujj hossza arról árulkodik, mekkora tesztoszterondózist kapott valaki az anyaméhben. Minél hosszabb a férfi gyűrűsujja - a mutatóujjhoz képest -, annál többet. A hosszú, erős állkapocs és a kiemelkedő arccsont szintén a magas tesztoszteronszint jelei, ugyanúgy, ahogy a kopaszodás, valamint az egyébként erős testszőrzet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi tudomány hűtlenség megcsalás félrelép válasza Minden előbb-utóbb? Íme

Ezért megy tönkre sok házasság az első évben

2012.06.15. 14:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/530673_311684088897148_1673932566_n.jpgKerüld el a leggyakoribb hibákat

A boldogító igen után sem fenékig tejfel az élet.

Sokan állítják, hogy a házasság lényegében nem sokat változtat az addigi életmódjukon, ez gyakran mégsem így van.

Nemcsak lelki oldalon, hanem gyakorlati oldalon is történnek olyan változások, melyekhez nem árt alkalmazkodni. Ha házasságra készülsz, vagy épp friss házasok vagytok, nem árt, ha tisztában vagy a leggyakoribb hibákkal.
Babakényszer

A friss házasoknak gyakran nehéz elengedniük a fülük mellett a rokonság felől érkező elvárásokat: - Na, és mikor jön a baba? Mire vártok még? Tudjátok, nincs olyan, hogy megfelelő időpont.

Ha mindez egybevág a ti elképzeléseitekkel, nincs is gond - leszámítva, hogy a baba érkezését akkor sem érdemes sürgetnetek, ha éppen fel vagytok már készülve rá, mert így egy-két sikertelen próbálkozás után könnyen görcsössé válhattok.

Ha viszont még várnátok vele, és előtte más célokra koncentrálnátok, ne hagyjátok magatokat belekényszeríteni a külső elvárásokba. Elvégre ti tartoztok felelősséggel a saját sorsotok, de a gyerek iránt is.
Pénztabu

Ha nem beszéltek a pénzügyekről, vagy valamelyikőtök igyekszik szőnyeg alá söpörni az ezzel kapcsolatos kétségeit, nehézségeit és elvárásait, az könnyen falat építhet közétek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: első házasság tönkre évben

Ezért nem kérte még meg a kezed a férfi

2012.06.15. 14:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

 

4 rejtett ok, amiért halogat

Számos oka lehet, ha a párod nem olyan lelkes az esküvőt illetően, mint te. Derítsd ki, mi akadályozza.

A férfiak sokszor kevésbé gondolják fontos eseménynek a házasságot, mint a nők, így gyakran nem is érzik elengedhetetlennek, hogy gyűrűt húzzanak a párjuk ujjára, de a kedvéért megteszik.

A néphagyomány úgy tartja, hogy a házasság elsősorban a nők beavatási intézménye, amit a férfiak olykor természetes, ám tudattalan gyanakvással fogadnak.

Persze, manapság senkinek nem kell feltétlenül elfogadnia ezt a nézetet, de nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy gyakran nem pusztán az elköteleződéstől való félelem tartja vissza a férfit.
Bár tagadhatatlan, hogy a házasság mindkét nem életében nagy lépést jelent, ami erős szorongással járhat akkor is, ha a két ember szereti egymást.

Viszont minden félelmen túl lehet lendülni, és kompromisszumra jutni. Ha a férfi halogatja a házasságot, még nem kell feltétlenül, hogy a kapcsolat végét jelentse. Ha tisztában vagytok a leggyakoribb visszatartó erőkkel, könnyebben kezelhetitek őket.

Mennyibe kerül?

Míg a nőket inkább elbűvölik az esküvőről szőtt álmok, a racionálisabb megközelítésű férfiak ebben is megoldandó feladatot látnak. Persze, van, aki inkább csak takarózik azzal, hogy nem engedheti meg magának, az tény, hogy ha igazán meg akarjátok adni a módját, az esküvő nem olcsó mulatság. Ezen túlmenően a férfi gyakran azt is komolyan veszi, hogy megfelelő egzisztenciális háttérrel vágjon bele a házasságba.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem férfi kezed kérte Ezért

10 ok, amiért a férfiak megcsalják feleségüket

2012.06.15. 13:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419985_295230757209148_132342486_n.jpg1. Növeli egoját
Egy idő után a férfiak már nem érzik, hogy vonzóak lennének a másik nem számára, ezért ha egy nő érdeklődést mutat irántuk, ez simogatja egojukat és továbblépésre ösztönzi őket.

Semmi sem fogható ahhoz az izgalomhoz, amit egy férfi érez, ha újra be szeretne "keríteni" egy nőt. Amikor végre megkapta amit akart, az egoja még nagyobbá válik.

2. A feleség sokat veszekszik és piszkálódik
A férfiak néha azért csalják meg feleségüket, mert partnerük túlságosan kritikus, tipikusan "házisárkányként" viselkedik. Ki szeretné, hogy valaki állandóan a nyomában legyen és kritizálja?

3. Azért, mert adódik lehetőség
Van egy régi mondás, mi szerint "a férfiak csak annyira hűségesek, mint a lehetőségeik", ez pedig néha tényleg igaz.

A férfiak sokkal ritkábban kapnak felkérést szexre, mint a nők, és amikor egy ilyen lehetőség felmerül, nagyon nehéz nemet mondaniuk.

4. Elhidegül a feleségétől
Talán nincs is annyi közös bennetek, mint ahogyan az elején gondoltad. Találkozhat egy nővel, akivel sok a közös témája és érdeklődési köre, például szereti a labdarúgást vagy ugyanaz a szakmája.

Ilyen esetekben felmerülhet a kérdés a férfiban, nem lenne-e kompatibilisebb vele, és ezt a takaró alatt is tesztelheti...

5. Kiszeret párjából
Néha a férfiak annyira elkényelmesednek kapcsolatukban, hogy teljesen elhidegülnek párjuktól. Gyakran a házastársakat csak a gyerekek vagy a pénzügyek tartják össze.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak hűtlenség 10 ok megcsalás megcsalják feleségüket

5 ok, amiért nincs orgazmusod

2012.06.15. 13:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A szeretkezés tetőpontja sokszor elmaradhat, pedig orgazmusa mindenkinek lehet. Ime néhány lehetséges ok, melyek befolyásolhatják azt, hogy eljutsz-e a csúcsra vagy sem.

Önbizalomhiány

So k nő tökéletes külsőre vágyik, ám olyan nem létezik, hiszen mindenkinek megvannak a maga hibái. Egy kisebb úszógumi, nagyobb fenék, kicsi mell – melyeket a nők szinte tragédiaként élnek meg, de a férfiak számára éppen ez lehet a vonzó. Ha egy férfi eljut veled az ágyig, akkor tetszel neki, méghozzá úgy, ahogy vagy. Felesleges azon törnöd a fejed, hogy vajon a megvilágításban látszanak-e a pattanásaid vagy narancsbőrös-e a combod. A férfiak többségét ez nem érdekli, főleg azokban a pillanatokban nem. A folyamatos, kinézeted miatti görcsöléssel megfosztod magad a szeretkezés örömétől, hiszen nem tudsz igazán felszabadult lenni, felhőtlenül élvezni az együttlétet.


Túlzott stressz

A munkahelyi gondok még akkor is ott kavarognak a fejedben, amikor nem kellene – így nem tudsz a szexre összpontosítani, ezért nehezebben, vagy egyáltalán nem jutsz a csúcsra.
Ilyenkor (is) fontos, hogy igazán ráhangolódj az összebújásra: egy kellemes vacsora egy pohár vörösborral kísérve, egy forró, illóolajos fürdő, egy jól eső masszázs a párodtól és a hosszú, gyengéd előjáték tökéletesen megfelel erre a célra.


Vágycsökkentő szerek

A túlzott alkoholfogyasztás, néhány gyógyszer, és a fogamzásgátlók libidócsökkenést idézhetnek elő. Nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztása után az emberek általában jobban kívánják a szexet, ám mivel az érzékelés minden formája tompul, nehezebb a csúcsra jutni. A fogamzásgátlónak nagy hátránya, hogy csökkenti a tesztoszteronszintedet, ezért hátráltathat az orgazmus elérésében.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: 5 nincs ok amiért orgazmusod

Kapcsolati gondok - Menni vagy maradni?

2012.06.15. 13:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egy idő után minden kapcsolatban jelentkezhetnek problémák, amik szakításra adhatnak okot. Bemutatom a leggyakoribb kapcsolati nehézségeket, és igyekszem megoldást találni rájuk.

Kapcsolati gondok - Menni vagy maradni?

Egy idő után minden kapcsolatban jelentkezhetnek problémák, amik szakításra adhatnak okot. Cikkünkben bemutatjuk a leggyakoribb kapcsolati nehézségeket, és igyekszünk megoldást találni rájuk.


Ellaposo dott a kapcsolat
Az egyik leggyakoribb szakítóok nőknél és férfiaknál egyaránt a megszokás. A kapcsolat kezdetén minden új, minden izgalmas, ám egy idő után a párok azon kaphatják magukat, hogy teljesen elszürkült közös életük, belekényelmesedtek a viszonyba. A hódítási időszak után, amikor már mindkét fél biztonságban érezheti magát, elengedik magukat és már nem tesznek annyit a másikért és a kapcsolatért, mint korábban. Nincs elég beszédtémájuk, nincsenek közös programjaik, már inkább nem is vitatkoznak, és a szex is monoton, mindössze a vágyak kielégítésére szolgál.

Mit tegyél? Amennyiben úgy érzed, hogy kapcsolatodat az unalom uralja, tenned kell ellene. Egy kis izgalmat bármikor bele lehet csempészni a hétköznapokba, így ismét felkeltheted párod érdeklődését. Újíts külsődön, szervezz tartalmas programokat, lepd meg apróságokkal, gondoskodj róla – éreztesd vele, hogy még mindig fontos számodra. Ha ő is így érez, hidd el, hogy viszonozni fogja gesztusaidat.
Ilyenkor az sem árt, ha több időt töltötök külön, hogy rájöjjetek, mennyire hiányzik a másik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gondok maradni? Kapcsolati Menni

11 esküvői babona, amit nem árt betartani

2012.06.15. 13:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egy esküvőn számos szokással találkozhatunk, sokszor nem is gondoljuk, milyen fontos tartalommal bírnak ezek a babona szerint.

Menyasszonyi ruha

Fehér színe a tisztaság jelképe, de ez mára már jelentőségét vesztette, sokan vannak, akik más színben állnak az oltár elé. Azt mondják, szerencsétlenséget hoz, hogyha a vőlegény az esküvő előtt megpillantja a ruhát.

Fátyol

Az ártatlanságot jelképezi, ezen felül megvédi a menyasszonyt a gonosztól. Ezt segíti elő az esküvőn a pohártörés és zajkeltés is. A fátyolnak nem szabad leesnie, mert az is szerencsétlenséget jelent, akár csak az, ha az esküvő napja előtt kerül a menyasszony fejére.


Régi, új, kék, kölcsönkapott

A menyasszony viseletére vonatkozik. A hölgynek viselnie kell valami régit, ami eddigi életét szimbolizálja, míg az új egy újabb életszakaszt. A kék a hűség színe, míg a kölcsönkapott pedig a barátságot és a szerelmet jelképezi, amelyek nélkül egy házasság nem lehet elég erős kötelék.

A gyűrű

A házasság örökérvényűségét jelenti. Szerencsétlenséget hoz annak elhagyása, leejtése. A házasság végét jelenti, ha valaki más felpróbálja.

Koszorúslá nyok

A hagyomány szerint a koszorúslányok egyforma ruhát viselnek, méghozzá azért, hogy egyenlő eséllyel induljanak a jelenlévő férfiaknál – tehát a koszorúslányok elsősorban azért vannak jelen, hogy párt találjanak maguknak. Létezik olyan nézet is, hogy a démont tévesztik meg, aki így távol marad. A babona szerint, hogyha valaki már háromszor volt koszorúslány, az soha nem fog férjhez menni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: babona árt esküvői 11 betartani

Félelem az elköteleződéstől: nyitott kapcsolat

2012.06.15. 13:42 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Kár lenne tagadni, hatalmas népszerűségnek örvendenek napjainkban a nyitott kapcsolatok. Az ember úgy érzi, lábáról lekerültek a láncok, élvezheti teljes szabadságát és szuverenitását, és áthidalhatja a hazugságok kanyargós útvesztőjét a teljes nyíltság szellemében.

Viszont egy kérdés folyamatosan ott lebeg a szemünk előtt: mindezt nem tudnánk egy „normális” párkapcsolatban, vagy egy házasságban megvalósítani?

Miért választják néhányan a nyitott kapcsolatot?

Azok, akik a nyitott kapcsolatot választják, leginkább a következőre hivatkoznak: hogy nem lehet birtokolni a másikat, meg kell hagyni mindenki személyes terét, stb. Ebben tökéletesen igazuk is van, viszont abba nem gondolnak bele, hogy ez megvalósítható úgy is, ha nem keresik mások oldalán is a boldogságot. Sokan félresiklanak ott, mikor azt mondják, egy ember mellett nem tudnak szabadok lenni, szükségük van más impulzusokra is, nem elég az, amit a párjuktól kapnak. Az, hogy szerintük több öröm lenne az életükben, ha olykor más-más ember karjaiban kötnének ki, csak azt mutatja, hogy a boldogságot kívülről várják, önmaguktól nem lennének erre képesek.

Önbecsapás és illúzió

Egy férfi (vagy nő) leül beszélgetni a párjával. A kapcsolatukról elmélkednek. Az egyik fél elmondja, habár még mindig nagyon szerelmes, úgy érzi, jobb lenne, ha néha másokkal is együtt lennének. Bizonygatja, hogy a házasságuk tökéletes, de olykor mégis másra vágyik, és azért mondja ezt el, mert egy kapcsolat alapja az őszinteség és a tisztelet, így ez egyenesebb, mintha titokban félrelépne. A párja átgondolja, és belemegy az önbecsapás játékába, mert nem akarja elveszíteni a szerelmét. Inkább tűri, és elfojtja az érzéseit és a haragját, csak hogy megtartsa kedvesét.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat nyitott Félelem elköteleződéstől:

A nők könnyebben megbocsátanak, mint a férfiak

2012.06.15. 13:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A szülők általában könnyebben megbocsátanak, mint a gyermekek, a nők könnyebben adnak feloldozást, mint a férfiak.

A nőknek kevésbé esik nehezére megbocsátani, mint a férfiaknak - állítják a baszkföldi kutatók. A Revista Latinoamericana de Psicologia kutatói szerint a legfontosabb faktor a folyamatban az empátia - és ebből a nőknek nagyobb adag jutott. Ezt állítja legalábbis Carmen Maganto pszichológus, a der Standard által idézett tanulmány egyik szerzője. A három kutató 140 személyt vizsgált meg, egy részük 45 és 60 év közötti felnőtt, akiknek gyermeke is van, más részük 17 és 25 év közötti, gyermektelen fiatal.
A szülők lágyszívűbbek

A vizsgálat során két tényezőt vizsgáltak: egyrészt mennyire könnyű vagy esik nehezére az illetőnek megbocsátani egy bizonyos helyzetben, másrészt milyen tényezők hatnak a döntés során. Nem csupán a nemek közötti különbségek váltak nyilvánvalóvá, hanem kor-specifikusak is.

A szülők általában könnyebben megbocsátanak, mint a gyermekek, a nők könnyebben adnak feloldozást, mint a férfiak - többek között erre az eredményre jutottak. A legeslegkönnyebben azok a nők bocsátanak meg, akiknek élete nagy részében általában mások megbocsátottak.

Mindkét korcsoportban a „már nem hibáztatni valakit” kifejezéssel definiálták, mit jelent a megbocsátás, valamint az empátia, a megértés és a megbékélés fogalmát rendelték hozzá.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak nők könnyebben megbocsátanak

süti beállítások módosítása