Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mitől válsz meg a párkapcsolatban?

2011.07.14. 18:06 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csajvagyok.hu/pictures/men-vs-women2.jpgHa két ember összebútorozik, akkor kompromisszumokat kell kötni, ami a szokásokat illeti, melyekből később fantasztikus közös szokások is kialakulhatnak vagy épp lemondásra kerülnek. Ez utóbbi miatt néha elég kellemetlen és szívfájdító döntéseket kell hoznunk.

Lakás kérdés

Ha az a szituáció van, hogy mindketten lakással rendelkezünk, előbb-utóbb rendezni kell, ki kihez költözzön. Ez lemondással jár, hiszen feleslegesen nem szívesen tartunk fenn egy lakást, így az vagy kiadásra, vagy eladásra kerül. Attól függ, hogyan állunk egymással és mennyire kötelezzük el magunkat a másikkal. Ha egymás lakását választjuk, és nem egy újba költözünk - az új közös otthon lenne a legalkalmasabb az együttélésre - szembe kell néznünk mindkettőnk exeinek holmijaival, de nem csak ezzel. Mindenkinek megvannak már a maga szokásai, mindenki használja már valahogy a lakását, nehéz ebbe befogadni valakit, de beilleszkedni is az. Sose érzed igazán a tiednek - vagy legalábbis sok időnek kell eltelnie addig.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat párkapcsolat megválás

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr683067741

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása