Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Száraz szex

2011.11.28. 14:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mindenki, aki szeretné megelőzni a terhességet, keresi a legfelelőbb módszert erre. Akár gondolkodsz azon, hogy kipróbáld-e a száraz szexet, esetleg már meg is tetted, vagy csak érdekel a 100%-ig biztonságos testiség, mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.
Pár szóban a száraz szexről:

• Olyan szexuális játék, amelynek során nem jut sperma a vaginába, a terhesség megelőzése érdekében
• Biztonságos, hatásos és kényelmes.

Itt vannak a leggyakrabban feltett kérdések a száraz szexről. Reméljük a válaszok segítenek majd dönteni, vajon alkalmas e számodra.
Mi is az a száraz szex?

A száraz szex különböző dolgokat jelent különböző embereknek. Egyes embereknek a száraz szex egyenlő minden fajta szexuális játékkal, vaginális közösülés nélkül. Másoknak ez azt jelenti, hogy semmiféle behatolás nem történik – se orális, se anális, se vaginális.
Hogy előzi meg a száraz szex a terhességet?

A száraz szex távol tartja a spermát a vaginától, így előzi meg a terhességet. A teherbe esés nem történhet meg, ha nincs sperma jelen.
Mennyire hatásos a száraz szex?

A hatásosság egy fontos és komoly dolog, amikor a terhességet megelőző módszerek közül szeretnénk választani. Úgy, mint más eljárásoknál is, a száraz szex annál hatékonyabb, minél helyesebben alkalmazzuk.

A száraz szex közel 100%-os biztonságot jelent a teherbe esés ellen. De akár a terhesség is előfordulhat, ha sperma vagy elő váladék csöppen a szeméremtestre és a vaginába jut.

Továbbá a száraz szex nagymértékben csökkenti a HIV/AIDS kockázatát is és ezen túl még számos nemi betegségét is – persze csak akkor, ha a száraz szex nem jelent orális vagy anális közösülést. Néhány fertőzés, például a herpesz vagy HPV bőrön keresztüli érintkezés során is elkapható. Ezek ellen a latex és az egyéb gumivédők nyújthatnak biztonságot.
Mennyire biztonságos a száraz szex?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex száraz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr173418602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása