Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Száraz szex

2011.11.28. 14:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mindenki, aki szeretné megelőzni a terhességet, keresi a legfelelőbb módszert erre. Akár gondolkodsz azon, hogy kipróbáld-e a száraz szexet, esetleg már meg is tetted, vagy csak érdekel a 100%-ig biztonságos testiség, mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.
Pár szóban a száraz szexről:

• Olyan szexuális játék, amelynek során nem jut sperma a vaginába, a terhesség megelőzése érdekében
• Biztonságos, hatásos és kényelmes.

Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a száraz szexről. Reméljük a válaszok segítenek majd dönteni, vajon alkalmas e számodra.
Mi is az a száraz szex?

A száraz szex különböző dolgokat jelent különböző embereknek. Egyes embereknek a száraz szex egyenlő minden fajta szexuális játékkal, vaginális közösülés nélkül. Másoknak ez azt jelenti, hogy semmiféle behatolás nem történik – se orális, se anális, se vaginális.
Hogy előzi meg a száraz szex a terhességet?

A száraz szex távol tartja a spermát a vaginától, így előzi meg a terhességet. A teherbe esés nem történhet meg, ha nincs sperma jelen.
Mennyire hatásos a száraz szex?

A hatásosság egy fontos és komoly dolog, amikor a terhességet megelőző módszerek közül szeretnénk választani. Úgy, mint más eljárásoknál is, a száraz szex annál hatékonyabb, minél helyesebben alkalmazzuk.

A száraz szex közel 100%-os biztonságot jelent a teherbe esés ellen. De akár a terhesség is előfordulhat, ha sperma vagy elő váladék csöppen a szeméremtestre és a vaginába jut.

Továbbá a száraz szex nagymértékben csökkenti a HIV/AIDS kockázatát is és ezen túl még számos nemi betegségét is – persze csak akkor, ha a száraz szex nem jelent orális vagy anális közösülést. Néhány fertőzés, például a herpesz vagy HPV bőrön keresztüli érintkezés során is elkapható. Ezek ellen a latex és az egyéb gumivédők nyújthatnak biztonságot.
Mennyire biztonságos a száraz szex?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex száraz

Tények és fikciók a szexről a péniszméret tükrében

2011.11.27. 19:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.kamaszpanasz.hu/uploads/Cikkek/Test/penis-anatomy_copy.jpgEgy 1984 óta folytatott felmérésekből kiderül, hogy a nők egy kisebb százaléka valóban jobban szeret nagy pénisz méretű férfival szeretkezni, de összegezve, a partnerek többségét figyelembe véve az derül ki, hogy a méret nem számít.

A szexet egész életünk során tanulnunk kell. Sokakat közülünk azonban összezavarnak a mítoszok és a reklámok, amik azt sugallják, hogy a szex bonyolult dolog, és szoronganunk kell miatta.

A médiában rendszeresen elárasztanak minket olyan reklámanyagokkal, amelyek csodanövesztő pirulákról és állóképességet javító eszközökről írnak. A pénisz hosszával és szélességével azonosítjuk a férfiasságot és a hatalmat. Természetesen ezek között nincs összefüggés, a legtöbb férfi azonban mégis meg szeretné nagyobbítani pénisze méretét.
Mekkora az átlagos péniszméret?

Mit is jelent valójában az, hogy nagy pénisz? Nézzünk néhány adatot:

• Az átlagos péniszméret erekció közben 12,7 és 15,24 cm közé esik.
• Az ernyedt férfiasság átlagos mérete 7,62 cm és 8,89 cm körüli.

Sokak szerint a pénisz a legfontosabb része a testnek, ami a legtöbb férfi szexuális problémájának az alapja. Az azonban, hogy a pénisz mérete az egyetlen, ami a szexben számít, valójában a legnagyobb tévhit.

Kutatások kimutatták, hogy a nők körülbelül 25 százaléka éli át az orgazmust nemi aktus útján, míg 81 százalékuk az orális érintkezés során jut el a csúcsra. A tények ellenére - miszerint a péniszmegnagyobbító módszerek körüli felhajtás elsősorban egy marketingfogás - a férfiak mégis képesek kergetni a minél nagyobb testrész mítoszát.

Bár a pénisznagyobbító eszközöket alkalmazók elmondása szerint javult is szexuális életük, a valóságban valószínűleg a nemi szervre fordított nagyobb figyelem váltja ki a nagyobb szexuális kielégülést, nem maga a méret.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tények pénisz nemiszerv fikciók

"Döglesztő" kombináció: nagy pénisz és anális szex

2011.11.26. 16:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.nlcafe.hu/data/cikk/8/74683/1.jpgA túl kisméretű férfiasságról sok szó esik, a túlságosan nagyról egy kicsit kevesebb - pedig probléma ezzel is járhat, sőt. Az anális szex például egyenesen katasztrófa lehet.

Amikor férfiak között a férfiasságról folyik a társalgás, a vicc tárgya sokszor a túl kicsi pénisz - pedig talán kevesebb gond adódik vele, mint a túlságosan méretessel.

A túl nagy mérettel megáldott férfinak ugyanis nemcsak azzal lehet problémája, hogy találjon egy neki való hölgyet, az ágyban összepasszolással is lehetnek alapgondok: előfordul, hogy valósággal "kilyukasztja" a nőt szex közben, és akár vérnyomokkal is tarkíthatja a pár az ágyneműt.

Az pedig nem megoldás, ha "pihentetjük" pár napig a szexet. Még ha a kellemetlenségekbe bele is nyugszik a pár (főleg a nő), az anális szexszel talán nem kéne előhozakodni. Az ugyanis különösen fájdalmas lehet, ha a pasi méretei meghaladják az átlagosat.

Gondok az orális szexszel is adódhatnak. Tegyük fel, hogy a hölgy egyre lejjebb csúszik a pasin, izgalmas dolgokat művelve odalent, majd egyszercsak rájön, hogy alig tudja a szájába venni a méretes hímtagot.

Ez pedig, rájöhetünk, nemcsak neki kellemetlen, hiszen nehéz bármit is csinálni anélkül, hogy a fogak ne érnének a péniszhez. Olyasmi ez, mint ha bemennénk a büfébe, de enni képtelenek lennénk.

Mit tehet a túl nagy pénisszel megáldott pasi? Íme néhány módszer, amellyel jobb lehet a szex:

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex pénisz anális döglesztő

Van, amikor a férfi nem akar szexelni

2011.11.25. 13:37 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static6.origos.hu/i/1109/20110908anyaskodj15.jpgLibidókülönbség, stressz, depresszió és betegség – többek közt ezek is közrejátszhatnak abban, ha egy férfi nem, vagy csak nagyon ritkán mutat hajlandóságot a szexre. Előfordul, hogy egy másik nő van a képben, de az sem ritka, hogy a családi háttérben keresendő a probléma gyökere.

Ha megkérdezel egy férfit, hogy miért nincs testi kapcsolata a feleségével, általában ugyanazt a választ kapod: mert a nő nem akarja – a folyamatos elutasítást pedig a férj meglehetősen nehezen viseli. Ebben többek közt az is közrejátszik, hogy a visszautasítást – legyen bármilyen egyszerű az ok – egy férfi minden esetben halálos, és mindenek előtt személyes sértésnek veszi.

Bármilyen meglepő, az sem ritka eset – sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk -, hogy a férfi az, aki huzamosabb ideig nem vágyik vagy nem képes a szexre. Ilyenkor előfordulhat, hogy betegség – például különböző mentális zavarok és depresszió – miatt vagy éppen egy gyógyszer mellékhatásának köszönhetően lankad a szexuális érdeklődése. Emellett persze nem árt számításba venni azt sem, hogy a pasi esetleg más nő karjaiban keres vigaszt – bár van, aki szerint akkor sem érezhetjük magunkat biztonságban, ha egy férj történetesen aktív szexuális életét él a feleségével: emellé bőven befér még egy szerető is.

“Ez egy olyan helyzet, amit nem kívánok senkinek”

Az ugyanattól a nőtől érkező visszautasítás – pláne az állandó – hosszú távon kétségtelenül a nő iránti érdeklődés csökkenéséhez vezet, ahhoz viszont valóban a végletekig kell elmenni, hogy egy férfi szexuális szempontból semmilyen szinten ne érdeklődjön a másik iránt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kapcsolat

Nyitott házasság és a csoportszex

2011.11.24. 21:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hg.hu/upload/images/photos/000/049/400/cikkep.jpgSzilágyi Vilmos dr. vélekedése – 20 évvel ezelőtt – a csoportszexről és a nyitott házasságról

Első pillantásra a rendszerváltás következményének tűnhet e két jelenség feltűnése Magyarországon. Valójában azonban egyik sem egészen új, bár a régi, kommunista rendszer igyekezett elhatárolódni mindkettőtől. Az ideológiai merevségen azonban már 1978-ban rést ütött „A házasság jövője, avagy a jövő házasságai” című könyvem, amely a nyitott házasság gondolatát először dobta be a magyar köztudatba, s erős vitákat keltett az értelmiség köreiben. (A könyvet a lipcsei URANIA könyvkiadó 1980-ban németre fordíttatta, de kiadását az ottani pártközpont letiltotta.)

E könyv új, átdolgozott kiadása már „Nyitott házasság, korszerűbb életstílus” címmel jelent meg 1988-ban, s korántsem keltett olyan feltűnést, mint az előző. Sokkal erősebb volt az ellenállás a csoportszex gondolatával szemben. Az 1970-es években még az említését sem tűrték el. Szexuálpedagógiai tankönyvemből („Bevezetés a szexuálpedagógiába”, 1973) például a pártközpont utasítására kihagyták ezt a témát – pedig tárgyilagosan, a veszélyekre figyelmeztetve tárgyaltam.

Az 1980-as évek végén azonban ezen a téren is megváltozott a helyzet. Az eddig elfojtott érdeklődés szabad utat kapott, amikor a szexhullám is betört Magyarországra. Megjelentek a nyiltan árusított szex-magazinok és pornográf képeslapok, filmek, videokazetták. Szexshopok és masszázs-szalonok nyíltak, az újsághirdetések között pedig feltűntek a szexpartner kereső rovatok, bennük a szexuálisan nyitott házasságra törekvők és a csoportszexet keresők apróhirdetéseivel.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: házasság csoportszex

Ha kezd laposodni…..

2011.11.24. 21:43 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mon.hu/2010/09/news-20100823-04063986-668484149.jpgTalán elsőre furcsán hangzik, hogy testi örömeinket szerződésbe foglaljuk, ám a párkapcsolati coaching egyik kedvelt módszere sokaknak segített már abban, hogy fellendítsék a szexuális életüket.


Világunkban az adok-kapok lengi át a mindenséget, a “megdobnak kővel, dobj vissza kenyérrel” egyre kevésbé érvényesül. Így hát ha kételyeink támadnak a partnerünket illetően, mert mondjuk egyre kevésbé érezteti velünk, hogy mi vagyunk számára vágyainak netovábbja, dacból mi sem keressük kedvét. Ugye nem kell mondanom, mi lesz ennek a libidógyilkos társasjátéknak a vége? Ha beköszöntöttek a szürke hétköznapok a hálószobába, és itt-ott hiányokat érzünk, előremutató lehet írásba foglalni a dolgokat. Az írott szó ereje ez esetben is a segítségünkre lesz!

1. feladat: Őszinte kérdések, őszinte válaszok

Először is szabadítsatok fel egy kis időt magatokra. A pasid kapcsolja ki a laptopját, te hagyd ki az aerobikot, tegyetek be valami kellemes zenét, és tisztázzátok, mit gondoltok a szexuális életetekről! Nyomtassátok ki két példányban ezt a kérdőívet, és egymástól elvonulva – és a legnagyobb őszinteséggel – válaszoljatok a kérdésekre.
- Élvezed a pároddal a szexet?
- Mit szeretsz a legjobban a közös szexuális életetekben?
- Mit gondolsz, mennyire ismered a párod szexuális vágyait és szükségleteit?
- Mennyire ismeri a párod a te vágyaidat?
- Eddig miként hívtad fel a figyelmét a kívánságaidra?
- Volt olyan, amit szívesen kipróbáltál volna?
- Egy 10-es skálán hányasra értékelnéd a szexuális életeteket?
- Jól érzed magad a bőrödben?
- Mi az, amin legszívesebben változtatnál a szexuális életedben?
- Mi az, amin semmiképpen nem változtatnál?
És eljött az igazság pillanata! Cseréljétek ki a kérdőíveket és beszéljétek meg a válaszokat! Hagyjatok időt az eltérések kivesézésére. Nem mindig könnyű feladat a vágyainknak hangot adni! Ne feledd azonban, hogy ti ketten egy csapatban játszotok, így az is közös érdek, hogy színt lopjatok az intimitásba, ha már kezdett megszürkülni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: ha kezd laposodni…..

Kit keresünk a férfiakban

2011.11.22. 10:41 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://budapest23.eu/wp-content/uploads/2011/02/pasi_mosoly.jpgPersze erre sokan adják azt a választ, hogy társat keresünk, aki megért bennünket. De ennyire valószínűleg nem egyszerű a dolog, és ha jobban megnézzük, könnyen kiderül, hogy gyerekkorunk összes fontos emléke felvonul, ha őszintén megnézzük, mi mindennek és ki mindekinek kell megjelennie álmaink férfijának személyiségében. Nincsenek könnyű helyzetben, annyi szent!

Apakép

Természe tesen az egyik legfontosabb szempont, hogy milyen volt édesapánk. Az apakép nagy mértékben befolyásolja választásunkat egész életünkön keresztül. Olyannyira, hogy nem csak édesapánk jó tulajdonságait keressük a férfiakban, de a rossz tulajdonságai is kifejezetten vonzóak, ha egy másik férfiban találjuk meg őket. Jó példa erre, hogy ha apánk szeretett kártyázni, akkor a normálisnál lényegesen férfiasabb tulajdonságnak tartjuk, ha párunk is kedveli ezt a szórakozást. Lehet, hogy nehezen valljuk be magunknak, de ösztönösen vonzódunk az apánkra hasonlító férfiak iránt.

Játékmackó

Gy ermekkorunkban biztosan volt olyan macink, amelyikhez odabújtunk és meghallgatta minden egyes kis problémánkat és megértett bennünket. Ugyanerre vágyunk a párunkban is: szeretjük elmondani a minket ért legapróbb sérelmeket is, és imádjuk, ha közben odabújhatunk hozzá.

 

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gifCSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: keresés férfiakban

Miért szeretik a pasik hátulról a szexet?

2011.11.22. 10:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.blogter.hu/user_files/5269/mindkettoall-hatulrol/szex-pozok-ffiall-csajhajol-hatulrol.jpgNőként, mivel egy aktus során a befogadó szerepe hárul rád, érzelmesebben közelíthetsz a szex kérdéséhez. Ezért kedveli sok hölgy azokat a helyzeteket, amikor szemtől szemben fogadhatja magába párja legnemesebb testrészét, hiszen így a szemkontaktus és a csókok révén meghittebbé, intimebbé válik a szeretkezés.

Ezzel szemben biztos volt már neked is olyan partnered, akinek a kedvencei közé tartozott a kutya póz, vagy éppen a fordított misszionárius póz, melynek során szinte lehetetlen elmélyedni egymás szemében. Így, a pasinak háttal, azt is érezheted, mintha magadra maradtál volna - a tapogatózó érintéseket leszámítva. Mivel a férfiak és a nők különböznek, szerettük volna megérteni, miért olyan izgató a számukra, ha hátulról közelítenek.


Izgató látvány

Én egyetlen egy dolog miatt szeretem, ha hátulról szeretkezem a barátnőmmel, ez pedig a látvány, ami a fordított misszionárius pózban a legszebb. Vikinek gyönyörű kerek feneke van, a derekán a két pici gödröcskétől pedig egyszerűen megőrülök, és ha fordítva ül az ölemben, mozgatva a kis fenekét szeretkezés közben, egyszerűen ellenállhatatlan az a kép. Én pedig nem tudok mást tenni, mint markolászni a kerek dombokat - amit szerencsére ő is nagyon kedvel. Ádám 31

Nem árulunk el már nagy titkot a férfiakról, ha azt mondjuk, többségük a vizuális típusba a tartozik. Éppen ezért nem is meglepő, ha rajonganak például a fordított misszionárius pózért. A formás vonalaidra, a kerek csípődre, karcsú derekadra izgató szögből látnak rá, arról nem is beszélve, hogy gond és különösebb nehézség nélkül élhetik ki a kukkolási hajlamukat, így kedvükre figyelhetik, ahogy a hüvelyed ölelésében mozog a péniszük.

 

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gifCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex hátulról izgató

Próbáltad már a 77-es pózt?

2011.11.22. 10:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.origo.hu/i/1104/20110429szeresske2.jpgHuncut, ágyrengető ötletek, melyekről nem biztos, hogy hallottál
Frissítsd kicsit a szexrepertoárt!

Ha utána kellene számolnod, hány szexpózt ismersz, és ebből mennyi hasznosul a gyakorlatban, vajon mi lenne a végeredmény? A nyers valóság az, hogy a Káma Szútra tételeitől a modern variánsokig több száz hancúrpozíció létezik, a párok többsége pedig mindössze az alap alternatívákat váltogatja.

Ha már unod a százszor leporolt misszionáriust vagy az olykor frissítésként bevetett, klasszikus kutyát, ideje, hogy felfedezz néhány újdonságot. Nem kell légtornászként ügyeskedned, csak adj az alapokhoz néhány kreatív csavart, és kész az új póz. Válogass kedved szerint!

Játékos szexolló

A nők nagy kedvence általában a hagyományos misszionárius, de nem az ötlettelenség okán, inkább azért, mert ennek a pozitúrának van a legkevésbé nyers közösülés hangulata: itt kihagyhatatlan az összebújás és az intim közelség, de, mivel a párok az esetek 80%-ában döntenek a kényelmi faktor hatására, a misszionárius lett a rutinszex szimbóluma. Ám a klasszikus, szemből egyesülős felállásnak sem muszáj unalmasnak lennie: feküdj hanyatt, a csípődet fordítsd enyhén oldalra, a felül lévő lábadat pedig emeld a magasba.

A párod terpeszben térdeljen a másik lábad fölé, miközben egyik kezével megtámasztja a felsőtestét, a szabad kezével pedig közben bebarangolhatja az erogén zónáidat. Te is bátran kényeztetheted őt anélkül, hogy kiesnél a ritmusból. Nem igényel extra hajlékonyságot, sem más megerőltető trükköt, mégis mindkettőtök számára izgalmas újdonság lesz.

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex 77 póz szexpóz

Bevezetés az anális szex élvezetébe

2011.11.19. 12:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.intimatemedicine.com.hr/typo3temp/pics/3/38/38892114e6_a.jpgAz anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban.

Ami a legfontosabb! Beszéld meg partereddel, hogy Te szeretnéd a szex ezen formáját is kipróbálni! Ha mindketten benne vagytok, akkor mehet a dolog, de csak akkor.

Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...mosoly, simogasd, masszírozd!

Ha ellazult partnered, akkor próbálkozz a behatolással, természetesen nem a kopasz őrmesterrel, hanem csak ujjal! Egyre mélyebbre hatolhatsz, de semmiképp sem gyorsan, és nem durván. Vigyázz az első effajta szexuális élmény meghatározó lehet, van aki rákattan, de olyan is aki soha többé nem próbálja újra!

Ne feledd! Az anus a testben felhalmozódott hulladékanyag távozásának egyik kijárata! Rengeteg baktérium, kórokozó, halmozódik fel benne! Soha ne engedd, hogy a végbelet már megjárt bármiféle testrészed, illetve eszközöd, a párod punciját is meglátogassa!

A pózokról még nem esett szó, nem véletlenül! Ez nem olyan dolog amiben mi 100%-os ötlettel tudnánk szolgálni (ez mondjuk kivételes:), de néhány tanácsot azért adunk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: anális szex élvezet

Szextippek! Ha ettől sem indul be a párod, baj van!

2011.11.18. 14:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/ami_minden_pasit_beindit11/fenek.jpgElégedetlen vagy szexuális életeddel? Több kényeztetésre vágysz? Vesd be trükkjeinket, és olyan izzó éjszakákban lesz részed, hogy még a gondolatba is belepirulsz.

Nosztalgiával gondolsz vissza azokra az időkre, amikor még nem ment ritkaságszámba egy kis hancúrozás az ágyban pároddal? Elképzelni sem tudod, mit csinálnak mások, hogy nyolcévi házasság után is naponta szeretkeznek? Hogy bírják fizikailag? És fantáziával? Hiszen ők is napi nyolc órát dolgoznak, nekik is vannak gyerekeik, és nekik is csak 24 órából áll a nap. Eláruljuk a szenvedélyes párok szexuális életének titkát.

1. Állíts fel heti tervet!

Van épp elég elintézni valód (különórára kell vinni a gyereket, ki kell hívni a gázost), érthető, hogy a szex a legutolsó, ami foglalkoztat. Hét év házasság és két gyerek után Elza is így volt ezzel. A hajtásban szinte már el is felejtkeztek a szexről. „Tudtuk, nagyon fontos, hogy időt szakítsunk rá, mielőtt kihűl a kapcsolatunk. A péntek esti szex olyan hivatalosnak tűnt. Variáltunk. Minden hétfőn húzunk egy számot – ennyiszer kell szeretkeznünk a héten. Ha három nap megy el „akció” nélkül, tudjuk, igyekeznünk kell, és minden alkalmat megragadunk.

Néha egész őrült dolgokat csinálunk. Például a múltkor a gyerekek a kertben játszottak. A férjem a garázsba hívott, hogy segítsek a polcot rendbe tenni. A kocsi hátsó ülésére húzott. Vigyorogva mondta, csak akkor tudjuk teljesíteni az előírt penzumot, ha most az övé leszek.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szextippek

Punci nyalás művészete

2011.11.17. 17:18 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/331/331926_68e4ab87e0_s.jpgPuncinyalás a nő kielégítésének szent Grálja. Ezért nem is meglepő, hogy néhányan aggódnak teljesítményük miatt. Nagyvárosi legendák keringenek kellemetlen puncikról. De a megfelelően kivitelezett puncinyalás partnered megnyerésének legjobb módja.

Lehetsz viharedzett punci búvár vagy néhai balfék, az alábbi tippek segítenek javítani a nyalás technikáján.


Nyald ki mint egy fagyis tölcsért... A nagy, teljes nyelves lágy nyalás a hajó orrától faráig a punci környékén található összes idegvégződést stimulálja. Haladj nagyon lassan, hogy érezze magát úgy mint a kívánatos desszert amit épp megízlelsz, vagy gyorsíts be és koncentrálj a csiklójára, hogy eljuttasd az orgazmusig.

Merülj bele. Fokozatosan építsd fel az intenzitást. Ha már benne vagy, használd az egész arcod. Temesd magad a puncijába, juss olyan mélyre nyelveddel amennyire csak tudsz, nyomd az orroddal. Ez nem csak fizikailag kellemes érzés, de azt is tudatja partnereddel, hogy tényleg rákattantál a punci illatára és ízére. Tipp: ha szemhéjaid nem ragadnak, nem jól csinálod.

Dugd be két ujjad a puncijába amíg a csiklóját nyalod. Csavard az ujjad nyelved irányába, kapd el csiklóját és G-pontját száddal és ujjaiddal. Amikor felfelé haladsz nyelveddel, húzd le az ujjaiddal; vigyél ritmust a játékba.

Lovagoltasd szeretőd az arcodon. Ha a hanyatt fekvés túl passzív párodnak, engedd, hogy felülkerekedjen. Így irányíthatja a kontaktus intenzitását és területét. Ha még többet akarsz ebből a pozícióból kihozni, engedd, hogy az ágyhoz kötözzön mielőtt meglovagol. Határozott igényekkel is vezethet: "Nyújtsd ki a nyelved!", "Nyisd ki a szád!", "Szívjad!", stb...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pina művészet punci nyalás

10 trükk, amitől tuti visszaír a srác

2011.11.16. 14:39 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://1.bp.blogspot.com/_iNB9ATfRlDM/TPYZt1KGFzI/AAAAAAAABeo/hKIos2iwEGU/s1600/1.jpgFél percenként nézed a mobilod és sehol egy új üzenet? Nem tudod, miért nem válaszol és az idegességtől aludni se tudsz? Ha tapasztaltál már ilyesmit, ezt olvasd el és oszd meg te is a facebookon vagy bárhol máshol! :-) mosoly

1. Játszd a jégkirálynőt!

Ez elég nehéznek tűnhet a kezdetekben, mert mégis mi mást csinálnál, mint hogy Rá gondolsz egész nap, de hidd el, működni fog! Amikor sms-t kapsz tőle, ne írj vissza azonnal, inkább küldj egy laza választ 1-2 óra múlva.

2. Ne bombázd üzenetekkel!

Amikor válaszolsz, legyél laza, hétköznapi, ne stresszeld túl a dolgot. Ha egyből küldesz neki egy halom sms-t, teljesen le fogod lombozni. A cél az, hogy beszélgetni akarjon veled!

3. Kösd le magad!

Amikor sms-eztek, figyelj oda, hogy legyen miről beszélned. Valószínűleg te sem akarod, hogy azt higgye, rajta kívül nincs is életed. Legyél érdekes!

4. Tudj meg róla minél többet!

Megkönnyíti a beszélgetést, ha elmélyülsz kicsit azokban a dolgokban, amik érdeklik. Gitározik? Vegyél egy-két leckét és máris tudtok miről csevegni, amikor legközelebb felhozza a témát!

5. Ne ígérgess!

Ne menj bele semmilyen programba, amiben nem vagy biztos, hogy szeretnéd. Sok lány elköveti ezt a hibát, hogy bevágódjon a srácnál, de előbb-utóbb elég ciki szituban találják magukat.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: trükk visszaír

Hogyan éreztesd kiszemelteddel, hogy tetszik neked?

2011.11.16. 14:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://gitkatarhely.freeblog.hu/files/disegnocuore.jpgNem holmi avítt hagyomány, hogy a férfi kezdeményezzen, hanem szín tiszta biológia. De azért nem kell aggódni, mert az sem közhely, hogy a nő választ...

A leginkább járható út az, ha finom, árnyalt módon érezteted kiszemelteddel, hogy tetszik neked - aki nyitott ezekre a jelekre (=szintén figyel téged), érteni fogja, miről van szó. Aki pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád és a szimpátia leghalványabb jele sem él irántad szívében, az előtt pedig fölösleges blamálnod magad egyértelmű utalások és túlzott ragaszkodás formájában.

Íme, néhány finom jel a vonzalom nyelvén, ami felhívést jelenthet a keringőre:

Mosolyogj, miközben felveszed a szemkontaktust a sráccal.

Bátran nézz a fiú szemébe, és nevess rá. Ez egyrészt azt sugallja, hogy vidám, kedves teremtés vagy, másrészről pedig ad egy kis szeretetenergiát a srácnak is. Nem kell centikre állnotok egymástól, hogy ez működjön - a terem másik végéből talán még izgalmasabb is egy szép mosoly.

Dícsérd meg valamiért.

Vicceset mondott, jól kezelte a haverjai hülyeségét, tetszett a fellépése a zenekarával? Nyugodtan mondd el neki, mennyire tetszett, amit csinált, esetleg milyen jól néz ki az új nadrágja, cipője. Fontos persze, hogy a bók őszinte legyen, ugyanakkor ne áradozz remegő hangon órákon át. A barátaid is örülnek, ha megdicséred őket, tehát ez a kiszemelteddel sincs másként - nem lesz feltűnő a dolog, nyugi.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

És ne felejtsétek megosztani, kommentelni és lájkolni :-)

Szólj hozzá!

Vigyázz a szádra! - 7 dolog, amikről érdemes beszélni első randin

2011.11.16. 14:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/16244_elsorandi_borkostolas.jpgMindenről szabad beszélni, amiről nem tilos, de ha jót akarsz magadnak, akkor első randin ezeket a témákat erőlteted:

Amiket most olvasni fogsz, azért remek tippek, mert bár személyes témák, de mégsem "túl" személyesek, azaz egy tökéletes aranyközépútjai egy egészséges ismerkedésnek. Ha az első randitok egy puszta szemezésből alakult ki, és épp, hogy egymás neveit tudjátok, akkor bizony nagyon érdemes ezeket a témákat erőltetni, bármi más helyett:

Család, háziállat: Sokat elárul egy fiú lelkivilágáról, ha megtudod, hogy mi a hozzáállása a családjához, és a háziállatokhoz. Nem biztos, hogy jó választás az a fiú, aki el kezdi magyarázni, hogy a gyerekektől kifut a világból, a saját anyukájára csak a zsebpénze forrásaként tekint, és sörétes puskával lőné a kutyákat halomra. Fura mód egy ilyen végtelenül egyszerű dolog is nagyon hamar rányomhatja bélyegét az ismerkedésetekre.

Suli, meló: Ez a téma olyan fontos, hogy szinte biztos, hogy magától is előkerülne. Elvégre az emberek a napjuk nagy részét a suliban, vagy a munkahelyükön töltik. Nagyon fontos, hogy Te tedd föl előbb a kérdést, hogy mivel foglalkozik. Így elkerülheted az olyan helyzeteket, mint: "Egy dolog biztos, ügyvédnek nem mennék, mert szerintem szánalmasak, és Dunát lehet velük rekeszteni! Mit is mondtál, te hol tanulsz?" - "ELTE - Jogi kar..."

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: randi randevú első randi beszélni

A fiúk sem jobbak! - 7 kiábrándító pasi tulajdonság

2011.11.15. 10:31 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2010/10/pasi-2.jpgÖnimádat, szexmánia, haverfüggőség...és ez még csak a jéghegy csúcsa. Pasik, akik miatt a nők önként, és dalolva húznának erényövet.

Önimádó: Nos igen, a leggyönyörűbb pasi aki csak a környéken létezik, a falu bikája, a konditerem sztárja. Szemet gyönyörködtető testével, és tesztoszteronfelhőjével egy milliszekundum alatt képes 360 fokban elcsavarni a fejünket… Olyan szépek, tökéletesek, hogy aki hozzájuk fogható, az csakis félisten lehet. És valóban így gondolják ezt ők maguk is. Érdeklődésük nyúlfarknyi skáláját a testükön, mások testén, és a testekhez szükséges tömeg-és önbizalom növelő szereknél több dolog nem igazán tölti ki… még az sem amit próbálunk bejuttatni a kommunikáció számos csatornáján keresztül a csodás kis fejükbe. Nem mondom, hogy nincs az az időintervallum, amíg egy ilyen "Mr Önimádó" ki tudja elégíteni az igényeinket, de valljuk be őszintén, a szemünkön kívül más érzékszervvel is meg vagyunk áldva, és ezeket is örömmel használnánk, ha hagynátok, Ó ti gyönyörű pasik. Hogy milyenek ők az ágyban? Nos, igen. Tudatában vannak az összes olyan pozitúrának, ahol az egyes izomcsoportjaik a lehető legszebben domborodnak... még az is megfordult a fejünkben, hogy lehet, hogy nem is ránk, hanem önmagukra izgulnak? Jogos a kérdés ugye? Mindenesetre a lényeg az, hogy soha ne takarjuk el előlük a tükröt…

A túl népszerű: Ó igen, akit mindenki ismer, akivel mindenki pacsizik… Az univerzum összes szórakozóhelyének állandó VIP vendége, és aki mellett soha sem unatkozol… Ez igaz… soha… sőt nem, hogy nem unatkozol, de a lazulós pillanatokat is elfelejtheted. Körülötte mindig akkora zsongás van, hogy csoda, ha egyáltalán hozzáférsz, és ha oda is férkőzöl a közelébe, a közös fotókról valahogy mindig lemaradsz… Igen, amilyen vonzó első hallásra ez a tulajdonság, olyan kiábrándító is tud lenni. Ha őrült nyárra vágysz, egy ilyen pasi álomszerű lehet, de ne ringasd magad hiú ábrándokba, hogy idővel megnyugszik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kiábrándító pasi

Sírni tudnék! - 10 tökéletes dal, szakítás utáni fájdalomra...

2011.11.14. 18:51 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mindenki másképp dolgozza fel a szakítást, de a zene mindig segíthet ebben. Íme egy szuper gyűjtemény a depressziózáshoz, vagy épp az abból való kilábaláshoz

http://1.bp.blogspot.com/_xDwIJ5LT46Q/TEVnA7iegvI/AAAAAAAAAo4/Pz8P4qttsUI/s1600/nhgalXoKbtv.jpg

A vödör jégkrém, százas zsepi az éjjeliszekrényen, és a párnán díszelgő, elkenődött szemfesték tipikus tünetei, a szakítás utáni, szobának titulált szanatóriumi környezetednek. De mind ez nem jöhet létre anélkül, hogy néhány kellően fájdalmas számot betegyél hangaláfestés gyanánt a gyászodhoz.

 

 

 

 

 

 

1: Elsőként egy hatalmas klasszikus. Magyarul valószínűleg azt a címet adták volna neki, hogy "kussoljál", de így angolul a Don't Speak elnevezést kapta:

 

 

 

2: Amikor épp az ágyadban fetrengsz egyedül, és hiányzik a párod, vagy épp, ha már egy ideje nem vagytok együtt, és azon őrlöd magad, hogy vajon ma este ki mellett alszik el...

 

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: zene dal tökéletes bánat szakítás sírás

A jó anyós-meny viszony 10 szabálya

2011.11.10. 12:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pinkize.hu/_files/pics/00005/00005850.jpgEgyes anyósok édesek: süteményeket sütnek,

szeretnek és veletek örülnek, mások viszont megkeserítik az életedet. Útmutatónk segítségedre lesz, hogy a köztetek levő viszony felhőtlen lehessen!

1. Viselkedj úgy, mint ahogy szeretnéd, hogy ő viselkedjen
Ez a szabály minden emberi viszonyra igaz, de anyós-ügyben különösképp. Még ha teljesen különböztök is, párod miatt meg kell próbálnod jó barátságban lenni vele.

Ha kedves vagy, és kiemelt figyelmet szentelsz neki, ő is hasonlóan fog hozzád viszonyulni.

2. Értsd meg érzéseit
Próbáld egy pillanatra az ő bőrébe képzelni magad, és rá fogsz jönni honnan ered az úgynevezett zavaró viselkedése.

Ő mindennél jobban szereti azt az embert, akihez te férjhez mentél, tehát lennie kell valami jónak is lelkében!

3. Mindig légy udvarias
Az egyik legnehezebb része az anyós-meny viszonynak, hogy tartani tudd a szádat és ellen tudj állni a kritikáknak. Légy mindig udvarias, mert ő idősebb és mert nem érdemes mindent felvenni.

Ha anyósod megnyugodott, biztosan átértékeli mindazt, amit fejedhez vágott. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne állj ki az igazad mellett, de mindezt udvarias formában közöld.

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szabály anyós 10 viszony meny

Mit tegyünk, ha a férfinak "rémálom" a gyerek?

2011.11.10. 12:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://twice.hu/wp-content/uploads/2010/07/aggodo-ferfi.jpg"Eddig mi voltunk a nő szíve csücske - ezután azonban a gyermek lenne az. Éjjel háromkor arra ébredünk fel, hogy pelenkacserével álmodtunk, és nem esett jól. Párunk azonban egyre gyakrabban emlegeti a babát. Van kiút?"

Manapság sajnos nem kevés nő és férfi kerül nehéz helyzetbe, amikor hosszabb ideje együtt vannak már, de egyszercsak kiderül, nem teljesen egyformák az elképzeléseik.

A nő egyre gyakrabban emlegeti a babavállalást, látványosan ellágyul a kisbabák láttán, "demonstrálja", hogy nekünk sem kellene tovább várni a dologgal. Csakhogy az apajelölt nem egészen így gondolja. Sőt.

Egyenesen rémálmai vannak arról, hogy pelenkát kell cserélnie, elképzeli, hogy a kisgyermek lépéseire ébred fel hajnali ötkor, és semmi kedve hozzá. Visszaidézi, hogy egy repülőgépen ült, és egyszer csak nyugalmát egy síró, majd hisztériázó baba hangja zavarta meg.

Tudja, neki erre (még legalábbis) nincs szüksége. Jó számára a helyzet úgy, ahogy van, azt csinál, amit akar, viszonylag szabadon, nincsenek komoly kötelezettségei.

A párja azonban arról beszél, mennyire csodálatos lenne végre családot alapítani. Alig várja, hogy babát ringathasson, hogy szoptathasson - a férfi azonban elképzelni se tudja, hogy más is a kedvese melléhez érjen.

Hogyan tovább?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek rémálom

Minél korábbi szex, minél több pasival: méhnyakrák a vége?

2011.11.09. 10:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.egeszsegkalauz.hu/db/02/BC/rakszures-ajanlo-d000002BC1cd2547f2c02.jpgA huszonéves lányok egyre veszélyeztetettebbek

Drám ai mértékben megemelkedett a méhnyakrákos esetek száma a nők körében az utóbbi években - különösen a huszonévesek körében. Hogyan lehetséges ez, amikor a védekezésre oly nagy hangsúly kerül napjainkban?

Miközben az idősebb korosztályban csökken a méhnyakrákos esetek száma, a huszonéves lányok körében az utóbbi időben nőtt, nem is kis mértékben. A múlt évtizedben az új esetek száma 40 százalékkal emelkedett. Manapság évente 300 új esetet diagnosztizálnak csak Nagy-Britanniában.

A kutatók szerint a drámai emelkedés oka az, hogy a fiatal lányok sok esetben nem védekeznek megfelelően szex közben, és egyre több a partnerük.

A méhnyakrákot a humán papilloma vírus okozza, amely szexuális aktuson keresztül terjed. A vírus rendkívül gyakori - ugyanaz a fertőzés, amely a genitális szemölcsöket okozza -, de a legtöbb törzse nem okoz rákot.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex méhnyakrák

Ronda nő + jó pasi = szerelem?

2011.11.09. 10:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://braincrack.files.wordpress.com/2007/09/uglygirl2.jpgLétezik még olyan nő, aki élete során legalább egyszer ne került volna hasonló cipőbe?

Mindannyian tapasztaltuk már az érzést, hogy szívfacsaró és nagyon bosszantó dolog tud lenni, amikor exünket, egy nálunk sokkal alcsonyabb szinten álló nővel látjuk. Főleg ami a külsőségeket illeti...

Biztos te is átéltélted már ezt. De ha mégse, akkor te nagyon szerencsés vagy, bár szinte tuti, hogy akadt valaki a környezetedben, aki viszont már tapasztalta eme kiábrándító dolgot. Természetes, hogy miután lezárul egy kapcsolat, és felszáradnak a könnyek, begyógyulnak a sebek, többé már nem tekintünk úgy az exünkre. Sőt, normális esetben, neki is azt kívánjuk, hogy találja meg végre a boldogságát, ha már mellettünk mégse tudta ezt megvalósítani. Na de mégis hogyan van az, hogy általában mindig sokkal csúnyább, butább és jelentéktelenebb nőre cserélnek le minket?

Ennek a dolognak próbálunk most utána járni!

Adott a férfi, mint fajfenntartó lény. Amióta Isten megalkotta, csak szórja a magvait, fejetlen módon. Mai világunkban pedig, sokkal elterjedtebb dolog, hogy közel sem számít a legtöbbjüknek a minőség csak a mennyiség. Így nem csoda, hogy bőven van miből válogatniuk a „húspiacon.” Tudományosan alátámasztott tény, hogy manapság egy férfire hat nő jut, mivel ennyiszer több nő van már a világon.

Ha belegondolunk, ezek elég ijesztő számok. Nem lehet csodálkozni azon, hogy folytonos háborúk zajlanak, és kész csatatérré változott már a párkapcsolatok játéktere. Hiába kemény dió a férfi, hiába a makacsság, az akaratosság, elfogadott tény (és sokuk nem is titkolja), hogy a legtöbb pasi örök gyerek. Jó és rossz tulajdonságaikat nézve egyaránt.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem ronda nő jó pasi

Honnan tudhatod, hogy nincs oda érted?

2011.11.08. 20:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/remember15/975516_f520.jpgA legtöbbünknek volt szerencséje ilyen kapcsolatokhoz legalább egyszer. Utólag okosak vagyunk, de aki először esik a majdnem-szerelem csapdájába, az bizony nehezen látja be: annyira azért nem fontos a másiknak. Mikor van itt az ideje továbbállni?

A paranoiás nő ebből a szempontból szerencsés alkat: gyanakvó és bizalmatlan, nem dől be a meséknek csak úgy. A legtöbbünk azonban annyira szeretne hinni a szerelemben, hogy még a legnyilvánvalóbb jeleket sem akarja észrevenni.

Tudod, miről beszélek: a pasi, akivel kapcsolatban sosem tudod, hányadán is álltok. Aki időnként kifacsarja a szíved, de mindig tesz valamit, amitől mentegeted magadban, és bízol rendületlenül. A Megbízhatatlan, a Játékos, az Elkötelezettség-fóbiás, az Egóbajnok, az Örök gyerek – végül is nem típus kérdése. A lényeg, hogy igazából nem akar veled komoly kapcsolatot, épp csak elfelejti ezt nyíltan közölni. Mik azok a jól látható jelek, amiket általában nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni?


Fizikai jelek

Kerüli a szemkontaktust, a teste gyakran elfordul tőled, keresztbe tett karral ül, nem ölel meg magától, csak ha te kezdeményezed. Ha mellé ülsz, vagy mellette állsz, nem érint meg. Fizikailag is tart egy lépés távolságot, hacsak te bele nem lépsz a terébe.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A férfiak butábbnak látják a kihívó külsejű nőket

2011.11.05. 11:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.napiaszonline.hu/galeriak/1379/10425.jpgMost már kutatások is bizonyítják, amit sokan már egyébként is készpénznek vettek: ha egy férfi hiányos öltözetű nőt lát, az agya rögtön a szexre fókuszál, és a figyelme a nő szellemi képességeiről egyből a testére irányul.

Persze most sokan azt mondhatják, hogy ez egy túlzó általánosítás, vagy éppen közhely, de a legújabb tudományos kutatások tényekkel bizonyítják, hogy a férfiak tárgyként kezelik a kihívó ruhát viselő nőket - olvasható a Shine-on.

A Scientific American által összegzett kutatás eredményei meglehetősen lehangolóak. A Princeton egyik kutatása során például átlagos portréfotók sorát mutatták meg férfiaknak és néhány olyat, amelyeken kihívó nők voltak láthatóak. Az utóbbiak szemlélése közben a férfiak agyának azon része, amely a mentális állapot megítéléséért felelős, jóval kisebb aktivitást mutatott. Azaz: tulajdonképpen a szexi nőket kevésbé látták intelligensnek, ambiciózusnak és barátságosnak. Ezek szerint a szexi és az okos kizárja egymást? Nem túl biztató.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kutatás buta sexy plázacica sexi szexy kihívó

A nők többsége biszexuális

2011.11.03. 16:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.bezs.hu/images/8/7/5/3875.jpgSok nő játszadozott már életében legalább egyszer azzal a gondolattal, hogy egy másik nővel kerül közelebbi kapcsolatba, és számtalan olyan sztorit hallottunk már, hogy osztálytársnők próbálták ki egymással viccből a csókolózást. Egy új kutatás szerint a biszexuális hajlam a nők többségére jellemző.

A Boise Állami Egyetem kutatói arra jutottak, hogy az általuk vizsgált heteroszexuális női csoport 60%-a vonzódott szexuálisan más nőkhöz, 45%-uk csókolt már meg nőt, és 50% fantáziált már a saját neméről – írja a YourTango.

Elizabeth Morgan pszichológusprofesszor szerint a nők legtöbbször hajlamosak érzelmileg közel kerülni egymáshoz, amitől csak egy lépés az intimitás és a romantikus érzések kialakulása. Azt nézve, hogy a barátnők órákig képesek a legintimebb dolgaikról mesélni, miközben sokszor „szerelmem”-nek vagy „babám”-nak szólítják egymást, egy nőbarátság sokszor alig megkülönböztethető egy párkapcsolattól.

A szexi nőkre ugyanannyit keresünk rá, mint a férfiakra

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: biszexuális

Ahogyan eszi a nő a fagyit, olyan a természete

2011.11.02. 13:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/720/720793_f1e26431d7_s.jpgTudtad-e, hogy az alapján, milyen fagylaltot szeretsz, megalapíthatók egyes jellemvonásaid, így tartják japán tudósok. Például, a hagyományos gyümölcsízű fagyit a fiatalos termékek szegmensébe sorolják.

Ha a jeges desszertek széles palettáján a gyümölcsízt részesíted előnyben, ez csak arra utal, hogy szereted a tiszta ízeket és a frissességet. A savanyú ízeket, például fekete ribizlit vagy kivit férfiasaknak tartják, míg az édeseket – nőieseknek. Ez egyáltalán nem azt jelenti, hogy egy banán ízt kedvelő fiatalember esetleg „kicsit más lenne”, csak annyiról van szó, hogy jólelkű, nyugodt természete van. Ráadásul, rég bizonyított tény, hogy az édesszájú férfiak a legjobb szeretők!

A vaníliás és csokoládés – a fagylaltgyártás klasszisai. Ez a két íz sok gasztronómiai remekmű alapjaként szolgál. Főleg az idősebb korosztály, a tradíciókat tisztelő, családcentrikus emberek vagy retro stílust kedvelők gyakori választása.

Brit pszichológusok még tovább mentek és arra vetemedtek, hogy jellemvonásokat és viselkedési reakciókat hámozzanak ki magából a fagylalt elfogyasztásának folyamatából. Eredendően a szebbik nem képviselőire irányultak a tesztek, de az eredmények nyugodtan alkalmazhatók férfiakra is. A lényeg, hogy ne vegyük ezeket túl komolyan, másrészt viszont, minden viccben van némi igazság.

Tehát, a tudósok azt merik állítani, hogy ha a párod figyelmesen és mély beleéléssel nyalogatja a hideg finomságot, nagy esélye van rá, hogy ideális feléségjelölt legyen belőle. Meglehetősen romantikus, családcentrikus, barátságos.

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gif

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: fagylalt természet fagyi természete

süti beállítások módosítása