Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Honnan tudod, hogy társfüggő vagy?

2012.03.29. 15:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.cosmopolitan.hu/dl/files/pictures2//original/732/6/7347.jpgDrog, cigaretta, alkohol és párkapcsolat. Mi a közös bennük? Az, hogy függőséget okozhatnak! Mi most az utolsóval, a párkapcsolaton belüli társfüggőséggel foglalkozunk. Lássuk tehát, honnan tudhatjuk, ha valaki társfüggő?

Társfüggős égről akkor beszélünk, ha a párkapcsolatban az egyik fél már-már kórosan ragaszkodik partneréhez. A döntéseit, az életét és a véleményét is hozzá igazítja, nélküle pedig magatehetetlennek, elveszettnek érzi magát. Ez eddig ismerős? Akkor ideje önvizsgálatot tartani!
Mi okozhat társfüggőséget?

Főkén t az otthon, gyerekként elsajátított viselkedésformák, valamit a szülőktől látott minták felelősek ennek a függőségnek a kialakulásáért. Ha például gyerekkorban hiányzott az igazi családi összetartás és a harmónia, gyerekként nem kaptál elég figyelmet, akkor nagy valószínűséggel ezt a párkapcsolatoddal szeretnéd pótolni. A másik véglet, a túlzott pátyolgatás is okozhat társfüggőséget. Hiszen ebben az esetben a szülők nem neveltek elég önállóságot csemetéjükbe, így felnőttként is olyan embert keres maga mellé, akire támaszkodhat, aki döntéseket hoz helyette. A társfüggőség természetesen nőknél és férfiaknál egyaránt kialakulhat. Nem árulunk el titkot azonban, ha azt mondjuk, a nőknél gyakoribb ez a fajta függőség.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: társfüggő

Így vedd rá a pasit, hogy megszólítson!

2012.03.28. 14:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://cdn.big.bien.hu/files/news/1/1/113681_1_big.jpgMár régóta tetszik egy pasi, de nem mered a tudtára adni, hogy akarsz tőle valamit? Ha régi értékeknél maradva nem szeretnéd Nő létedre leszólítani, így rá kell venned, hogy ő tegye meg az első lépést.

Légy megközelíthető
Az első és legfontosabb az, hogy ne zárkózz el, légy megközelíthető! Ne játszd se a zárkózott lányt, sem pedig a jégkirálynőt, hanem légy laza és mosolyogj sokat.

Ne álldogálj mindig „falkában”, olykor szakadj le a társaságról, hogy meg tudjanak szólítani! Bármennyire is magabiztos a pasi, ha csapatban vagy, nem mer majd udvarolni, főleg, ha senkit nem ismer közületek.

Beszélgess többekkel kettesben
Ha a kiszemelted azt látja, hogy közvetlen vagy másokkal, és szívesen is beszélgetnek veled, akkor biztosan azt fogja gondolni, hogy valamit tudsz, hogy ennyien szeretnek, így tuti meg akar majd ismerni.

Arra viszont ügyelj, hogy ezek a beszélgetések – ha férfiakkal zajlanak- ne menjenek át flörtölésbe, mert azzal csak közönségesnek és könnyen kaphatónak tűnnél.


Ne légy nagyon a középpontban
Sokszor ijesztő a férfiak számára az, ha nagyon a középpontban vagy, ráadásul ezáltal „túl sok”-nak is titulálhat Téged. Ehelyett az említett módokon légy nyitott, kedves és cseppet sem megjátszós!

Lengjen körül egy kis titokzatosság, hogy ne egy eleve nyitott könyv táruljon elé. A férfiak vadászösztönét igencsak felkeltik az ilyen nők, mivel kihívást látnak bennük.


Mosolyogj rá
A legegyértelműbb jel, mégis sokan nem merik használni, pedig nem tolakodó, nem kihívó, mégis sokatmondó. Ha tetszik Neked valaki, mosolyogj rá a legcsábítóbb pillantásod kíséretében, így biztosan venni fogja az adást.

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: megszólítás

8 tipp a hosszú élvezetért

2012.03.13. 10:46 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexplaza.hu/wp-content/uploads/2011/03/Sasdi-Vivien-meztelenul-pucsit.jpgEzzel a néhány ötlettel újra felélezhetjük a lángot partnerünkbe, hogy még élvezetesebb legyen az együttlét vele.

1. Tartsd magad bombázónak

Az első és egyben legfontosabb dolog így elsők között az az, hogy lehetetlen úgy élvezni a szexet, ha nem érezzük magunkat szexinek, kívánatosnak. Vegyünk egy bombázó stílusú fehérneműt, kicsit kócoljuk össze a hajunkat, no meg persze egy apró smink és már jöhet is a forró est. Bízzunk magunkban.

2. Flörtöljetek egymással

Váljon szokássá, hogy flörtölünk a partnerünkkel. Azért mert már jó ideje ismerjük, miért ne tehetnénk meg vele?Küldjünk neki játékos, szexi üzeneteket. Higyjük el, alig várja majd az estét, hogy végre karjaiban tarthasson. Hajrá lányok!

3. Tökéletes hangulat

Ne becsüljük alá a gyertya erejét. Gyújtsunk meg párat belőlük a hálószobában, majd győződjünk meg róla, hogy elég szexis a szoba. Nézzünk szét, nincsenek e teleszórva fölösleges tárgyakkal. Utóiratként megjegyezve, a televíziót ne felejtsük lekapcsolni.

4. Lepd meg őt

Ne vegyünk fel fehérneműt az egyik nap, de erről ne szóljunk neki. Kellemes meglepetésként fogja érni.

5. Nézz vele erotikus filmet

Azért nem szükségszerű, hogy a film pornó legyen. Lehet az egy kellemes hangulatú és érdekes erotikus film. Ilyen például a Sztriptíz, Elemi ösztön 1-2. rész......

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tipp szex élvezet

Intim divat, avagy a férfiak hogyan szeretik?

2012.03.10. 03:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pink.ize.hu/_files/pics/00000/00000652.jpgKínos kérdés, de igen fontos. Az intim divat folyamatosan változik, de hogy most melyik az, ami a férfiak körében hódít...

... megtudhatjuk.

Egy kis történelem, a 80-as években még a szőrös, aztán jött a 90-es évek és a fazonra borotvált. Most pedig, hogy mi a nyerő? Kedves hölgyeim, hát persze, a csupasz.

Az, hogy magunknak milyet is válasszunk magunkon és párunkon múlik. Nálunk jószerével a fazonra nyírt a divat.

Egy japán kutató szerint, az hogy milyen a szeméremszőrzetünk, a személyiségünkre lehet következtetni. Ugyanis amíg nálunk mindenki szabadulni szeretne intim szőrzetétől, Dél-Koreában szeméremszőrzet beültetést végeznek el az asszonyokon. Ezt azért teszik, mert náluk úgy tartják, minél dúsabb egy nő intim szőrzete, annál termékenyebb. Akár még 1500-1700 dollárt is képesek kifizetni egy ilyen beültetésért.

És egy kis furcsaság:

Ma már lehet olyan gyantát kapni, mely már előre formát ad az intim szőrzetnek. Mondjuk egy különleges mesefigura fejét és hasonlóak. Tudom hölgyeim, elég bizarrul hangzik, de igen menő mapaság. Ezzel is a dolgunkat szeretnék megkönnyíteni.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: intim divat

Vad szex - Vágyfokozók, a hálószobában

2012.03.09. 15:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/407119_281790708542737_100001354306595_706927_1139860382_n.jpg

A második legjobb dolog, amit egy kellemesen berendezett hálószobában lehet: mélyen aludni, pihenten ébredni. De ne feledkezz meg az elsőről!

A hálószobában az egyik fő szerep kétségkívül a szexé. Ha okosan rendezed be, világítod és illatosítod a helyiséget, szerelmi életetek is új dimenzióba lép át.

* A hálószoba legyen nyugodt és békés. Egyesek szerint az is fokozza az intimitást, ha gyermekmentes zónává nyilvánítják.

* Határozzátok meg a szoba nemét. Az sem jó, ha túlságosan nőies, de az sem, ha kifejezetten férfias karakterű. Ez tudat alatt visszahat(hat) a párok viselkedésére is.

* Ne tartsatok ott száraz virágot. Csak az elmúlásra emlékeztet, a szomorúságot, az érzések megfakulását jelképezi.

* Az ágytakaró lehetőleg világos színű legyen. Az erőteljes csíkos vagy sötét színek túlságosan agresszívak, férfias jellegűek.

* Az ágy – ha megoldható – szorosan a fal mellett legyen. Ettől a szex is biztonságosabb, felszabadultabb lesz. (A szoba közepén elhelyezett ágy bizonytalanság-érzetet kelt.)

* Szerelmeskedés közben ki kell küszöbölni minden olyan tényezőt, ami elterelheti a figyelmet. A macskának kívül tágasabb ilyenkor!

* Szőrmék, műszőrök – nagyon szexisek a hálószobában. Az allergiások azonban óvakodjanak, mert vonzzák a port és kifejezetten károsak az arra érzékenyek számára.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK:  FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex vágyfokozók

süti beállítások módosítása