Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Több mint sperma

2012.02.21. 15:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napidoktor.hu/media/content/Friss/14388.jpgA spermium azon túl, hogy hozzájárul egy új élet megfogantatásához, más módon is funkcionál.

Ki gondolná, hogy szerelmünk köldöke alatt egy arasznyival található testrésze valódi csodaszert tartalmaz? Kutatások bebizonyították, hogy azok a nők, akik lenyelik partnerük ondóját, kevésbé depresszívek, mint akik óczkodnak még ennek gondolatától is. Azt mondják, óvszerben szeretkezni olyan, mint zokniban fürödni. Az erősebbik nem képviselője pedig egyenesen irtózik a gumiban való szextől. Azok, akik párjukkal rendszeresen ezt a védekezési módszert alkalmazzák, hajlamosabbak az öngyilkosságra, mint azok, akik nem. Szakértők szerint a spermában található hangulatjavító hormonok egyből a nő véráramába kerülnek, és pár órán belül kifejtik jótékony hatásukat.

Emellett sok férfi kifejezetten dicsőségnek veszi, ha „megkóstolják”. Ugyan konkrét bizonyíték még nincs, de több bevállalósabb hölgy azt nyilatkozta fórumokon, hogy miután megízlelte kedvese testnedvét, simábbá, valamint hidratáltabbá vált a bőre. Egyesek szerint, az ondóváladék arccal érintkezve, még a pattanásokra is jó hatással van, mások viszont azt állítják, bőrszárító hatással bír. Mexikóban egy leszerelt pornószínésznő spermium tartalmú hidratáló krémet dobott piacra. A „feltaláló” elmondta, hogy jóképű fiúkat választ ki alapanyag-donornak, majd a kapott ejakulátumot mézzel és zabbal elkeveri. Azt állítja, hogy a termék remek ránctalanító és bőrpuhító hatású. Mivel fehérjét és lipideket tartalmaz, elképzelhető, hogy tényleg táplálja a bőrt, cink és C-vitamin tartalma miatt pedig a pattanástalanító szerepét is elláthatja.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: sperma ondó

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr214158046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása