Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Hogyan hódítsd meg a nőt - A pénz beszél?

2011.07.17. 03:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/pe/penzertmindent/image/penz.jpgEz egy örök téma. Mi, férfiak, évezredek óta keressük, kutatjuk a legnyerőbb csajozási módszereket, mégis 2011-ben még mindig ez az egyik legnagyobb problémánk. Egyszerűen nem tudjuk, hogyan nyissunk egy nő felé, miket mondjunk neki, hogyan viselkedjünk, stb.

Az egész témakört sokan túlmisztifikálják. Különböző tréningekre, meg felkészítésekre fizetnek be, előre megírt szövegeket tanulnak meg, és szituációs feladatokat játszanak el. Mintha évről évre egyre nagyobb gondot okozna ez a dolog. Megmondom őszintén, nem szeretek semmit beskatulyázni, éppen ezért nem gondolom, hogy van kifejezetten egy csodarecept a nők meghódítására, viszont vannak olyan alapvető dolgok, amelyekre ha odafigyelünk, biztosan nagyobb sikerrel fogunk járni.


Ezt a témát - fontosságához híven - több részre fogom osztani, és majd együtt talán megtaláljuk a választ a nagy kérdésre is. Az első nagyon fontos momentum a pénz… A legtöbb férfi azt hiszi, hogy pénzzel minden nőt megkaphat. Ezzel így nem értek egyet, viszont a fordított eset, „Ha nincs pénzed, akkor nincs nő sem.” már inkább igaz. A két dolog között ugyanis van különbség. Természetesen vannak olyan csajok, akik az anyagiakra mennek, de legyünk pozitívak, és egyébként is, a címben az áll, hogy „Hogyan hódítsuk meg a nőket?”, szóval a ribancokat most zárjuk ki.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak nők pénz hódítás

Elárulja a melle, milyen a nő az ágyban

2011.07.17. 03:19 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/5/60/83/cikk_2056083/dinnye_16_05_53.jpgJól teszik a férfiak, amikor ismerkedéskor a hölgyek keblein legeltetik a szemeiket. Egy olasz szexológus szerint ugyanis a mellek formája elárulja, mennyire számíthatnak forró éjszakákra. Piero Lorenzoni több éve vizsgálódik a női keblek körül, csoportokat hasonlít össze, és arra a megállapításra jutott, hogy a mell formája, mérete segít meghatározni a nő személyiségét. A szexológus szerint a nagy keblű hölgyek általában optimisták, vidámak, érzékenyek, és jó szeretők. Az apró mellű nők jó társaságbeliek, megértők, és odaadók a szexben.

A kis, cseresznye mellű nők szórakoztatóak és intelligensek. Jó partnerek otthon, kiránduláskor, és az ágyban is szívesen kalandoznak
Ezek a nők rengeteg kényeztetésre vágynak, és elvárják, hogy mindenki csodálja őket, ám ennek ellenére általában nem szeretik a szexet. Ha valaki forró, izgalmas éjszakákra vágyik, az inkább válassza a körtemellű hölgyeket.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex erotika ágy mellek ágyban

Tíz ok, amiért a nők nem kívánják a szexet

2011.07.17. 03:13 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://keressmeg.freeblog.hu/files/2011/05/1232711549.jpgSzámos városi legenda kering olyan nőkről, akik örökös kedvetlenségük miatt semmiképp sem hajlandóak szexuális kapcsolatot létesíteni partnerükkel. Sőt, a férfiak gyakran hajlamosak túlzó mesékkel bővíteni ezeket a legendákat. Nem csoda hát, ha te is felteszed a kérdést, miért nem akarnak a nők szexelni?

Nos, a nők kívánják a szexet, sőt egyesek még túlzásokba is esnek. De ahhoz, hogy egy nő igazán jól érezze magát, szüksége van egy megértő, biztonságot nyújtó társra. És, ha mindez biztosított és ő mégis hajthatatlan, valószínű, hogy sokkal komolyabb okok állnak a háttérben. Bizonyos okok feltárhatók egy meghitt beszélgetéssel, de vannak olyanok is, melyek szakember bevonását teszik szükségessé. Függetlenül attól, hogy a nő személyes problémájáról, vagy szakorvosi beavatkozást igénylő gondokról van szó, a nemi élettel kapcsolatos hiányosságok megoldása nagy figyelmet, óvatosságot és megfontolást igényel.

A legfontosabb 10 ok:
1. Fogamzásgátló tabletták

A fogamzásgátló tabletták mellékhatásaként számos nőnél jelentkezett a csökkent libidó tünete. De hasonló hatást válthatnak ki a hormonalapú serkentő szerek is (injekciók, tapaszok).
2. Antidepresszánsok szedése

Ha elgondolkozol, rájössz, hogy már önmagában a depresszió is kellő okot szolgáltat a nemi vágy csökkenésére. De nem minden antidepresszáns (melyekkel egyéb betegségek kezelhetők) csökkenti a libidót.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex nők kívánatos

Plusz egy cigaretta, mínusz egy erekció…

2011.07.15. 03:11 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.netambulancia.hu/img/upload/cikkek/vegyes/a_prosztatara_k-kezela_s_mella_khata_sa_lehet_az_impotencia_jpg_2011041416445337737.jpgA dohányzás a 30 és 40 év közötti férfiak esetében 50%-al megnöveli az impotencia kialakulásának esélyeit. Ezt a tényt már számtalan felmérés és kutatás eredménye is megerősítette. Tájföldön, Kanadában, Brazíliában és az Európai Unió tagállamainak területén a cigarettás dobozon kötelezően fel kell legyen tüntetve az erre vonatkozó figyelmeztetés.
A dohányzás és az impotencia közötti összefüggés

Az Amerikai Kardiológiai Egyesület egy felmérést végzett azzal kapcsolatban, hogy milyen hatással van a dohányzás a a férfiak teljesítményére, de emellett a felmérés mellett még számtalan hasonló kutatást végeztek már világszerte.

Úgy a dohányzás, mint az impotencia az ateroszklerózissal is kapcsolatba hozható. Az erek elmeszesedése gátolja a vér áramlását, ami számos egészségügyi probléma kialakulásához vezethet. Ezek egyike az impotencia, vagyis az erekció hiánya. A felmérésen 4.764 férfit vizsgáltak meg, a férfiak átlagéletkora 47 év volt. A felmérés során a férfiak szexuális teljesítményét vizsgálták, valamint azt, hogy mióta dohányoznak.

 

http://www.fokusz.info/Image/66._szam/cigi1.jpg

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: dohányzás erekció cigaretta problémák probléma impotencia dohányos

Valóban a rossz lányok kellenek a férfiaknak?

2011.07.15. 02:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://starity.hu/images/articles/uploaded/vv1(1).jpgUgye többször gondolkodtunk már azon, hogy a férfiaknak miért a rosszlányok kellenek? Mit tudnak ezek a nők, amit mi nem? Mi a titkuk? Mitől olyan magabiztosak, függetlenek, szexik és vonzóak? S a férfiaknak valóban ilyen nőre van szükségük?

Milyen típusú nőket sorolunk a rosszlányok kategóriájába?

Fentebb már talán össze is foglaltuk. Feltűnő jelenség, magabiztos, borzasztóan szexi, vonzó. Valljuk be, attól függetlenül, hogy kicsit haragszunk rájuk, mert falják a pasikat, és mindig van partnerük, irigyeljük is őket. Irigyeljük azt, hogy vállalják önmagukat, elégedettek testi adottságaikkal, mernek feltűnőek lenni. Végül is, mi bajunk van velük? Nézzünk egy kicsit magunkba! Mi is azt vesszük észre először, ami feltűnő. Nem? Akkor mit várunk a férfiaktól?

Nézzünk egy példát!


Ha elmegyünk egy buliba, az a férfi fog számunkra érdekessé válni, aki lazán és magabiztosan viselkedik, láthatóan jól érzi magát, sokat nevet, táncol, egyszóval felhőtlenül bulizik. Az ilyen férfiakat körbe zsongják a lányok, neki riszálják magukat, flörtölnek, kacérkodnak velük. Míg egy másik férfi, aki a haverjával sörözget és csendben beszélget, nem lesz számunkra elsőre érdekes. Pedig lehet, hogy ez a férfi lenne álmaink netovábbja.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak férfiaknak rossz lányok

Miért vagyunk féltékenyek?

2011.07.14. 18:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://images.askmen.com/dating/dating_advice_250/298_can-jealousy-attract-women_flash.jpgSokunk megtapasztalta már azt a bizonyos mardosó érzést, ami kétségbeesést okoz, bizonytalanságot, félelmet attól, hogy elveszítjük azt, akit szeretünk. Képesek vagyunk józan ítélőképességünket is elveszíteni, s hajlamosak leszünk arra, hogy olyan dolgokat tegyünk, amiket egyébként nem. Miről is beszélünk? A féltékenységről. A mi szemünk is változott már zölddé, szörnnyé változtatva minket. Ez az érzés képes egész valónkat felemészteni. Tudjuk-e, hogy egyáltalán milyen okok miatt lehetünk féltékenyek?

Sokak szerint a féltékenység az igazi szerelem jele, s minél erősebb, annál nagyobb a szerelem. Tény, hogy a nagyon féltékeny ember sokkal jobban szeret, mint a másik fél. De azzal tisztában vagyunk-e, hogy a félelem, hogy elveszítjük azt, akit szeretünk, tulajdonképpen oka lehet egy szakításnak?

Természetesen egy kevés féltékenység még nem árthat, sőt, kell is egy kicsi belőle egy jól működő kapcsolathoz. Hiszen ezzel jelezzük partnerünknek, hogy fontos számunkra és nem szeretnénk elveszíteni. Ám ha a zöld szemű szörny túlzottan jelen van egy kapcsolatban, abba bizony mindkét fél beleőrülhet, s előbb-utóbb valaki kiszáll majd eme fojtó szorításból.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem szeretet féltékenység

Mitől válsz meg a párkapcsolatban?

2011.07.14. 18:06 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csajvagyok.hu/pictures/men-vs-women2.jpgHa két ember összebútorozik, akkor kompromisszumokat kell kötni, ami a szokásokat illeti, melyekből később fantasztikus közös szokások is kialakulhatnak vagy épp lemondásra kerülnek. Ez utóbbi miatt néha elég kellemetlen és szívfájdító döntéseket kell hoznunk.

Lakás kérdés

Ha az a szituáció van, hogy mindketten lakással rendelkezünk, előbb-utóbb rendezni kell, ki kihez költözzön. Ez lemondással jár, hiszen feleslegesen nem szívesen tartunk fenn egy lakást, így az vagy kiadásra, vagy eladásra kerül. Attól függ, hogyan állunk egymással és mennyire kötelezzük el magunkat a másikkal. Ha egymás lakását választjuk, és nem egy újba költözünk - az új közös otthon lenne a legalkalmasabb az együttélésre - szembe kell néznünk mindkettőnk exeinek holmijaival, de nem csak ezzel. Mindenkinek megvannak már a maga szokásai, mindenki használja már valahogy a lakását, nehéz ebbe befogadni valakit, de beilleszkedni is az. Sose érzed igazán a tiednek - vagy legalábbis sok időnek kell eltelnie addig.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat párkapcsolat megválás

Az egyéjszakás kalandokról

2011.07.14. 01:23 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://profile.ak.fbcdn.net/hprofile-ak-snc4/41813_123461341030909_6335_n.jpgBármilyen kiábrándító tud is lenni az egyéjszakás reggeli eszmélet, szerencsések vagyunk, hogy elődeink kitaposták az utat ahhoz, hogy társadalmi lelkiismeret-furdalás nélkül vethessük bele magunkat a szexuális szárnypróbálgatások ezen sokszor csalódást okozó fajtájába. Az elmúlt évtizedek szexuális ébredése és felszabadulása megteremtette azokat a feltételeket, hogy az emberek átgondolhassák a szexualitáshoz és a hagyományos párkapcsolati sémákhoz fűződő viszonyukat, és ezek végiggondolásával kialakíthattak olyan alternatívákat, amikben inkább el tudják helyezni magukat. A szexualitásra való igény, a kielégülés és a szoros testi kontaktus elemi szükségletünk, kevesen képesek arra, hogy akár testi, akár gondolati eltévelyedések nélkül egy életen át csak és kizárólag akkor elégítsék ki ez irányú szükségleteiket, amikor párkapcsolatban vagy házasságban élnek. Már messze nem abban a korban élünk, amikor a serdülővé érett lány vagy fiú hamarosan a házasság szent kötelékében egyesül, mára szabadon rendelkezünk nemi életünk és partnerválasztásunk fölött, s a társadalom szemében a szexuális forradalom erőteljes kilengése után lassan értelmezhetővé válik az egyéjszakás kalandok fogalma és annak funkciója.

Az egyéjszakás kalandokat mindenekelőtt el kell különítenünk azoktól az együttlétektől, amelyek az elmúlt időkben a házasságban élő férfiak kilengéseit, prostituáltaknál keresett kielégüléseit jelentette - ezek a különböző társadalmi osztályokban rendre más megítélés alá estek, de mindenképpen a férfiak voltak azok, akik elsőként szembefordultak a hagyományosnak és kizárólagosnak tartott párkapcsolati modellel.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kalandok kaland egyéjszakás

A szex és a túlsúly kapcsolata

2011.07.13. 01:05 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.szimpatika.hu/images/image/2009/07/tulsulyosno.jpgLehet-e akadály a felesleges testsúly a nemi életben? Tud-e segíteni a minőségi szex abban, hogy megváljunk a nem kívánt kilóktól? Ezek a kérdések nagyon rég foglalkoztatják a súlyproblémákkal küzdő embereket.

Lássuk az ezzel kapcsolatos tényeket:

A felesleges súly hat a szexualitásra

Több európai országban végzett felmérés szerint, az átlagos testalkattal rendelkező emberek gyakrabban élnek nemi életet, mint a túlsúlyosak. Egy másik tanulmány azt próbálja alátámasztani, hogy a túlsúlyos nők ritkábban fantáziálnak a szexről, főleg akiknek a lerakódás többsége a csípőkörnyékre jut. A tudósok mindezt a zsírszövetekben lezajló biokémiai folyamatokkal magyarázzák - ezek alatt a nemi vágyért felelős fő hormon, a tesztoszteron, átalakul ösztrogénná.

Nem hat a szexuális önmegítélésre

Egy átlagos ember ugyanolyan bizonytalan lehet, mint egy túlsúlyos. A szexuális önmegítélés még gyerekkorban alakul ki, a szülők és gyermek közötti kapcsolatból adódóan. Ha kap elég szeretetet, biztonságot, akkor elegendő magabiztossággal nő fel a gyermek, és azzal az érzéssel, hogy bárhol, bármilyen helyzetben kívánatos, így nem alakul ki benne a teljesség hiány komplexusa.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás kapcsolat akadály túlsúly testsúly aktus összefüggés

Szexuális élet – Egyszer fent, egyszer lent!

2011.07.13. 00:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://agyesagy.virtus.hu/user_gfx/20090124/tn_aid10375_20090124225454_419.jpegA párkapcsolat velejárója a szexuális kapcsolat is, azonban idővel problémák adódhatnak, úgymint az egyhangúság, a libidó csökkenése (különböző okokból), vagy a rutin. Miért marad abba a szexuális kapcsolat?
A szexuális élet – a közös kincs

A kapcsolat kezdetén a szexuális élet csodálatos és tele van szerelemmel. A nő nyitott a szeretkezésre, a férfi meg sok szeretetet ad, így mindketten kielégítik a másik vágyait.

Néhány év után azonban a férfinak egyre fontosabb lesz a „vadászat”, a mindennapi megszerzése, a nőnek meg a „fészek őrzése”, és a szex meg a szerelem egyszeriben eltűnik.

A férfiak és a nők egyformán felelősek szexuális élet minőségéért, azonban ha rosszul mennek a dolgok, akkor rendszerint egymást vádolják.

A párkapcsolathoz kommunikáció, kölcsönös tisztelet, lelki közelség és testi intimitás szükséges. A szexuális élet alapja a nemi ösztön, ami az egyén energiaszintjével és libidójával van összefüggésben. Éppen ezért minden pár szexuális élete „forróbb” és „hűvösebb” időszakokon megy át.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: élet szexualitás szexuális

Házasság előtti szex: pro és kontra

2011.07.12. 21:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.egeszsegkalauz.hu/db/0B/A6/tantrikus-szex-d00000BA6dca2ae4dda85.jpgSok vihart kavar a házasság előtti szex kérdése. Vannak nők, akik vallásos vagy más meggyőződésből nem bocsátkoznak nemi kapcsolatba házasság előtt.
A házasság előtti szex heves vitákat okoz

A felnőtt nőknek mindössze 10%-a gondolja úgy, hogy a nemi élet megkezdésével várni kell a házasságig, és nekik joguk van meghozni ezt a döntést. A fennmaradó 90%-nál megvannak a kockázatok, ám számukra tágabbak a lehetőségek.

Az Utah állambeli Brigham Young University’s School of Family Life pszichológusai szerint a házasság előtti szex hiánya növeli a házasságon belüli nemi kapcsolat minőségét.

Azok a párok, akik a nászéjszakán voltak először együtt, 20%-kal kielégítőbbnek látták kapcsolatukat, mint azok, akik a házasság előtt is közösültek.

Legtöbb fiatal nem tartja bűnnek a házasság előtti szex gyakorlását. Egy tanulmány szerint a keresztény fiatalok többségének volt már nemi kapcsolata házasság előtt. A protestáns fiatalok 62%-a, míg a más keresztény közösségekhez tartozó fiatalok 80%-a élt már nemi életet. Míg a zsidó fiatalok rendkívül nyitottak a szexualitás terén, a keresztény fiatalokban erősebb a bűntudat. Azon keresztény fiatalok közül, akinek volt házasság előtti nemi kapcsolata és bánja a tettét, a protestánsok vannak a legnagyobb számban (29%).

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex házasság szeretkezés

Nemi erőszak – Hogyan kerülheted el, hogy áldozat legyél?

2011.07.12. 20:59 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.kamaszpanasz.hu/upload/files/Cikkek/lelek/nemi-eroszak-lany.jpgSzexuális szempontból a nők sebezhetőbbek a férfiaknál. Az egyedülálló nők a legsebezhetőbbek. A férjezett nő egy obszcén telefonhívást felháborítónak talál, míg a férjezetlen nőnek ugyanez álmatlan éjszakákat okozhat.

A nők elleni szexuális bűncselekmények (nemi erőszak) áldozatai leginkább férjezetlen, özvegy, vagy elvált nők.
Mi a nemi erőszak?

Az esetek túlnyomó többségében a nők elleni nemi erőszak elkövetői ismerős férfiak. A legtöbb nem kívánt szexuális tapasztalat abból adódik, hogy a nő és a férfi félreérti egymást, rosszul értelmezi partnere elvárásait és kívánságait.

Például, ha egy nő szeretne autóval lemenni a tóra, megcsodálni a holdat és esetleg egy-két csókot elcsattantani, a kísérője (a második találkozásnál vannak) pedig azt gondolja, hogy a nő egy romantikus helyet keres ahol több minden is megtörténhet, akkor az esetleges tragédia minden bizonnyal bekövetkezik.


Az első szabály az, hogy a nő mindenképp pontosan tudassa a kísérőjével, hogy voltaképpen mit is vár el tőle, ugyanakkor ő maga meddig hajlandó elmenni. Természetesen mielőtt ezt megtenné, mindenekelőtt magában kell tisztáznia, hogy hol is a határ.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: erőszak férfiak nők nemi erőszak áldozat bűncselekmény

7 szextípus, amit mindenképpen ki kell próbálnod!

2011.07.12. 20:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://cdn.womenshealthmag.com/files/images/0807-reasons-sex.jpgVan néhány bevált klisé, amit újdonság gyanánt időről időre bedobhatsz, hogy újra meghatározó szerepet tölthessen be életedben a hitvesi ágy.
A hagyományos, megszokott szexet cseréld le egy másik típusra - íme a hét legjobban bevált.

A változatos

A hosszú együttélés rutinosságába belefásulva sokan választják a "mindegy, csak legyünk már túl rajta" szexet. Ha nincs elég kedv és vágy, többnyire marad a misszionárius póz, ami már megszokott és jól bevált. És hosszú távon igen lehangoló.

Próbáljatok ki új pozíciókat, hogy változatosabbá tegyétek a szexuális életeteket! Könnyen lehet, hogy a monotonitás után úgy éltek majd meg egy-egy új figurát, mintha csak most ismerkednétek a szexszel - és egymás testével. Minél változatosabb, annál több esély van az igazi beteljesülésre és a magasabb szintű orgazmus elérésére. Arról nem is beszélve, hogy sok olyan pozíció van, amiben a nőknek könnyebben, gyorsabban jön a beteljesülés.

Az állati

Bár első olvasatra kicsit durvának tűnhet felvenni a vadállatok szexattitűdjeit, de ha változatosságra és gyönyörre vágytok, mindenképpen próbáljátok ki! A "tépjük le egymásról a ruhát" izgalma igencsak felhevítheti a vágyat. Az állatias szex nem feltétlenül csak a vad agresszivitást és alárendeltséget jelenti. De! Van, akit éppen az indít be, hogy hímoroszlánként igázhatja le "nőstényét", illetve, ellenkező esetben őrülten kívánatosnak és szexinek érezheti magát az a nő, akire domináns hímként veti rá magát a párja.
Természetesen verbálisan is állatbőrbe bújhattok: a két vadmacska egymásnak feszülő szócsatája fűszeres előjátéka lehet egy jó szexnek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex állati változatos szextippek szextípus

Merevedési zavar – mit tehet a nő?

2011.07.11. 13:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexdoktor.hu/images/stories/std/condom-364.jpgAzt tudjuk, hogy egy férfinál előfordulhatnak merevedési zavarok. Arról azonban kevesebbszer szól a fáma, hogy miként is illene ezt nekünk, nőknek kezelni.

A merevedési zavar okai mélyről és kevésbé mélyről is eredhetnek.

Az egyik ok a túlzott alkoholfogyasztás

Egy közösen átmulatott este után ugyan lehet, hogy a vágy megsokszorozódik a férfi lelkében, na meg lejjebb is, de vajmi kevés esély van arra, hogy úgy szuperál a szerszám, ahogy kellene. Persze vannak kivételek, de valljuk be, ez a ritkább.

Egy ilyen este után lehet, hogy nem mutatkozik a hímvessző elég keménynek vagy egyszerűen lekonyul, mielőtt még helyzetbe kerülne. De mit lehet tenni ilyenkor? Hogyan reagáld le, ha párodnak merevedési zavara van?

Semmiképpen ne lepődj meg és ne háborodj fel! A „Mi az, hogy nem megy?!”- típusú megnyilvánulásnak az lehet a következménye, hogy elülteted a pasidban azt a gondolat-magvat, miszerint nem jó a teljesítménye, aztán pedig csak nézhetsz, hogy utána sorozatosan kudarcot vall.

Az alkohol tompultságot okoz a testben – miközben a szexuális vágy megsokszorozódik – , így egyáltalán nem ő tehet a merevedési zavarról, ha csak azt nem vesszük az ő hibájának, hogy ha tudta, hogy még aznap szexelni akar veled, akkor kevesebbet is ihatott volna.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex merevedési zavar közösülés

Mennyire hatásos a pesszárium?

2011.07.11. 13:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.cervicalbarriers.org/downloads/Images/wide_seal_(case).JPGMi a pesszárium? Egy rugalmas gumiból készült eszköz, melyet a méhnyakra helyeznek fel. Hogyan működik a pesszárium vagy méhnyaksapka? A pesszárium mechanikus gátat szab a spermiumok átjutásának a méh, illetve a petefészek felé. További védelmet nyújt a teherbe esés ellen, ha spermicid szerrel kenjük be a kupola-részét és széleit, mielőtt felhelyezzük, és a méhnyakra illesztjük.

A pesszárium maximum 6 órával a szexuális aktus előtt helyezhető fel. Ahányszor szeretkezünk, annyiszor kell újabb adag spermicid krémet használni, amíg bent van. Ha több mint 3 órával az előző aktus után szeretnénk újra szeretkezni, a spermicid krémezést meg kell ismételni. Szeretkezés után még legalább 6 órán át (de nem több mint 24 órát) bent kell hagyni. Úgy távolítjuk el, hogy ujjunkat óvatosan a hüvelybe tolva finoman kihúzzuk azt.

Valahányszor eltávolítjuk, langyos, szappanos vízzel megmossuk, leöblítjük, megszárítjuk, majd eltesszük egy száraz zárt helyre. Nem szabad hintőport szórni rá, és tilos olaj-alapú síkosítót használni (ásványi olajat, vazelint, vagy babaolajat sem). Ezektől az anyagoktól törékennyé, repedezetté válhat a méhnyaksapka. Más hüvelyi krémek, például a gombás fertőzések elleni gyógykrémek szintén károsíthatják az anyagát.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex gumi pesszárium szeretkezés aktus méhnyak

Vibrátor mustra – Miből válogathatunk?

2011.07.11. 11:13 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/05/68/78462-q2-d00010568eab090da5b0e.jpgMa már nem kell szégyellned, ha az éjjeliszekrényed fiókjában ott lapul egy vibrátor. Teljesen természetes és elfogadott dolog, hiszen miért is kéne megfosztani a női testet a tökéletes orgazmustól? Egy párkapcsolatba ennyi belefér, ha meg éppen nincs kapcsolatod, különösképpen jó szolgálatot tesz majd!

Egy vibrátor igazi kincs lehet, de hogy milyet választasz az már csak az egyéni ízléseden múlik, választékból ugyanis nincs hiány. Ha még nem volt merszed besétálni egy szex shopba, kérd meg egy barátnődet, hogy kísérjen el, vagy menj el a pároddal és mond el neki, hogy egy ilyen elemes kütyü mennyire feldobhatja a szexuális életeteket. A férfiak többsége kapható az ilyen pikáns újításokra!
Vibrátor választék

A lányok kedvencéből ma már lehet kapni minden féle méretben és színben, több féle formában, kétfunkciós kialakítással, és vannak modellek, melyek rotálnak, világítanak. Némelyik vízálló, különböző erősséggel rezegnek és többféle anyagból is válogathatunk. A választék hatalmas, sorra vettünk néhány típust, hogy könnyebb legyen a választás, ha rászántad magad a vásárlásra.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés orgazmus öröm vibri vibrátor gyönyör választék

Csak a reménytelen pasik buknak rád? Így változtass!

2011.07.11. 10:51 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiteazo.hu/hir_kepek/3573nagykep.jpgNéha úgy érzed, lehetetlen normális pasit kifogni? Tudd meg, hogyan javíthatsz az esélyeiden!

Azon nők közé tartozol, akiknek a száját már számtalanszor elhagyta a minden pasi egyforma kifejezés? Ha a párkapcsolatok tekintetében gyakran lépsz bele ugyanabba a folyóba, ráadásul nem pont olyan pasit választasz magad mellé, akivel passzoltok, könnyen eluralkodhat rajtad az általános csalódottság.

Mielőtt azonban végképp meggyőznéd magad arról, hogy neked csak a reménytelen férfiak jutnak, nem árt, ha szembesülsz azzal, mindez miért lehet, és te mit tehetnél azért, hogy a jövőben végre rád találjon a boldogság.

Miért mindig ugyanaz a gödör?

A párkapcsolatok egyik legnagyobb igazsága, hogy másnak sokkal könnyebb tanácsot adni, mint a saját helyzetünket tisztán látni. Hiszen előfordulhat, hogy annak ellenére, hogy a múlt élményei kellemetlenek, sorra hasonlót vonzol be az életedbe.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak szerelem pasik változtatás reménytelen

süti beállítások módosítása