Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Merevedési zavar – mit tehet a nő?

2011.07.11. 13:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexdoktor.hu/images/stories/std/condom-364.jpgAzt tudjuk, hogy egy férfinál előfordulhatnak merevedési zavarok. Arról azonban kevesebbszer szól a fáma, hogy miként is illene ezt nekünk, nőknek kezelni.

A merevedési zavar okai mélyről és kevésbé mélyről is eredhetnek.

Az egyik ok a túlzott alkoholfogyasztás

Egy közösen átmulatott este után ugyan lehet, hogy a vágy megsokszorozódik a férfi lelkében, na meg lejjebb is, de vajmi kevés esély van arra, hogy úgy szuperál a szerszám, ahogy kellene. Persze vannak kivételek, de valljuk be, ez a ritkább.

Egy ilyen este után lehet, hogy nem mutatkozik a hímvessző elég keménynek vagy egyszerűen lekonyul, mielőtt még helyzetbe kerülne. De mit lehet tenni ilyenkor? Hogyan reagáld le, ha párodnak merevedési zavara van?

Semmiképpen ne lepődj meg és ne háborodj fel! A „Mi az, hogy nem megy?!”- típusú megnyilvánulásnak az lehet a következménye, hogy elülteted a pasidban azt a gondolat-magvat, miszerint nem jó a teljesítménye, aztán pedig csak nézhetsz, hogy utána sorozatosan kudarcot vall.

Az alkohol tompultságot okoz a testben – miközben a szexuális vágy megsokszorozódik – , így egyáltalán nem ő tehet a merevedési zavarról, ha csak azt nem vesszük az ő hibájának, hogy ha tudta, hogy még aznap szexelni akar veled, akkor kevesebbet is ihatott volna.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex merevedési zavar közösülés

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr683057439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása