Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szexuális élet – Egyszer fent, egyszer lent!

2011.07.13. 00:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://agyesagy.virtus.hu/user_gfx/20090124/tn_aid10375_20090124225454_419.jpegA párkapcsolat velejárója a szexuális kapcsolat is, azonban idővel problémák adódhatnak, úgymint az egyhangúság, a libidó csökkenése (különböző okokból), vagy a rutin. Miért marad abba a szexuális kapcsolat?
A szexuális élet – a közös kincs

A kapcsolat kezdetén a szexuális élet csodálatos és tele van szerelemmel. A nő nyitott a szeretkezésre, a férfi meg sok szeretetet ad, így mindketten kielégítik a másik vágyait.

Néhány év után azonban a férfinak egyre fontosabb lesz a „vadászat”, a mindennapi megszerzése, a nőnek meg a „fészek őrzése”, és a szex meg a szerelem egyszeriben eltűnik.

A férfiak és a nők egyformán felelősek szexuális élet minőségéért, azonban ha rosszul mennek a dolgok, akkor rendszerint egymást vádolják.

A párkapcsolathoz kommunikáció, kölcsönös tisztelet, lelki közelség és testi intimitás szükséges. A szexuális élet alapja a nemi ösztön, ami az egyén energiaszintjével és libidójával van összefüggésben. Éppen ezért minden pár szexuális élete „forróbb” és „hűvösebb” időszakokon megy át.

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: élet szexualitás szexuális

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr353062186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása