Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hogyan éreztesd kiszemelteddel, hogy tetszik neked?

2011.11.16. 14:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://gitkatarhely.freeblog.hu/files/disegnocuore.jpgNem holmi avítt hagyomány, hogy a férfi kezdeményezzen, hanem szín tiszta biológia. De azért nem kell aggódni, mert az sem közhely, hogy a nő választ...

A leginkább járható út az, ha finom, árnyalt módon érezteted kiszemelteddel, hogy tetszik neked - aki nyitott ezekre a jelekre (=szintén figyel téged), érteni fogja, miről van szó. Aki pedig egyáltalán nem vonzódik hozzád és a szimpátia leghalványabb jele sem él irántad szívében, az előtt pedig fölösleges blamálnod magad egyértelmű utalások és túlzott ragaszkodás formájában.

Íme, néhány finom jel a vonzalom nyelvén, ami felhívést jelenthet a keringőre:

Mosolyogj, miközben felveszed a szemkontaktust a sráccal.

Bátran nézz a fiú szemébe, és nevess rá. Ez egyrészt azt sugallja, hogy vidám, kedves teremtés vagy, másrészről pedig ad egy kis szeretetenergiát a srácnak is. Nem kell centikre állnotok egymástól, hogy ez működjön - a terem másik végéből talán még izgalmasabb is egy szép mosoly.

Dícsérd meg valamiért.

Vicceset mondott, jól kezelte a haverjai hülyeségét, tetszett a fellépése a zenekarával? Nyugodtan mondd el neki, mennyire tetszett, amit csinált, esetleg milyen jól néz ki az új nadrágja, cipője. Fontos persze, hogy a bók őszinte legyen, ugyanakkor ne áradozz remegő hangon órákon át. A barátaid is örülnek, ha megdicséred őket, tehát ez a kiszemelteddel sincs másként - nem lesz feltűnő a dolog, nyugi.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

És ne felejtsétek megosztani, kommentelni és lájkolni :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr603387253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása