Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Bevezetés az anális szex élvezetébe

2011.11.19. 12:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.intimatemedicine.com.hr/typo3temp/pics/3/38/38892114e6_a.jpgAz anus (végbélnyílás) ma már elismerten a gyönyör egyik forrása. Ha egyszer megteszed attól a pillanattól kezdve, máris megváltozik a véleményed a dologról, akármit is gondoltál róla előzőekben. És milliók fantáziáját izgatja a kérdés, de még nem tették meg. Néhány egyszerű kérdés kerül itt megválaszolásra, mely mindenkinek segíthet, e kérdésben való eligazodásban.

Ami a legfontosabb! Beszéld meg partereddel, hogy Te szeretnéd a szex ezen formáját is kipróbálni! Ha mindketten benne vagytok, akkor mehet a dolog, de csak akkor.

Ne légy görcsös, lazulj el, kösd össze más szexuális játékkal (izgasd a csiklóját, simogasd a vagináját) melyhez szexuális segédeszközöket is használhatsz ;-)! Az anális előjátékról se feledkezz meg! Mindig használj anál síkosítót! Az előjáték lényege, hogy az anus ellazuljon (ellentétben a puncival, ott az öröm könnyeinek kicsordulása a cél...mosoly, simogasd, masszírozd!

Ha ellazult partnered, akkor próbálkozz a behatolással, természetesen nem a kopasz őrmesterrel, hanem csak ujjal! Egyre mélyebbre hatolhatsz, de semmiképp sem gyorsan, és nem durván. Vigyázz az első effajta szexuális élmény meghatározó lehet, van aki rákattan, de olyan is aki soha többé nem próbálja újra!

Ne feledd! Az anus a testben felhalmozódott hulladékanyag távozásának egyik kijárata! Rengeteg baktérium, kórokozó, halmozódik fel benne! Soha ne engedd, hogy a végbelet már megjárt bármiféle testrészed, illetve eszközöd, a párod punciját is meglátogassa!

A pózokról még nem esett szó, nem véletlenül! Ez nem olyan dolog amiben mi 100%-os ötlettel tudnánk szolgálni (ez mondjuk kivételes:), de néhány tanácsot azért adunk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: anális szex élvezet

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr613395928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása