Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A fiúk sem jobbak! - 7 kiábrándító pasi tulajdonság

2011.11.15. 10:31 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csubakka.hu/wp-content/uploads/2010/10/pasi-2.jpgÖnimádat, szexmánia, haverfüggőség...és ez még csak a jéghegy csúcsa. Pasik, akik miatt a nők önként, és dalolva húznának erényövet.

Önimádó: Nos igen, a leggyönyörűbb pasi aki csak a környéken létezik, a falu bikája, a konditerem sztárja. Szemet gyönyörködtető testével, és tesztoszteronfelhőjével egy milliszekundum alatt képes 360 fokban elcsavarni a fejünket… Olyan szépek, tökéletesek, hogy aki hozzájuk fogható, az csakis félisten lehet. És valóban így gondolják ezt ők maguk is. Érdeklődésük nyúlfarknyi skáláját a testükön, mások testén, és a testekhez szükséges tömeg-és önbizalom növelő szereknél több dolog nem igazán tölti ki… még az sem amit próbálunk bejuttatni a kommunikáció számos csatornáján keresztül a csodás kis fejükbe. Nem mondom, hogy nincs az az időintervallum, amíg egy ilyen "Mr Önimádó" ki tudja elégíteni az igényeinket, de valljuk be őszintén, a szemünkön kívül más érzékszervvel is meg vagyunk áldva, és ezeket is örömmel használnánk, ha hagynátok, Ó ti gyönyörű pasik. Hogy milyenek ők az ágyban? Nos, igen. Tudatában vannak az összes olyan pozitúrának, ahol az egyes izomcsoportjaik a lehető legszebben domborodnak... még az is megfordult a fejünkben, hogy lehet, hogy nem is ránk, hanem önmagukra izgulnak? Jogos a kérdés ugye? Mindenesetre a lényeg az, hogy soha ne takarjuk el előlük a tükröt…

A túl népszerű: Ó igen, akit mindenki ismer, akivel mindenki pacsizik… Az univerzum összes szórakozóhelyének állandó VIP vendége, és aki mellett soha sem unatkozol… Ez igaz… soha… sőt nem, hogy nem unatkozol, de a lazulós pillanatokat is elfelejtheted. Körülötte mindig akkora zsongás van, hogy csoda, ha egyáltalán hozzáférsz, és ha oda is férkőzöl a közelébe, a közös fotókról valahogy mindig lemaradsz… Igen, amilyen vonzó első hallásra ez a tulajdonság, olyan kiábrándító is tud lenni. Ha őrült nyárra vágysz, egy ilyen pasi álomszerű lehet, de ne ringasd magad hiú ábrándokba, hogy idővel megnyugszik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kiábrándító pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr193384205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása