Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex az első randin? Kezdeményezzen a nő?

2012.02.10. 17:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/155/1551/15518/1551847_e9026c8526f4ff00ea1ce61c1dfe2ede_wm.jpgVéget ért a háromhetes kutatás egy társkereső iroda oldalán, mely meglepő eredményeket mutat a párkapcsolatok területén; például a férfiak csaknem ugyanolyan mértékben szavaztak az elsőrandis szex-szel kapcsolatban a „szóba jöhet”-re, mint a „semmiképp” kategóriára. És hogy mit szeretne a férfi? És mi a nő vágya egy szerelemben? Nézzük!

Három héttel ezelőtt egy párkereső iroda átfogó online kutatást indított annak kiderítésére, vajon hogyan, milyen stratégiával hódítják meg kiszemeltjüket a nők és férfiak hazánkban, mit is gondolnak most egymásról a párkeresők és milyen elvek és gondolatok alapján keresik életük párját. A kutatás meglepő eredményekkel szolgált. A közel ezer kitöltő „az előre jósolt” válaszokhoz képest egészen más véleménnyel rendelkezik.

http://kep.index.hu/1/0/155/1551/15518/1551841_6725864f76671ffe7a55dcb68b0587d2_wm.jpg

„- Meglepődtünk az eredmények értékelésekor, hiszen egészen más sztereotípiáink vannak a nemek gondolkodásmódjával kapcsolatban. Azt hinnénk, a férfiak többsége képtelen a stabil párkapcsolatra, gyors, alkalmi megoldásokat keres, miközben a hölgyek a mesebeli herceget keresik – mondja Bús Tímea párkapcsolati szakértő. „Ezzel szemben a fenti adatok elgondolkodtatásra, véleményünk változtatására kényszerítenek minket. Át kell értékelnünk a viszonyokat, új alapokra kell helyeznünk azokat.”

De kezdjük az elején! A kérdőívet kitöltő férfiak csaknem 70%-a úgy gondolja, hogy az ő dolga a nő meghódítása, és bár egyértelmű jelzéseket vár a nőtől, az első lépést mégis ő szeretné megtenni.
Az első randit a férfi egy séta vagy vacsora formájában képzeli el, a nőknél is első helyen ez a két lehetőség végzett. A hajszínre mindig azt gondoljuk, hogy nagyon lényeges, azonban 44% szerint ez teljesen mindegy, második helyen, természetesen, a szőke végzett. 46% számba veszi az első randis szex lehetőségét, azonban nagyjából ekkora hányadban (40%) elképzelhetetlennek tartják ezt.

 

CSAJOK: folytatás ITT

PASIK:  folytatás ITT

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: szex randi kezdeményezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr644090651

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2012.02.23. 08:56:44

Mert igen gyakori mind a fejvadász, mind a társkereső cégek közt a szientológus tulajdonosi, vagy vezetői háttér. Most egyes csaló társkereső klubok visszaéléseiről, megtévesztéseiről, trükkjeiről szolgáltatok egy cikk apropóján újabb információkkal, i...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása