Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Határsértők

2011.12.27. 15:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pctrs.network.hu/clubblogpicture/1/7/_/17297_106212683_big.jpgA kapcsolat - egyik - alapja a hűség, amely feltétlen és állandó a partnerek között. Ám a mondás szerint mindenkit megcsalnak egyszer. De vajon hol kezdődik a megcsalás? Elég a gondolat, vagy kell hozzá a tett is?
Egyik barátnőm mulatni ment a hétvégén. Szerelmétől/társától/fér jétől külön, régi cimborákkal, a régi idők emlékére. Az koccintásból ivászat, a sztorizgatásokból beszélgetések lettek. Aztán már csak egy valakivel beszélgetett… Majd sétált…

Barátnőm szerelme/társa/férje miután megtudta a „dolgot”, kellőképpen ki is bukott rajta. Mondván: hiába nem történt semmi, amely klasszikus értelemben megcsalásnak számítana, de már maga a gondolat, a túlzott bizalmaskodás, egy vadidegen beengedése az intim szférába – is csalfaság. Barátnőm azóta egészen picire összehúzza magát. Kínozza lelkiismeret-furdalása, egy félresikerült este borgőzös emléke. Mentegetőzését, mi szerint „nem történt semmi” már maga is gyengének érzi, üresnek, feleslegesen csattogtatott frázisnak.

Hogy miért történt? Miért engedett valakit ennyire közel magához – holott tudta, hogy nem helyes? Tudta azt is, titkainak legnagyobb ellensége saját maga – bevall, elmond és meggyón majd mindent. Gondolt arra, hogy ez rosszul esik majd kedvesének? Talán csak akkor, amikor a „de hiszen nem történt semmi” szituációt elképzelte fordítva. Ha neki kellene a mentegetőzést, bocsánatkérést hallgatnia…

Vajon kinek van igaza?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: határsértők

Megcsalás-e az érzelmi hűtlenség?

2011.12.27. 15:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://ittulokcsillamlosziklafalon.freeblog.hu/files/2010/12/Love_fading_away_by_CorruptDream_large.jpgDe hát nem történt semmi!” – mondod, és nem érted, mi a baja kedvesednek azzal a férfival, aki tényleg csak barát. Vajon ha neki lenne ilyen csak-barátnője, ahhoz mit szólnál?

Az érzelmi hűtlenséget nehéz behatárolni. Nem affér, még csak nem is majdnem-affér, hiszen semmi fizikai nincs benne az időnkénti baráti ölelésen kívül. Végül is semmi kifogásolható nem történik, és bár nehéz észrevenni, teljesen tönkretehet egy kapcsolatot.
A munkahely

Az érzelmi hűtlenség nem egy előre elhatározott dolog, nem tervezzük. A munkahely különösen jó táptalaj: valakivel jól kijövünk, és a munka ürügyén egyre többet beszélgetünk, találkozunk. Aztán már nem csak a munka a téma, és valahogy az egyszerű barátoknál több alakul ki a két ember között – egy határozott érzelmi kötődés.

- Egyszerűen jó vele dumálni, ennyi – meséli Andi. – Csak azért nem meséltem róla a férjemnek, mert egyből a legrosszabbat feltételezné, és iszonyú féltékeny lenne. Pedig csak beszélgetünk, tényleg! Sokszor csak a munkáról, máskor a partnereink is szóba kerülnek. Peti is házas, két gyereke van. Jó kibeszélni a problémákat, tanácsot tudunk adni egymásnak.
Mit honnan?

Azt a fajta intimitást, őszinteséget, amit egy ilyen barátság ad, a saját párjával kéne létrehoznia és fenntartania az embernek. Mivel ezek egy párkapcsolat alapvető kellékei, ha másnál találjuk meg, az pont olyan, mintha a testi gyönyört találnánk meg másnál. Andi is beismerte, ha megtudná, hogy férje ugyanilyen viszonyban van egy lánnyal, mint ő Petivel, nagyon rosszul esne neki.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: megcsalás érzelmi hűtlenség

Milyen egy idősebb nővel a szex?

2011.12.20. 17:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/6/59/94/cikk_2065994/8_o_TamasTimea-HG_blikk_allo.jpgA diploma előtt című film már kultikusnak számít a fiatal fiú és a kb. kétszer annyi idős nő testi kapcsolatában. Az Amerikai pitében is alaposan megismerhettük Stifler mamáján keresztül ezt a felállást. De vajon mennyire számítanak szexinek a korosabb hölgyek? Minden pasi TOP 5 szexuális fantáziája között szerepel ez is?

Egy amerikai tanulmány szerint az az ideális, ha a lány két évvel idősebb, mint a barátja. De van, aki az ennél nagyobb korkülönbséget is díjazza. Hogyan vélekednek erről a fiúk? Kinek milyen tapasztalata van ilyen téren? Ennek a nyomába eredtünk!

„Röviden: nagyon jók az ágyban! Tapasztaltak, érzékiek, tudnak már egy csomó mindent. Ja, és nem akarnak folyton lelkizni. Ezt külön értékelem bennük.”
Tibi, 22

„Az érettebb nők tudják, hogy mit kezdjenek egy pasival. Minél több a tapasztalatuk, annál több fortélyt ismernek. De én még nem próbáltam ki, mindig fiatalabb barátnőim voltak, legalább 1-2 évvel.”
Kálmán, 27

„A barátnőm 26 éves, tehát 8 év van köztünk, de őt nem zavarja, sőt, én inkább azt érzem, hogy büszke a koromra. Csak pozitívan tudok nyilatkozni arról, hogy milyen vele együtt lenni! Neki nem volt eddig túl sok kapcsolata, összesen kettő, de eléggé megviselte mindkét szakítás. Azt mondja, bennem végre megtalálta az őszinte és önzetlen odaadó szerelmet, és nem fél attól, hogy ismét csalódni fog. Nekem pedig eszem ágában sincs kihasználni őt, vagy éppen valamilyen szexuális trófeaként dicsekedni vele. Ez sokkal többről szól közöttünk, mint a szex.”
Norbi, 18

„Szerintem nem jönnek be mindenkinek. Nekem sokkal jobban tetszenek az ártatlan, hamvas lányok, mint a kiélt fejű harmincasok.”
Zsolt, 19

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex idősebb

Ezért nyald le a pasid ujját!

2011.12.11. 16:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://4iphonewallpapers.com/iphone-4-wallpapers/main/2010_11/lick-finger.pngAzt hiszed a szex és a szóbeli kedveskedés kéz a kézben járnak? Na, nem!

Azok a párok, akik a szexről vitatkoznak, gyakrabban élnek szexuális életet, mint akik mindig mindenben egyetértenek egymással. Az ok nyilvánvaló: a szerelmi életért folytatott „harc” mutatja, milyen fontos a szerepe a szexnek az illető életében, a szex pedig az intimitást táplálja. Ragadjunk hát le a témánál.

● Ha észreveszed, hogy párod a tükör előtt tollászkodik, ne gondold azt, milyen hiú őkelme. Gondolj inkább arra, hogy azt szeretné, ha észrevennéd és biztosítanád arról, milyen kívánatos. Eresszen meg egy-egy dicséretet, és akkor ő is észre fogja venni, ha megjöttél a fodrásztól.
● Ha gondolod, lepd meg valami aprósággal. Nem csak szülinapon, előléptetéskor lehet megajándékozni egymást. A „csak úgy” meglepetés ajándék szerzi a legnagyobb örömet.

● Ha unalmas az este, hozakodj elő valamilyen humoros, különleges dologgal. Egy álomvakációról lehet beszélgetni például.

● Ha izgalomra vágysz, tegyél burkolt célzást a szexre, a mindennapi témákkal kapcsolatban is. Például a nem kéne a matracot kicserélni kérdéshez biggyeszd hozzá az azt hiszem, a rugók tönkrementek a múlt éjjel megjegyzést.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nyalás ujj izgalom

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz

2011.12.10. 17:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://twice.hu/wp-content/uploads/2010/07/ferfi_alsonemu.jpgÍme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

A hűtlenség nem csupán azért lehet fájdalmas, mert megbánhatjuk, vagy mert a feleség rájöhet, és onnantól nem egyszerű visszaállítani a páros tagjai között a bizalmat.

A Sexual Medicine című lapban megjelent tanulmány szerint azoknak a férfiaknak, akik házasságon kívüli afférokba keverednek, nagyobb esélyük van a péniszük megtörésére is.

A Marylandi egyetem orvosai felfedezték, hogy vizsgálatnak alávetett pácienseik fele szenvedett el pénisz sérüléseket, és ezeket afférjaik során, 2007 és 2011 között szerezték be.

Andrew Kramer tanulmányvezető és urológus kifejezetten ezeken kalandokat okolja a péniszroncsolódásokért. A magyarázat: “Számos férfi olyan szituációkban és helyeken bonyolódott a megcsalásba, ahol a kényelmetlenségek miatt sérülést szenvedhetett el.”



Például: autó, lift, fürdőszobai alkalmatosságok, irodai bútorok. “Nemcsak a furcsa helyzetekkel, helyekkel van baj – figyelmeztet a szakember. – Az olykor esetlen, ügyetlen, de felfokozott izgalmi helyzetben nem igazán “urai” a péniszüknek és a sérülésektől sem tudják megvédeni.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség pénisz

Határokat feszegető pikáns szexélmények!

2011.12.07. 15:16 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://watchdocumentary.tv/wp-content/uploads/2011/10/making-love-sex-and-love.jpgSPIRITUÁLIS SZŰZFÖLDRE LÉPTEM” Szilvia, 36

Néhány évvel ezelőtt Marokkóban nyaraltam a barátnőmmel, és a jószerencse utamba sodorta Majidot. A fiatal, magas tuareg (berber, állattenyésztő, nomád nép) fiú – totálisan elvarázsolt, teljesen lenyűgöző tökéletes teste és finom modora. Tradicionális öltözéket viselt, minden porcikájából méltóság, elegancia és könnyedség sugárzott, mintha egy szexi afrikai bölccsel találkoztam volna – elakadt tőle még a lélegzetem is. Az első pillanatban éreztem, hogy képtelen vagyok uralkodni magamon, ha a közelemben van. Sehogy sem tudtam védekezni a szokatlan érzés ellen. Ez több volt puszta erotikus vonzalomnál, a lelkemet érintette meg. Bár otthon tartós kapcsolatom volt, mégis az ágyban landoltunk Majiddal, nem tudtunk ellenállni egymásnak! Erős volt, mégis érzékeny, de finoman vissza kellett fognom az ágyban, hogy alaposan kiélvezhessem az együttlétet. Nem kellett trükköket bevetnem, anélkül is hihetetlenül kitartó volt! Mire felhangzott a reggeli imára hívogató zene, teljesen kimerültünk a nagy igyekezetben. Előtte is sokat foglalkoztam spirituális témákkal, ezen az estén azonban át is éltem, milyen, ha kilépek a testemből, és egy sokkal magasabb szinten élvezem a szexet: minden érintésre intenzíven reagáltam. Ez volt a legkellemesebb éjszaka, amit valaha átéltem! Hazatérve elmeséltem a partneremnek: először megsértődött, de idővel megbocsátott. Annak az estének köszönhetően sokkal jobb lett a kapcsolatunk – és a szex is!

„SZERELEMRE VÁGYTAM ÉS SZEXET KAPTAM” Sára, 31

Életem legmeghatározóbb szexélménye utólag visszanézve inkább frusztrálónak mondható. Tamásnak hívták a pasit, jóképű volt, vidám, érzéki… Röviden: nemcsak vonzónak találtam, hanem szó szerint bele is szerettem. Már az első estén felvonszoltam magamhoz. Fél éjszakán át kényeztettük egymást. Én már a közös jövőnkről álmodoztam, de reggel jött a hideg zuhany. Mire felébredtem, Tamás nyom nélkül eltűnt. Se üzenetet, se telefonszámot nem hagyott maga után… Soha többé nem hallottam felőle. Először teljesen kiborultam, aztán rájöttem, érdemes követnem a példáját: azóta kedvemre válogatok a pasik között, és minden alkalommal búcsúzás nélkül válok meg tőlük!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex pikáns szexélmények

A pasik hazudnak a szexért, a nők viszont a vagyonra mennek

2011.12.05. 19:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.hirado.hu/Hirek/2010/12/~/media/News/Hirado/Hirek/2009/06/15/06/vagyon.jpg.ashxEjnye, ezek a hazug férfiak, mi mindenre nem képesek egy numeráért! Persze a lányok sem angyalok: tojnak a csóró udvarlóra.



Nem, nem az emberek hímjeiről és nőstényeiről beszélünk, tévedsz tehát, ha azt hiszed, hogy a kiábrándultság hangjai szólnak belőlünk. Sőt, mi igazából még soha az életben nem találkoztunk olyan pasival, aki italmeghívással, bizsuval vagy komolyabb ékszerrel kedveskedett volna némi szex reményében, és természetesen soha olyan nővel sem találkoztunk, akit érdekelt volna a della és a státusz, amit a hősszerelmes virít.

Szóval, ezúttal mi most az állatvilágról beszélünk, ahol a szerelem hálójában a helyzet a következő: a csodáspók hímjei bizony szívesen folyamodnak trükkhöz, ha szexről van szó - a nőstények azonban gyorsan kiszimatolják a csalást, mint azt dán és uruguayi kutatók kiderítették, nagy meglepetésünkre.

Maria Albo, a dániai Aarhusi Egyetem kutatója és csapata fiatal csodáspókokat (Pisaura mirabilis) gyűjtöttek, és neveltek fel laboratóriumban. A faj jellegzetessége, hogy a hímek választottjukat pókfonálba göngyölt ajándékkal lepik meg. A csomag tartalma általában egy légy vagy más fehérjedús rovar.

Egyes hímek azonban csak növényi maggal állítanak be vagy egy csinosan bebugyolált, de már általuk kiszívogatott rovartetemmel. A kutatók azt vizsgálták, milyen hatást érnek el ezek az álajándékok. A hímek egy részét fehérjedús falatokkal látták el, a többiek csak üreges virággubót, gyapjúpamacsot, már kiszívott házi legyet vagy semmit sem kaptak.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex hazugság vagyon

Amit eddig nem tudtál az óvszerekről

2011.12.03. 19:41 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mixonline.hu/System/Articles/Images/7a593ec2-7cad-4b94-996f-052b4ab88fff.jpgA gumióvszer az egyik legnépszerűbb védekezési eljárás világszerte. Hogy miért? Mert hormonmentes, hatékonyan véd a nem kívánt terhességtől, a nemi úton terjedő betegségektől, és szinte bárhol beszerezhető. Ezt mind tudod te is, de azt talán nem, hogy...


C asanova is használta

Az első kondomokat még állati belekből, például birkabélből készítették. Állítólag már Casanova is használt "gumit" a XVIII. században, hogy megvédje őt érzéki kalandozásai közben az akkoriban is terjedő szifilisztől és a nem kívánt utódoktól. Az elmúlt néhány száz évben az óvszerek is haladtak a korral, ma már nem állati eredetű anyagokból készítik őket, hanem természetes kaucsuk-latexből, polietilénből vagy poliuretánból. Európában a gumióvszereknek fontos kritériumoknak kell megfelelniük. A gyártóknak tanúsítványokkal kell rendelkezniük, hogy termékük anyaga, minősége, tisztasága és tartóssága megfelel a szigorú európai uniós előírásoknak. A kondom népszerűsége évtizedek óta töretlen, bár sokak szerint nem a legkényelmesebb viselet, de vitathatatlanul az egyik legjobb megoldás, hiszen mindenféle férfiméretben kapható, ha kell, nyúlik is a hímtag kedvéért - nem beszélve az ízes, illatos, bordázott és rücskös változatokról.

Vágygyilkosgumi?

Annak ellenére, hogy mennyi pozitívumot sorolhatunk fel a gumióvszer mellett, sokan egyszerűen vágygyilkosnak tartják az eszközt. Egyrészt azért, mert gátolja a test-test kontaktus élményt, másrészt pedig a behatolás előtti másodpercekben - amikor az izgalom a tetőfokára hág - sokan nem szeretnek a ki- és becsomagolással bíbelődni. A legújabb kondomok között azonban már vannak olyanok is, amelyek extra vékony latexből készülnek, használat közben szinte észrevehetetlenek, és a felhúzásuk is megoldható egyetlen mozdulattal. Az sem mellékes, hogy ezek az eszközök pontosan olyan biztonságosak, mint a hagyományos társaik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: óvszer

Miért színlel a nő?

2011.12.03. 19:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.moremagazine.co.uk/image/uploads/images/article1_landscape-1314979225.jpgTorz az a szexuális világ, ami körülvesz minket. A gyerekek pornón nőnek fel. A kisfiúk megtanulják, hogy a nő szájában kell elsülni. Aztán amikor szexre kerül a sor, mindenki eljátssza, amit megtanult – de gyanítom, a nőknek ez kevésbé okoz örömet.” Új sorozatunkban négy nő és két férfi – egyik meleg – beszél a szexről. Már a női színlelés is megosztotta őket. 1. rész.

A szereplők

Eszter (30): Kemény. Határozott. Magabiztos. Büszkesége mindenek fölött áll. Párkapcsolataiban tiszta lapokat oszt, játszani nem szeret. Talán pont azért bomlanak érte a férfiak, mert egyedül is mer lenni. Ennek ellenére nem jégcsapból faragták, érzelmi intelligenciája magasan az átlag fölött van. Hogy mit gondol a szexről? A kapcsolat hetven százaléka múlik ezen. Pár hónapja rúgta ki a vőlegényét.

Lilla (26): A legszerényebbek legszerényebbike. Nagy bizalmat jelent részéről, hogy beszállt ebbe a beszélgetésbe. Tiszta és finom nő, kicsit félénk, az embernek nehezére esik szexuális dolgokkal társítani. Hosszú szingliség után most újra párkapcsolatban él.

Gábor (37): A csapat egyetlen meleg tagja. Amióta az eszét tudja, a férfiakhoz vonzódik. Határozott és nagyon kemény egyéniség, ellentmondást nem tűr. Felfogása szerint ő egy csomag, amiben vannak jó és rossz tulajdonságok, s aki ez utóbbiakból nem kér, az nem kap a jóból sem. A szexről szabadon, olykor szabatosan beszél, tabukat nem ismer és mindenről van véleménye. Két és fél éve boldog párkapcsolatban él.

Albert (34): Minden nő álma: hibátlan test, kedves modor, jó stílusérzék. Le is csaptak rá, négy éve nős, s egy hároméves kislány édesapja. Szex dolgában fantáziája kimeríthetetlen, és amit egy házasság keretei elbírnak, azt mind kipróbálta már.

Detti (29): Ízig-vérig nő, az a típus, aki után az utcán háromszor is megfordulnak a férfiak. S mivel hogy nagyon nő, a szex sem maradhat el. Komoly párkapcsolat, felületes viszony, mikor mi. Lényeg, hogy jól érezze magát. Jelenleg facér, de kísérő, az mindig akad.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: színlelés

Nyitott házasság: előnyök, buktatók

2011.12.03. 19:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/07/33/80471-nemtudok01bi-d000107336dfaaf29ea5d.jpgNyitott házasság. Van, aki szerint badarság. És van, aki szerint a minőségi együttlétnek csak e formája lehet tartós. Még a pszichológusok, társadalomkutatók véleménye is szöges ellentétben áll sokszor egymással: elbírja-e egy kapcsolat a párhuzamos viszonylatokat.

Levágatjuk a hajunkat, új állást keresünk, jógázni kezdünk, átfestjük a falakat, vagy évekig spórolunk, hogy elutazhassunk egy távoli, egzotikus országba… Többé-kevésbé mindenki küzd a hétköznapok, a megszokás, az unalom ellen. Szerelemfronton sincs ez másként. A kérdés csak az: kapcsolaton belül vagy kívül keresse az ember az újdonság varázsát?

Majd harminc éve megjelent egy könyv (amelyet aztán többször újranyomtak). Nyitott házasság-korszerűbb életstílus– dr. Szilágyi Vilmos munkája. A szerző úgy véli, a jövő egyértelműen a szabadabb és rugalmasabb kapcsolatoké. A holtodiglan-holtomiglan ígérete, az életre szóló szerelem és hűség illúziója helyett szerinte a pároknak szembe kell nézniük a valósággal, a képtelen elvárásokkal, amelyeknek megfelelni nemigen lehet, legfeljebb a megfelelés látszatát tartani, és közben hazudni, csalni, átverni azt, aki a legközelebb áll hozzánk. Úgy tűnik, a szerző jóslatának beigazolódása még várat magára. Nem hinném, hogy manapság többen kötnék össze úgy az életüket valakivel, hogy társukkal megállapodnak: testileg is teljes szabadságot adnak egymásnak. (Az más, de fontos kérdés, hogy a fiatalok házasodási kedve erősen megcsappant időközben, tehát a függetlenségét feladni mégiscsak kevésbé hajlandó a mostani generáció! A házasság és a monogám élet ígérete között ugyanis még mindig egyenlőségjelet tesz.)

Kinek nyitott?

Nyitott házasság: nem egyértelmű a jelentése. Azoknak sem, akik hódolnak neki. Mert, ha csak az egyik lépeget (félre), a másik meg hű, akkor az milyen viszony? És ha az egyik csak azért egyezik bele a „korszerűbb életstílusba”, hogy megtartsa poligám kedvesét? (Évszázadokon át általános volt e faramuci helyzet, a férfi tarthatott szeretőt, a nő nem.)

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: előnyök nyitott házasság buktatók

süti beállítások módosítása