Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szexmasszázs, ahogy a profik csinálják

2012.02.21. 12:59 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://museforallseasons.com/blog/wp-content/uploads/2011/03/massage_parlour.jpgA Távol-Keleten a masszázs teljesen természetes foglalatosság.

Minden masszázs alapja életünk első fizikai élménye, az anyai simogatás: csecsemőkorunkban tanuljuk meg, mennyire izgalmas és kellemes érzés megérinteni önmagunkat, majd idővel rádöbbenünk, hogy még jobb, ha más érint meg minket vagy mi érintünk meg mást.

Kísérletekkel igazolt tény, hogy az érintés kedvezően befolyásolja fizikai állapotunkat és hangulatunkat, és mindez fokozottan igaz az erotikus masszázsra.

Az erotikus masszázs és az úgymond normál masszázs között elsősorban céljában van különbség: létezik nagyon sokféle masszázstechnika, ahol a masszőr meztelenül, teljes testtel dolgozik, de ennek ellenére mégis nagyon figyel arra, hogy egy bizonyos határt ne lépjen át. Az erotikus masszázs ezzel szemben kimondottan arról szól, hogy a masszázst végző személy minden létező módon és mindent bevetve jutassa szexuális gyönyörökhöz a partnert.

Egy „átlagos” szeretkezés csupán az ember testének és érzékszerveinek meglepően kis részét veszi igénybe, pedig az egész test erogén zóna: egy profi masszőr pontosan tudja, hogyan kell úgy nyúlni a testhez, hogy minden egyes érintés izgató, izgalmas és kéjes legyen.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szexmasszázs

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr944155975

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása