Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mennyire hatásos a pesszárium?

2011.07.11. 13:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.cervicalbarriers.org/downloads/Images/wide_seal_(case).JPGMi a pesszárium? Egy rugalmas gumiból készült eszköz, melyet a méhnyakra helyeznek fel. Hogyan működik a pesszárium vagy méhnyaksapka? A pesszárium mechanikus gátat szab a spermiumok átjutásának a méh, illetve a petefészek felé. További védelmet nyújt a teherbe esés ellen, ha spermicid szerrel kenjük be a kupola-részét és széleit, mielőtt felhelyezzük, és a méhnyakra illesztjük.

A pesszárium maximum 6 órával a szexuális aktus előtt helyezhető fel. Ahányszor szeretkezünk, annyiszor kell újabb adag spermicid krémet használni, amíg bent van. Ha több mint 3 órával az előző aktus után szeretnénk újra szeretkezni, a spermicid krémezést meg kell ismételni. Szeretkezés után még legalább 6 órán át (de nem több mint 24 órát) bent kell hagyni. Úgy távolítjuk el, hogy ujjunkat óvatosan a hüvelybe tolva finoman kihúzzuk azt.

Valahányszor eltávolítjuk, langyos, szappanos vízzel megmossuk, leöblítjük, megszárítjuk, majd eltesszük egy száraz zárt helyre. Nem szabad hintőport szórni rá, és tilos olaj-alapú síkosítót használni (ásványi olajat, vazelint, vagy babaolajat sem). Ezektől az anyagoktól törékennyé, repedezetté válhat a méhnyaksapka. Más hüvelyi krémek, például a gombás fertőzések elleni gyógykrémek szintén károsíthatják az anyagát.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex sex gumi pesszárium szeretkezés aktus méhnyak

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr23057422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása