Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Zuhany alatt a legjobb

2012.02.13. 00:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.mommo.hu/pictures/000/130/130472_04c8371927_t.jpgEgy telefonos szavazás végeredménye szerint a magyar hölgyek egynegyede a zuhanyzással köti össze legszívesebben a szexet.

Második helyen a természet lágy öle, az erdő végzett mint az intim együttlét romantikus helyszíne. Az ágy a szavazók körében nem örvend túl nagy népszerűségnek…

Szabadon szárnyal a hölgyek fantáziája

Dr. Farkas Tibor, szexuálpszichológus szerint természetesen bennünk él az, hogy szeretnénk, szeretünk a megszokott, hagyományos környezettől eltérő helyen is szeretkezni:

- A nők éppúgy hajlandóak a változatosságra, mint a férfiak, sőt a felmérések szerint a hölgyek sokkal fantáziadúsabbak, mint párjuk. Sokszor azonban nem mernek hangot adni kívánságaiknak, tartva attól, hogy partnereik romlottnak tartják majd őket. Így - a felmérések tanúsága szerint - a magyar nőknek csak 20-25 százaléka valósítja meg ezeket a vágyakat, míg Németországban a hölgyek több mint fele.

A Blikk nő olvasóinak 24 százaléka a zuhany alatti szexuális aktusra szavazott. Ez valószínűleg azért van így, mert a helyszín védettséget, ám kellemes hangulatot biztosít. A szappanozás, az egymás testének felfedezése pedig bizsergető előjáték, véli a szakember.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex zuhany szeretkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr134098897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása