Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex kamerára véve, tegyük vagy sem?

2012.01.30. 03:10 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/06/A1/szex-625-d000306A1b3fe346a2a61.jpgSok kapcsolatban felvetődik az a kérdés a párok között, hogy felvegyék-e a szeretkezésüket kamerával, vagy sem? Akik merészebbek, azoknak nem jelenthet akadályt ez a kérdés, sőt alig várják, hogy kipróbálják ezt az új dolgot az ágyban, de többségünk idegenkedik tőle, a mai világban persze nem alaptalanul.

Egyre többször lehet hallani, hogy az ex- partnerek többsége felteszi a volt párjukról készített kis házi videóját az internetre, bosszú gyanánt. Ahogy ez egyre inkább elterjedt, úgy kezdtünk el félni attól, hogy egyszer velünk is megtörténhet ez az eset. De mi a helyzet akkor, ha mégis szeretnénk kipróbálni, mert vágyunk rá, izgatja a fantáziánkat.


Az köztudott, hogy a férfiak többsége szereti videóra, vagy telefonjára felvenni az együttléteket, azt is mondhatnánk, hogy szeretik ezt a ”szexuális játékszert”, mivel a televízióban is előszeretettel választanak ilyen jellegű filmeket, de azért egészen más, ha a mi szeretkezésünket nézik, mint mikor idegen párokét. Nincs is annál izgatóbb, mikor a saját együttlétünket nézve bújunk ágyba egymással, és látjuk párunk szemében azt az őrjítő vágyat, hogy megőrül értünk, a testünkért, a mozdulatainkért, és arra kér minket, hogy csináljuk úgy, ahogy a felvételen tettük, újra, és újra.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kamera felvétel játékszer

Szingli vagy foglalt, egyremegy?

2012.01.23. 00:36 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/-ax4HDDI94ok/TkrkoxkLSsI/AAAAAAAAATE/3dJOFY0AmwY/s1600/7160f34b8b068aecadb23116205b529b.jpgMi nők valahogy úgy vagyunk megalkotva, hogy sosem érezzük magunkat tökéletesen elégedettnek. Ha hosszú a hajunk, rövidet szeretnénk, ha már rövid, akkor újra hosszút. Ha fáj a lábunk a magassarkúban, edzőcipőre vágyunk, ha edzőcipőben vagyunk, a platform topánunk után ácsingózunk. Nincs ez másként a pasikkal sem...

AZ ÖRÖK ELÉGEDETLEN
Amikor épp pártalan időszakát éljük az életünknek, úgy érezzük, mindent odaadnánk azért, ha esténként volna kinek az ölelő karjai közé fúrni az arcunk. A kötetlen szabadságra, mely a döntéseinket irányítja, és a szabadidőnket jellemzi, valami utálatos következményként gondolunk, mely pusztán válasz a magánéletünkben tátongó űrre. Buliba menet is csak azért húzunk miniszoknyát, hogy a facér hímek tekintetét magunkra irányítsuk.

Aztán mikor már ott van mellettünk a kívánt egyede a férfinemnek, visszasírjuk a régi szép időket.

Hogy miért?

ÖRÖMÖK ÉS ÁLDOZATOK
Először is a párkapcsolatnak éppúgy, mint bármi egyébnek, ugyanúgy megvannak az előnyei, mint a hátrányai. Az intimitás, a féltés, a valahová tartozás szemben a lemondással, az alkalmazkodással és a kompromisszummal.

A legnagyobb nehézség talán éppen abból a tényből fakad, hogy egy párkapcsolatban az ember lánya nem egyedül vesz részt. A mindennapok, s kiváltképp a szabadidő eltöltése most már nem egyetlen ember szükségleteinek és kívánságainak függvénye. Olykor pedig komoly logisztikai kihívást jelent például egy-egy közös hétvége megszervezése.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: áldozatok szingli elégedetlenség örömök foglalt

Így izgasd orálisan a barátnődet!

2012.01.23. 00:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://image.hotdog.hu/_data/members0/976/1235976/images/oralis_szexleckek_ferfiaknak_nagy.jpgA szájjal érintés elengedhetetlen része az intim együttléteknek. Minkét nem zöme kívánja ízlelni a másik minden porcikáját, különösen a legérzékenyebb testrészeket.

Az előző részben arról volt szó, miért és hogyan szeretik a férfiak, most pedig lássuk, mit is kellene tenniük a teremtés koronáinak azért, hogy a hölgyek is legalább annyira érezhessék a törődést, a kényeztetést.


A kedvenc póz
A nők többsége hanyatt fekve vagy ülve kedveli a nyelvvel érintést. Az első esetben kényelmes a férfinak, ha a lábak közé fekszik. Nem kell elkapkodni a csikló érintését. A hölgyek belső combjai kimondottan érzékenyek, lágy csókokkal való érintésük, finom harapdálásuk, nyalogatásuk mennyei érzést nyújt. Sokkal izgatóbb, ha a férfi nem ront ajtóstól a házba. Ha szavak is kísérik a gyengéd kényeztetést, melyek által kifejezésre jut, hogy a férfi mennyire élvezi az egészet – a nő gyönyöre biztosan nem marad el. A legtöbb férfi imádja közben a nő illatát beszippantani és az orrával lágyan érinteni a szeméremdombot, mely szintén csak fokozza az intimitást. A finom előjáték után jöhet nagyajkak érintése, majd a klitorisz.


A legérzékenyebb pont
Nagyon fontos, hogy a férfi tisztában legyen azzal, hogy párja hogyan is szereti az ilyen fajta kényeztetést, mivel a csikló felettébb érzékeny, és nem mindegy milyen módon stimulálja ahhoz valójában élvezetes legyen. A klitorisz más és más része okoz örömöt különböző nők esetében. Ha maga a hölgy sem jött volna rá, melyik is ez a rész, csodálatos együtt felfedezni, ez is sokkal közelebb hozza egymáshoz a párt. Az érintés erősségét is lehet variálni, hol finomabban, hol erősebben. Azt is érdemes kitapasztalni, hogy milyen intenzitás hoz igazi gyönyört.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orális

Jobb a nő az ágyban, ha ő a családfenntartó?

2012.01.20. 01:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://napiaszonline.hu/pictures/kepek/middle/agyban_elvezunk.jpgMire Kata és Tibor készek voltak a családalapításra, mindketten sikereket értek el szakmájukban. Kata egy világcég marketing menedzsere volt, Tibor az egyik népszerű étterem séfje. Mindketten sokat dolgoztak, sokszor napi nyolc óránál is többet, de ez egyiküket sem zavarta, imádták, amit csináltak.

Amikor Kata első gyermeküket várta, szembekerültek azzal a problémával, amivel minden babát váró házaspár: ki marad otthon a kicsivel? Születendő gyermeküket nem szerették volna bébiszitterre bízni, dadát pedig nem engedhettek meg maguknak, bármilyen jól kerestek. Hosszas gyötrődés után úgy döntöttek, egyikük félállásba megy, és otthon marad a bébivel, a másik pedig továbbra is egész időben dolgozik.
A gyermekünk érdekében...
„Mindketten hagyományos dolgokat szerettünk volna adni a kicsinek: meleg otthont, szerető szülőket – mondja Kata. – Végül azt kellett átgondolnunk: melyikünk munkája hoz többet a konyhára. A válasz: az enyém. Néha azt szeretném, ha még ennél is többet keresnék, és akkor Tibor teljesen a gyerekeknek szentelhetné magát – mondja a csinos anyuka, aki egyike azoknak a nőknek, akik elsődleges kenyérkeresők a családban.

Ez tíz éve még elképzelhetetlen szerep volt a nők számára. Ma sem ez az általános, de egyre gyakoribb. A változásra borzasztó egyszerű a magyarázat: napjainkban a nők képzettebbek, iskolázottabbak, és jobban fel vannak készülve a munkahelyen való helytállásra, mint a férfiak.

Egy internetes közvélemény-kutatás alátámasztja ezt a feltételezést: a legtöbb vezető pozícióban dolgozó feleség úgy véli, nem azért keres többet férjénél, mert agresszívebb vagy mert többet dolgozik párjánál, hanem azért, mert képzettebb.
Ez a felállás azonban óhatatlanul azt eredményezi, férj és feleség másként néz egymásra. Ha a nőnek nem kell a betevő falat miatt aggódnia, mert van mit a tejbe aprítani, nem olyan társat keres, aki eltartja, hanem olyat, aki az élet minden területén jó partner. A férfiak sem ragaszkodnak annyira hagyományos szerepükhöz: nem görcsölnek azon, „nekem kell a nagyobb presztízzsel járó munkát végeznem, mert én vagyok a férfi”.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: családfenntartó

Agyban élvezünk el?

2012.01.20. 01:53 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.harmonet.hu/data/cikkek/60000/60825/02.jpgKépes-e az agy önmaga lejátszani az orgazmust kiváltó hatásokat, a kielégülés folyamatát? Hiszen végső soron az orgazmus is az agyból indul ki, másodpercekre, de akár percekre is módosítva a tudatállapotunkat.

Az újságíró sok mindennek utánajár, ha azt rendelik tőle. De a szexről őszintén leginkább a hivatásos kíváncsiak is a büfében hallgatóznak. Így tett jelen cikk szerzője is, amikor egy neves politikai médium munkatársaként pár éve a büfében a kolléganői azt kérdezték: vajon hol zajlik a férfiak igazi ejakulációja, hol éreznek orgazmust. Elsőre tűnhet ez csak nagyon buta kérdésnek, de ha komoly iskolákat végzett, napi politikán edzett riporterek kérdezik, akkor komolyan is kell venni, így törtük a fejünket a válaszon. Nem sokra jutottunk, bár a sejtéseink beigazolódtak, amikor sorra – a büfébe kávézgatni - érkező férfi kollégákat kérdeztük.

„Agyilag élvezem”

A válasz 100%-ban az volt a megkérdezettek esetében, hogy az orgazmus is – hasonlóan minden más fizikai folyamathoz – az agyból indul, ott „kap rá parancsot” a szervezet. Ugyanis a megváltozott – fizkailag stimulált – érzékszerveink az agynak jeleznek vissza, és az összeadódott hatások együttesen váltják ki az orgazmust, amely percekre módosíthatja a tudatállapotunkat – amely épp az agyban bekövetkezett gyors reakciók sorozataként „üti ki” a normál működést. Így persze joggal gondolhatjuk, hogy az agy maga is képes - minden stimuláció nélkül - erre a hatásra, azaz agyban lejátszani a kiváltó hatásokat is, és az orgazmus folyamatát magát.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orgazmus elélvezés

Amikor már minden kiszámítható az ágyban...

2012.01.10. 14:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.joy.hu/data/cikk/32/32522.szex_tippek_trukkok.w.jpg.... a párok el kezdenek unatkozni. Érzelmi, intelektuális és szexuális unalom azt sugallja a pároknak, hgoy valami hiányzik a kapcsolatukból. Kezelje a problémát mielőbb: kezdje az ágyban például egy sál használatával.

1. Etesse bekötött szemmel

Ilyenkor a többi érzékünk felerősödik így intenzívebben fogjuk érezni az illatokat és az ízeket is. Ezután fogja meg a kezét és vezesse a hálószobába bekötött szemmel, felejthetetlen élményben lesz része.

2. Vak vezet világtalant

Kössék be mindketten a szemüket, és kezdjék el úgy megérinteni a másikat. Mivel senki nem lát semmit, így a gátlásait is levetkőzheti. Igazán érzéki lesz az előjáték ily módon, hiszen mint már említettük ilyenkor a többi érzékszerv fogékonyabb és érzékenyebb.

3. Csak egyikük szeme van bekötve

Ha Ön jobban szereti kontroll alatt tartani a dolgokat, akkor kösse be csak a párja szemét és játsszon vele, legyen kiszámíthatatlan, hogy mikor, hol és hogyan fog hozzá érni, így .

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kiszámítható

Hármas szex rejtelmei

2012.01.10. 14:16 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static2.origos.hu/i/1011/20101129szeresssz5.jpgEgyre többen beszélnek a hármas szexről, egyre többen kipróbálják, de ez inkább a szexuális szabadság vagy a szexuális szabadosságnak köszönhető. Amióta a fogamzásgátlás fejletté vált, a nem kívánt terhességtől való félelem is megszűnt, és a szexualitás örömszerző szerepe megnőtt.

Így a minőségi szex része a párkapcsolatoknak. Ugyanakkor megjelentek a szélsőségek is.
Sok férfi viccesen vagy komolyan felvállalja, hogy le tudná élni az életét úgy, hogy két vagy több nő legyen a felesége. Mivel azonban a bigámiát a törvényeink büntetik, megelégednek egy csöppnyi és időszakos “bigámiával”, néhány kellemes órát szeretnének eltölteni hármasban az ágyban.

A nők másképpen vannak programozva. Gondoljunk bele, mennyire idegesítő, ha a társaságunkban lévő férfi megbámul egy másik nőt. Sok nő dührohamot kap már a gondolattól is, hogy a párja flörtöl valakivel, hogyan viselné el, hogy megcsókoljon, simogasson, intim viszonyba kerüljön egy másik nővel.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: csoportszex rejtelmek

Gyöngéd szex

2012.01.09. 13:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://30.media.tumblr.com/tumblr_lju7gntTM61qzfyyko1_500.jpgEgy gyöngéd és stresszmentes szeretkezéssel csökkenthető a dermatitis kialakulásának esélye, kezelhetők a bőrkiütések és a pattanások. A szeretkezés közbeni izzadás következtében tisztulnak a pórusok, ezáltal a bőröd ragyogóbbá válik, mint valaha.

A szex azonnali segítséget nyújt az enyhe depresszióban szenvedő emberek számára is. Közben ugyanis endorfin jut a véráramba, amely eufórikus érzéshez vezet, ezáltal a végeredmény egy kellemes jó érzés lesz.

Jegyezd meg azt is: csókolózás minden napra, a fogorvost távol tartja. Csókolózás közben ugyanis akkora mennyiségű nyál termelődik, amely kimossa az élelmiszermaradékokat a fogakról, valamint csökkenti azoknak a savaknak a mennyiségét, amelyek károsítják a fogakat, és így megakadályozza a lerakódások kialakulását.

Mostantól nem hivatkozhatsz arra, hogy azért nincs kedved a szexhez, mert fáj a fejed, ugyanis a szex valójában segít a fejfájásos panaszok esetén. Egy jó szeretkezés oldja a stresszel teli élet és mindennapi fárasztó munka következtében kialakuló feszültséget, amely sokszor okozója a fejfájásnak.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

 

NE FELEJTSÉTEK LÁJKOLNI ÉS MEGOSZTANI :) KÖSZI! :)

Szólj hozzá!

Címkék: gyöngéd szex

Forró előjáték tippek

2012.01.08. 22:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/14852_trukk3.jpgItt vannak a hideg napok, nincs is annál jobb, ha a meleg szobában összebújhatsz a pároddal. Adunk néhány tippet, mivel forrósíthatjátok fel igazán a levegőt!

1. Fókuszban a hajad!

A fejbőr tele van idegvégződésekkel, amit ingerelhettek, ha játszadoztok a hajatokkal.

Amit a párod tehet: Játsszon a hajaddal. Csábítsd be a kádba vagy a zuhany alá, és kérd meg, hogy mossa meg a hajad. Neked csak élvezned kell a csodálatos masszázst.

Tipp: Ha jól csinálja, ne engedd, hogy abbahagyja!

2. Fókuszban a lábak!

Nem számít, ha nincs tökéletes lábad, a legérzékenyebb pontok mindig ugyanazok: lábujjak, boka, térd.

Amit a párod tehet: Kezdjen a lábujjaknál, lassan masszírozza, és szép lassan haladjon felfelé, közben szabad a csók és a harapdálás is! Vedd rá, hogy csak lassacskán haladjon felfelé, koncentráljon a térdhajlatodra is, mivel ez a terület rendkívül érzékeny. És ha már egészen fenn van…

Értékelés: Remegni fog a Föld…

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tippek előjáték forró

A tökéletes szexhez néhány perc is elég

2012.01.08. 22:24 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/199/1992/19922/1992286_e9439397eddbd3c31daff0edad40c99e_wm.jpgAz amerikai Szexterapeuták és Kutatók Társasága által közzétett tanulmány szerint a kielégítőnek mondott szexuális aktus a párok nagy többségénél átlagosan 3-13 percig tart.

A kutatás során felhasznált információk egy része tapasztalt pszichológusok, házasság- vagy családterapeuták, orvosok és nővérek sokéves megfigyelésén alapszik. A tanulmányban 34 szexterapeuta vett részt, átlagosan 26 éves szakmai gyakorlattal, és 45 százalékuk volt férfi. Közülük csak nyolcan gondolták úgy, hogy a tökéletes aktushoz szükséges megfelelő időtartam partnerfüggő. A többiek egyetértettek abban, hogy a 3 percnél hosszabb aktus már az ”elfogadható”, míg a 7-13 perces időtartamú szeretkezés a „kielégítő” és a 10-30 peres intim együttlét a „túl hosszú” kategóriába tartozik.

1500 pár bevonásával, stopperóra segítségével arra a megállapításra jutottak, hogy a szexuális együttlét átlagos időtartama 7,3 perc.

A tanulmány közzététele talán megnyugvást jelenthet végre mindazok számára, akik a tévéből, moziból, internetről hozzájuk érkező információk alapján úgy érezték, a szexuális életük romokban hever, és lemaradnak valami csodáról, ha szeretkezéseik nem tartanak egész éjen át.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex tökéletes

Szerepjáték a szexben – Hogyan kezdjem?

2012.01.03. 01:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/03/28/fetis-kotel-300-d00030328df80a5d36058.jpgA szexuális szerepjátékok kipróbálása az első, ám annál nagyobb csapás, mellyel az unalmat/monotonitást könnyű szerrel száműzhetitek a hálószobából! Persze mindezt mondani a legkönnyebb, mi most azonban továbblépünk és bemutatjuk, hogyan lássatok hozzá „új személyiségetek” kivitelezéséhez, ha még kezdők vagytok e tekintetben!

A tartós párkapcsolatban élők több mint fele állítja, hogy a lepedőakrobatikát (vele együtt természetesen magát a kapcsolatot is) szinte teljes mértékben frissíteni képesek apróbb változtatások is, mint például az erotikus masszázs, a helyszínváltoztatás vagy néhány alkalommal kivitelezett szexuális szerepjáték. Pszichológusok és más szakemberek is úgy vélik, a szerepjáték fontos részévé válhat egy régóta tartó szerelemnek, az átmeneti személyiségcsere ugyanis segít feloldani a hétköznap ránk rakódó stresszt, a felek egymás között kialakult vitáját, valamint a kapcsolaton belüli kommunikáció javára is írhatunk ezáltal a ’pálfordulás’ által néhány plusz pontot!
Szerepcsere egy-két-há’!

A szexuális szerepjáték mondhatni tökéletes kivitelezéséhez pusztán jókora bizalom, rugalmasság és persze kellő merészség szükségeltetik. A fantáziátokra és vágyaitokra bízva a dolgot könnyedén elindulhattok az izgalmakkal teli rejtélyes ösvényen, melynek pusztán szükségleteitek, jó ízlésetek szabhat határt. Fontos azonban leszögezni, hogy e határoktól mentes játszadozásnak is vannak bizonyos íratlan szabályai, melyeket a saját érdeketekben nem árt betartani!

Íme, a szexuális szerepjátékok szabályrendszere:

E különös játékot csak összeszokott, tartós párkapcsolatban élő feleknek javasoljuk, ugyanis az összetartozás, az egymásba vetett hit és bizalom elengedhetetlen része az örömöt hozó szerepjátéknak! Saját biztonságotok érdekében ne játszatok ilyen jellegű játékot röpke ismeretségű partnere(i)tek egyikével sem!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex amatőr szerepjáték

Trükkök, hogy a pasid fontosabbnak tartson a barátainál

2012.01.03. 01:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://debibaba.freeblog.hu/files/egyed%C3%BCl.bmpÁlmaink pasija általában magas, jóképű, humoros és persze imádják az emberek – igen, egytől egyig mindenki, tehát a barátai is! De mi történik akkor, ha úgy érzed a barátokkal egy sorban állsz, de nem az első helyen vagy esetleg még a dobogót sem súrolja a lábad? Küzdj a domináns szerepért, és győzd le a baráti kötelékeket vagy megalkuvással rendezed a helyzetet, nyugtázva, hogy sosem leszel fontosabb, mint a barátai?

Jómagam világ életemben az önállóság – egyenragúság – két ember két külön egész híve voltam. Saját barátokkal, saját hobbikkal, saját testedzéssel, saját munkával, stílussal – egyedi. Szeretem, ha a férfi, akivel vagyok népszerű, és amennyi fejtörést okozhat ez féltékenység terén – természetesen az egészséges határok között – annyira szeretem is, mikor tanácsot ad a barátjának vagy éppen átmegy eltölteni egy pasis estét, mert hiszem, hogy kellenek ilyenek.


Az ő barátai és TE

Egy kiegyensúlyozott, boldog, elégedett embernek szüksége van a barátaira – barátaink útjelzők, egyfajta világítótornyok az élet hullámai között, melyek hol irányt mutatnak, hol csak jó gyönyörködni bennük. Pótolhatatlan élményt nyújt egy-egy közös vacsi, borral fűszerezve, a poénok, melyeket nem ért más, a szófordulatok, a közös emlékek, a magánélet megvitatása. Szeretünk velük nyaralni, bulizni, összeülni és eltölteni az időt.

Így van ezzel a férfi is – szeret a barátaival x-boxozni, sörözni, meccset nézni, edzeni, forma 1-et nézni és igen, lehet, hogy megvan a heti fix program, melytől semmi sem tántoríthatja el, pl. a pénteki foci, és igen, talán néha túlzásba esik. A férfiak tudvalevőleg sokszor nehezen találják el az arany középutat, legalábbis nem azt a fajtát, amit a nők annak éreznek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: barátok trükkök fontosság

süti beállítások módosítása