Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Honnan tudhatod, hogy nincs oda érted?

2011.11.08. 20:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blogol.hu/pikz/remember15/975516_f520.jpgA legtöbbünknek volt szerencséje ilyen kapcsolatokhoz legalább egyszer. Utólag okosak vagyunk, de aki először esik a majdnem-szerelem csapdájába, az bizony nehezen látja be: annyira azért nem fontos a másiknak. Mikor van itt az ideje továbbállni?

A paranoiás nő ebből a szempontból szerencsés alkat: gyanakvó és bizalmatlan, nem dől be a meséknek csak úgy. A legtöbbünk azonban annyira szeretne hinni a szerelemben, hogy még a legnyilvánvalóbb jeleket sem akarja észrevenni.

Tudod, miről beszélek: a pasi, akivel kapcsolatban sosem tudod, hányadán is álltok. Aki időnként kifacsarja a szíved, de mindig tesz valamit, amitől mentegeted magadban, és bízol rendületlenül. A Megbízhatatlan, a Játékos, az Elkötelezettség-fóbiás, az Egóbajnok, az Örök gyerek – végül is nem típus kérdése. A lényeg, hogy igazából nem akar veled komoly kapcsolatot, épp csak elfelejti ezt nyíltan közölni. Mik azok a jól látható jelek, amiket általában nem vagyunk hajlandóak tudomásul venni?


Fizikai jelek

Kerüli a szemkontaktust, a teste gyakran elfordul tőled, keresztbe tett karral ül, nem ölel meg magától, csak ha te kezdeményezed. Ha mellé ülsz, vagy mellette állsz, nem érint meg. Fizikailag is tart egy lépés távolságot, hacsak te bele nem lépsz a terébe.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr963364323

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása