Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért szeretik a pasik hátulról a szexet?

2011.11.22. 10:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://files.blogter.hu/user_files/5269/mindkettoall-hatulrol/szex-pozok-ffiall-csajhajol-hatulrol.jpgNőként, mivel egy aktus során a befogadó szerepe hárul rád, érzelmesebben közelíthetsz a szex kérdéséhez. Ezért kedveli sok hölgy azokat a helyzeteket, amikor szemtől szemben fogadhatja magába párja legnemesebb testrészét, hiszen így a szemkontaktus és a csókok révén meghittebbé, intimebbé válik a szeretkezés.

Ezzel szemben biztos volt már neked is olyan partnered, akinek a kedvencei közé tartozott a kutya póz, vagy éppen a fordított misszionárius póz, melynek során szinte lehetetlen elmélyedni egymás szemében. Így, a pasinak háttal, azt is érezheted, mintha magadra maradtál volna - a tapogatózó érintéseket leszámítva. Mivel a férfiak és a nők különböznek, szerettük volna megérteni, miért olyan izgató a számukra, ha hátulról közelítenek.


Izgató látvány

Én egyetlen egy dolog miatt szeretem, ha hátulról szeretkezem a barátnőmmel, ez pedig a látvány, ami a fordított misszionárius pózban a legszebb. Vikinek gyönyörű kerek feneke van, a derekán a két pici gödröcskétől pedig egyszerűen megőrülök, és ha fordítva ül az ölemben, mozgatva a kis fenekét szeretkezés közben, egyszerűen ellenállhatatlan az a kép. Én pedig nem tudok mást tenni, mint markolászni a kerek dombokat - amit szerencsére ő is nagyon kedvel. Ádám 31

Nem árulunk el már nagy titkot a férfiakról, ha azt mondjuk, többségük a vizuális típusba a tartozik. Éppen ezért nem is meglepő, ha rajonganak például a fordított misszionárius pózért. A formás vonalaidra, a kerek csípődre, karcsú derekadra izgató szögből látnak rá, arról nem is beszélve, hogy gond és különösebb nehézség nélkül élhetik ki a kukkolási hajlamukat, így kedvükre figyelhetik, ahogy a hüvelyed ölelésében mozog a péniszük.

 

http://www.fullextra.hu/images/figyi.gifCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: szex hátulról izgató

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr833402899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása