Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Kétperces menet

2012.02.24. 12:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1010/20101021szexeleke.jpgA szexhez való hozzáállás teljesítménycentrikus, ami a nőknél is jól megfigyelhető, állítja dr. King.

Praxisa kezdetén a hozzá forduló nők azt akarták tudni, hogyan juthatnak a csúcsra, ma a G-pontra, a multiorgazmusról és a női ejakulációról kérdezik. A hatvanas-hetvenes években kialakuló szexuális forradalom óta az elvárások egyre nagyobbak, bár az ember fiziológiája változatlan maradt – mondja King.

A szexológia egyik úttörője, Alfred Kinsey által 1940-ben végzett felmérése szerint az amerikai férfiak 75 százalékánál a nemi aktus ideje két percen belül volt, és ezt az emberek többsége – beleértve a nőket is – teljesen normálisnak tartotta. Ezzel szemben, ha ma egy férfit megkérdezünk a közösülés megfelelő időtartamáról, átlagosan 10-15 percet fog mondani.

A késztetés, hogy többet teljesítsünk, egyre nagyobb, és ironikus módon, ha néhány évtizeddel ezelőtt még az volt a sztereotípia, hogy a nők frigidek, ma viszont az impotencia a kulcsszó.

Toby Green pszichológus szerint az, hogy a mai, szexuálisan felszabadított nők már bármit kérhetnek és kérnek is, a férfiakat egyre nagyobb kihívás elé állítja. A férfiak régebben azt mondogatták: milyen jó lenne, ha a nőkkel ezt meg azt csinálhatnánk – most azonban, mikor mindez megvalósul, kiderül, hogy a dolog többnyire nem működik – mondja Green. A férfinak pszichológiailag szüksége van arra, hogy úgy érezze, ő vadász, nem pedig űzött vad. King úgy véli, a szexszel kapcsolatos régi mítoszok, mint a maszturbáció vakságot okoz, a férfi a vágy áldozata, a nők nem élvezik a szexet, elavultak, és mára újak váltották fel őket.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tévhitek menet

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr104191823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása