Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Van, amikor a férfi nem akar szexelni

2011.11.25. 13:37 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static6.origos.hu/i/1109/20110908anyaskodj15.jpgLibidókülönbség, stressz, depresszió és betegség – többek közt ezek is közrejátszhatnak abban, ha egy férfi nem, vagy csak nagyon ritkán mutat hajlandóságot a szexre. Előfordul, hogy egy másik nő van a képben, de az sem ritka, hogy a családi háttérben keresendő a probléma gyökere.

Ha megkérdezel egy férfit, hogy miért nincs testi kapcsolata a feleségével, általában ugyanazt a választ kapod: mert a nő nem akarja – a folyamatos elutasítást pedig a férj meglehetősen nehezen viseli. Ebben többek közt az is közrejátszik, hogy a visszautasítást – legyen bármilyen egyszerű az ok – egy férfi minden esetben halálos, és mindenek előtt személyes sértésnek veszi.

Bármilyen meglepő, az sem ritka eset – sokkal gyakoribb, mint azt gondolnánk -, hogy a férfi az, aki huzamosabb ideig nem vágyik vagy nem képes a szexre. Ilyenkor előfordulhat, hogy betegség – például különböző mentális zavarok és depresszió – miatt vagy éppen egy gyógyszer mellékhatásának köszönhetően lankad a szexuális érdeklődése. Emellett persze nem árt számításba venni azt sem, hogy a pasi esetleg más nő karjaiban keres vigaszt – bár van, aki szerint akkor sem érezhetjük magunkat biztonságban, ha egy férj történetesen aktív szexuális életét él a feleségével: emellé bőven befér még egy szerető is.

“Ez egy olyan helyzet, amit nem kívánok senkinek”

Az ugyanattól a nőtől érkező visszautasítás – pláne az állandó – hosszú távon kétségtelenül a nő iránti érdeklődés csökkenéséhez vezet, ahhoz viszont valóban a végletekig kell elmenni, hogy egy férfi szexuális szempontból semmilyen szinten ne érdeklődjön a másik iránt.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kapcsolat

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr653410859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása