Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért választjuk a rossz pasit?

2012.02.21. 15:15 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294108_288997447796678_244017422294681_1126053_1707129062_n.jpgTalán a szeretetéhség, talán csak a rózsaszín vakság az oka, mégis, annyiszor fordul elő, hogy bebeszéljük magunknak: ő az igazi. Kábé két hónapig… Miért nem látjuk előre, hogy nem fog működni?”

A nő furcsa szokása, hogy idealizálja a férfit, aki megtetszik neki. Valahogy a férfiak ebben sokkal realistábbak, vagy talán csak a genetikusan beépített pesszimizmusuk óvja meg attól, hogy egész mást lássanak belénk, mint amilyenek valójában vagyunk.

De a nők… Nekünk elég egy-egy vágyott tulajdonság a férfiban, máris köré képzeljük az összes többit, amit megálmodtunk maguknak. És miután felismerjük, hogy hajlamosak vagyunk az ilyesmire, a következő párkapcsolatunkban megint ugyanezt tesszük. Sorra bukkannak fel a kis piros zászlócskák, amik jelzik, hogy itt gond lesz, mi pedig, mintha mi sem történt volna, berugdossuk őket a szőnyeg alá. Mik azok a dolgok, amikre nem vagyunk hajlandóak odafigyelni?

1. Mi van a csinos pofi mögött?

Az egyik leggyakoribb csapda a külső. A megjelenés rengeteg dolgot elárul valakiről, ez igaz. Ugyanakkor a dns-ünkben van, hogy egy vonzó, az ideálishoz közelítő megjelenésű férfi, az nekünk kell. Épp csak ma már nem az őskorban élünk, és a túlélést nem a legpompásabb hím, vagy a legerősebb kar fogja biztosítani. Sőt (elnézést minden gyönyörű férfitól), pont ők azok, akiknél a legkisebb az esélye, hogy szeretnének megállapodni, és másra sem vágynak, csak egy monogám párkapcsolatra. Természetesen, fontos a külső. Ha ránézel, és nem bizsereg valami ott belül ettől az élménytől, ha nem tudsz arra gondolni, mi mindent szeretsz abban, ahogy kinéz, akkor hosszú távon nagy gondok lesznek a kémiával.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: választás szenvedés rossz pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr694158097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása