Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Házasság előtti szex: pro és kontra

2011.07.12. 21:17 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.egeszsegkalauz.hu/db/0B/A6/tantrikus-szex-d00000BA6dca2ae4dda85.jpgSok vihart kavar a házasság előtti szex kérdése. Vannak nők, akik vallásos vagy más meggyőződésből nem bocsátkoznak nemi kapcsolatba házasság előtt.
A házasság előtti szex heves vitákat okoz

A felnőtt nőknek mindössze 10%-a gondolja úgy, hogy a nemi élet megkezdésével várni kell a házasságig, és nekik joguk van meghozni ezt a döntést. A fennmaradó 90%-nál megvannak a kockázatok, ám számukra tágabbak a lehetőségek.

Az Utah állambeli Brigham Young University’s School of Family Life pszichológusai szerint a házasság előtti szex hiánya növeli a házasságon belüli nemi kapcsolat minőségét.

Azok a párok, akik a nászéjszakán voltak először együtt, 20%-kal kielégítőbbnek látták kapcsolatukat, mint azok, akik a házasság előtt is közösültek.

Legtöbb fiatal nem tartja bűnnek a házasság előtti szex gyakorlását. Egy tanulmány szerint a keresztény fiatalok többségének volt már nemi kapcsolata házasság előtt. A protestáns fiatalok 62%-a, míg a más keresztény közösségekhez tartozó fiatalok 80%-a élt már nemi életet. Míg a zsidó fiatalok rendkívül nyitottak a szexualitás terén, a keresztény fiatalokban erősebb a bűntudat. Azon keresztény fiatalok közül, akinek volt házasság előtti nemi kapcsolata és bánja a tettét, a protestánsok vannak a legnagyobb számban (29%).

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex házasság szeretkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr183061663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása