Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Túl kövér és fáradt vagyok a szexhez!

2012.05.20. 21:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/201/2015/20157/2015728_96d39c0c36e77c27832d75a16170d63f_wm.jpgBiztosan sokan éreztek már így. Az önbizalom elvesztése és a mindennapos fáradtság megnehezíti az intim együttléteket, és a helyzet csak romlik, ha nem teszünk ellene valamit.

Bizony vannak helyzetek, amikor nem érezzük magunkat a legjobb formában ahhoz, hogy hihetetlen önbizalommal vessük magunkat a párunkra este.

A szex a kiegyensúlyozott párkapcsolat része, de mi van, ha egyszercsak nem érezzük már magunkat annyira vonzónak, vagy estéről-estére azt vesszük észre, hogy legfeljebb az ágyba bevánszorogni van erőnk?

Sajnos, nem sok jót ígér, ha napról-napra fogy az önbizalmunk: egyre csúnyábbnak érezzük magunkat, a tükörbe nézve azon merengnünk, mikor szedtünk fel ennyi túlsúlyt. És persze jön a fő kérdés: tetszünk-e még egyáltalán a pasinknak?

Sok lány fél tőle, hogy a pluszkilók elrettentik a párjukat, és már nem fog úgy közeledni hozzájuk, mint korábban. Szakértők szerint egy kevés túlsúly nem lehet válóok egy jól működő kapcsolatban. Sőt, van, hogy a férfi még szexisebbnek is talál egy nőt, ha "van rajta mit fogni".

Az már nagyobb gond, ha mi magunk érezzük kellemetlenül magunkat a bőrünkben, mert az a szexuális életre is kihat. Nem biztos, hogy ugyanúgy tudunk viselkedni, mint korábban, esetleg szégyelljük magunkat.

Találjuk ki, mi adná vissza az önbecsülésünket: ha a fogyás, akkor próbáljuk meg leadni a kilókat. Már egy kis előrelépés is visszaadhatja az önbizalmunkat!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Hervad a szerelem

2012.05.20. 21:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://nojka87.freeblog.hu/files/y1p-nkpKtTZOof8J7ylH08XRuT5oKaCcS9aNF_rFg52X0BbkzW6dg8nvWaHrxZ4be1SVqdGqY2z4GZb6mMfUksWhg.jpgEgy német felmérés szerint a nőgyógyászati rendeléseken megjelenő nők több, mint fele hiányzó szexuális vágyról, vagy elmaradt orgazmusról panaszkodik. Minden tizedik nő arról számol be, hogy közösülés közben fájdalmai vannak.

A bajok hátterében legtöbbször pszichoszociális okok keresendők. Amennyiben Ön is érintett, javasoljuk, hogy tisztázza önmagában a három legfontosabb kérdést:

1. Milyen a testi közérzete? Hogy érzi magát a bőrében? El tudja-e fogadni a testét, függetlenül attól, hogy kövér vagy sovány, alacsony vagy magas?
2. Elemezze a kapcsolatát. Megbízik-e partnerében olyannyira, hogy legféltettebb kívánságait és legtitkosabb nemi vágyait is megossza vele? Hajlandó-e azokra a szexuális játékokra, amelyekre társa csábítja?
3. Milyen környezetben él? Hogy érzi magát a munkahelyén, családjában, otthonában? Meleg szeretet veszi-e körül? Nem érzi magát állandóan fáradtnak, hajszoltnak, nem roskad-e össze a vállára rakott terhektől?


Nos, ha őszintén válaszolt, bizony közelebb jutott az igazsághoz. Hiszen az a nő, aki nem tudja elfogadni és megszeretni saját testét, az bizony más közeledését és szeretetét sem képes viszonozni. Az is tény, hogy a partnerrel való sorozatos konfliktusok, idegörlő veszekedések, valamint a megrendült bizalom elfojtják a vágyat a meghitt, szerelmes együttlétekre. Sőt, mindenki előtt nyilvánvaló, hogy a túlterhelt, kimerült, stresszben élő nő az ágyban leginkább aludni akar. Apróságnak tűnhet, de a szexuális életre bénítólag hat az is, ha „csendben kell maradni”, hiszen a szomszéd szobában felébredhet a gyerek vagy a nagymama.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem elmúlás hervad a szerelem

A banán láttán máris szexelni szeretnénk?

2012.05.20. 21:48 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292530_394408010597653_189982087706914_1098440_619892912_n.jpgA leghatásosabb afrodiziákumokról már igen sok írás megjelent - de mi az, ami tényleg felpörgeti a szexet?

A természetes gyógymódok hívei a természetes vágyfokozókkal is bátran élhetnek - ahogy mindenki más is! Kizárt dolog, hogy az alábbi finomságok közül valamelyiket ne egye bárki szívesen. Van ugyanis választék.

A legismertebb és leghasznosabb libidó-fokozó élelmiszerekhez bármikor hozzájuthatunk, és szervírozhatjuk az esti programhoz... Az izgalom már attól fokozódhat, ha a kedves megpillantja az asztalon valamelyiket - a félhomály és a gyertyafény társaságában...

- Csokoládé: a csoki tele van anandamiddal és feniletilaminnal, a két vegyület testre gyakorolt hatása pedig fenomenális: endorfin szabadul fel - szex és fizikai megterhelés hatására szintén ez történik.

A kakaóban metil van, amely a bőrt minden erotikus érintésre érzékenyebbé teszi. A csoki ugyanazt az agyi részt stimulálja, mely a kokainra reagál. Ám ne vigyük túlzásba a csokoládézást, különben a hatás tompul. Leginkább a fekete csokoládé javasolt, amelyben több kakaó van.

- Kagyló: egy a mutatós tengeri eledel évszázadok óta nagy népszerűségnek örvend. Mégis csupán 2005-ben azonosították kutatók a benne levő két aminosavat, melyek hozzájárulnak a nemi hormonok szintjének emelkedéséhez. A kagyló cinkben is gazdag, amely szabályozza a nemi hormonokat és növeli a spermatermelődést.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex vágy banán

Súlyos: a muszklis pasikról valójában ezt gondolják a nők

2012.05.20. 21:46 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://enmg.hu/images/2012/04/izmos01.jpgKinek vonzó a cserzett bőr és a duzzadó erek?

Nem tudni, honnan vették a férfiak, hogy a túlságosan kigyúrt test szexis és vonzó - a hölgyek többsége nem osztja ezt a nézetet. És ugyebár a férfiak nekik akarnak tetszeni, vagy nem?

Mit gondolnak valójában a hölgyek a vaskos izmokról? A kigyúrt vállakról, hátakról? A férfiak szerint azt, hogy irtózatosan szexi, és majd megdöglenek, hogy ilyen pasival kerüljenek intim közelségbe. Az ilyen férfitest biztonságot és erőt sugároz, amire, valljuk be, a nők tényleg buknak.

A pasik sem virágos jókedvükben hasizmoznak és súlyzóznak heti többször, hanem azért, hogy maguknak és a hölgyeknek tetsszenek. Ugyanakkor van egy határvonal a szexi és a már visszataszító izomtömeg között.

Ha valaki rákap, persze minél többet akar edzeni, minél erőteljesebb és látványosabb izmokat szeretne. Nem biztos azonban, hogy szükség van erre. A szépen kigyúrt test valóban vonzó - de a groteszk már nem!

A férfiak többsége azt gondolja, hogy a testépítés minden formában és mértékben jó, de, higgyék el, nincs igazuk.

Adonisz-komplexus

Általában azt mondják, a nők annyit készülnek a fürdőszobában, hogy kín kivárni. Ugyanez igaz azonban egyes férfiakra is - és ha a nő éppenséggel egy gyorsan elkészülő, pörgős típus, igen nehezen fogja tolerálni, ha a pasi órákig a megjelenését csiszolgatja a tükör előtt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: muszklis pasik

A tesztoszteron a nőkben is pozitívan befolyásolhatja a nemi vágyat

2012.05.19. 13:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://media1.break.com/dnet/media/2009/9/97%20Very%20Sexy%20Blonde.jpgA menopauza után sok nő panaszkodik a nemi vágy csökkenésére, amire eddig nem volt megfelelő terápiás módszer. Egy új tanulmány szerint azonban a tesztoszteron, vagyis a férfi nemi hormon adagolásával a középkorú nőkben is helyreállítható a libidó. A kezeléssel járó kockázatok és mellékhatások azonban egyénenként változhatnak, ezért további vizsgálatok szükségesek az alkalmazás szélesebb körű bevezetéséig.
Tesztoszteron -tapasz a nemi vágy felkeltésére

Bár a férfi nemi hormon ilyen irányú alkalmazása eddig nem vált az orvosi gyakorlat elfogadott részévé, az Egyesült Államokban a menopauza időszakában egyre több nő használ tesztoszteront tartalmazó készítményeket a nemi vággyal, szexuális izgalommal és orgazmusképességgel kapcsolatos problémák enyhítésére. (Menopauzának a ciklusos női nemi működés leállását nevezzük, amikor a havivérzés fokozatosan elmarad, a szervezet hormonháztartása pedig átrendeződik.) A mostani átfogó vizsgálatban a kutatók a műtét indukálta menopauzán átesett nőkön kívül olyanokat is bevontak, akiknél a menopauza természetes módon következett be, és valamennyiüknél csökkent a nemi vágy. Fontos különbségként említendő a többi hasonló tanulmányhoz képest, hogy a tesztoszterontapasz mellé a nők semmiféle ösztrogént vagy ösztrogént és progeszteront is tartalmazó hormonpótló tablettát nem szedtek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tesztoszteron

Kapcsolatgyilkos tényezők

2012.05.19. 13:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.ogc.hu/images/content/news/admin/Sanci/201011/1117game.jpgEgy kapcsolat ezer különböző okból mehet tönkre, amik egyénileg is nagy mértékben változnak, így felsorolásukra még csak példálózó jelleggel sem vállalkozhatunk. Bizonyos okcsoportokat azonban általános jelleggel is felsorolhatunk – íme tehát öt tényező, amely garantáltan megöli még a legforróbb szerelmet is!

1. Oda nem figyelés
Minden kapcsolat alapja a másik meghallgatása, megértése és az ezen nyugvó kölcsönös bizalom. Ha nem kommunikálunk és csak egymás mellett élünk ahelyett, hogy együtt élnénk meg a dolgokat, az garantáltan tönkreteszi hosszabb távon a szerelmet. Ne csak beszéljen az érzéseiről, hanem a másikat is hallgassa meg! Tegye egyértelművé, hogy fontos önnek, amit mond, és ne akarjon mindenáron tanácsokat osztogatni ilyenkor. Az utóbbira főleg a férfiak hajlamosak.

2. Túl nagy mértékben megosztott külső terhek
Mindenkinek megvan a maga csomagja, a trükk azonban egyszerű: meg kell vele birkózni, nem pedig hagyni, hogy ránehezedjen a kapcsolatunkra. Nem feltétlenül kell minden egyes nap azon háborogni otthon munka után, mennyire embertelenül bánt velünk a főnök, és szívszerelmünk azt sem feltétlenül szeretné délután öttől este tízig hallgatni, milyen idegesítő a szemben lévő asztalnál ülő kolléga folyamatos duruzsolása. Csak azt kell elmondani, ami lényeges – senki sem szereti magára venni más minden nyűgjét, még akkor sem, ha egyébként szereti. Arról nem is beszélve, hogy sem a nők, sem a férfiak nem állhatják az állandóan mindenen siránkozókat.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolatgyilkos tényezők

Tanácsok férjhezmenőknek

2012.05.19. 13:16 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://benevolencepersonified.com/uploads/weddings.jpgMinden lány arról álmodik, hogy férjhez megy egyszer. De nem egyszer előfordul, hogy mikor a kezét megkérik, tétovázni kezd. Vajon tényleg ő a jó választás?... Nagyanyáink is éreztek így, ezt bizonyítják azok az intelmek, melyek minden bizonnyal nem ma íródtak.

* Ne menj férjhez olyanhoz, akit nem szeretsz. A házasság után már késő volna szeretni akarnod; mert megismered gyarlóságait; ellenben a szerelem a legügyesebb szépítőszer, amely a jellem minden kinövését kedvesen elsimítja.
* Ne menj olyanhoz, aki bátortalan; a férj nemcsak hitvestárs, hanem férfi is, tehát, ha kell, védője és oltalma a nőnek.
* Ne menj kishitűhöz; aki nem bízik magában, nem kelthet bizalmat; bizalom nélkül pedig a házasélet az együttlét rabszolgasága.
* Ne menj olyanhoz, akinek asszonyos szokásai vannak; a férfi, aki köt és horgol, könnyen kalapot nyom a felesége fejébe s ez elrútítja az asszonyt, s nevetségessé teszi a szent frigyet.
* Ne menj olyanhoz, aki már édesanyádat is elvehette volna, sem olyanhoz, akinek nénje lehetnél.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsok férjhezmenőknek

Hogyan gyógyíthatók a férfiak szexuális gondjai?

2012.05.19. 13:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.webilium.hu/images/stories/ferfi_szexgond.jpgA férfiak szexuális gondjaira a gyógyszeripar számos tablettát kidolgozott, de így is vannak, akiknek a gyógyszeres megoldás nem bizonyul megfelelő segítségnek.

Vizsgálatok igazolták, hogy a kudarc hátterében hasonló érszűkület lehet, mint a szívinfarktus esetében, ezért az ér tágítása ugyanolyan kedvező eredménnyel járhat, mint a szívgyógyászatban.

Tanul mányok jelezték, hogy a férfiúi képességek romlása esetén gyors és alapos szívgyógyászati vizsgálatok végzésére is szükség van, mert ilyenkor az egységes érrendszer betegségéről, érelmeszesedés kifejlődéséről van szó. A részletes érvizsgálatok általában bizonyítják a test többi részében is meginduló, kóros folyamatot, ami gyógykezelést igényel.
A szexuális gond és a szívroham oka hasonló

Nicholas Ossei-Gerning walesi szívgyógyász beavatkozások és szívkatéteres vizsgálatok végzése mellett hetenként egyszer azoknak a férfiaknak rendel, akik szexuális teljesítményük nagyfokú romlását tapasztalják, és a gyógyszerek sem segítenek kellően. Amikor valaki erős mellkasi fájdalom miatt, szívroham gyanújával kerül a szívgyógyászati osztályra, késedelem nélkül szívkatéteres vizsgálatot végeznek rajta, és ha megtalálják az esetleges elzáródást vagy szűkületet, azt az érbe bevezetett cső végén lévő, parányi ballon felfújásával kitágítják, és ha szükséges, finom fémszálakból szőtt csövecskét juttatnak be ebbe az érszakaszba, hogy megelőzzék a visszaszűkülést.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szexuális gondok

süti beállítások módosítása