Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Ember tervez, Isten végez...

2011.05.14. 21:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.kepeslap.com/images/6887/osszetartozas.jpgKelj fel! Ha biztosan tudnád, hogy halálos beteg vagy, ha kevés lenne hátra értékes idődből, hogy hasznosítsd az életed és eltöprengj azon, ki vagy, nem pocsékolnád az idődet önmagad kényeztetésére, félelmeidre, letargiákra vagy ambíciókra. Nos, azt mondom neked, hogy halálos beteg vagy; meg fogsz halni ugyanis. Néhány évvel több vagy kevesebb idő, mielőtt elmúlnál, nem sok különbséget jelent. Légy boldog MOST, ok nélkül - vagy soha nem leszel az…

Kis történetemet hol is kezdjem el, hisz ahogy eleje nincs, úgy még vége sincsen az egésznek… Azt már az elején szeretném elmondani, hogy ha nekem mesélné el valaki ezt a sztorit, akkor kívülállóként tudnám mi a helyes lépés, és biztos azt mondanám, nem normális az illető... de az érzésekkel igazából nem lehet mit kezdeni. Azok csak vannak, azokkal csak élünk...

http://www.mayra.hu/files/2011/04/szeret%C5%91-cs%C3%B3kol%C3%B3zik.jpgKezdem azzal, hogy 8 éve ismertem meg a páromat, aki immáron 3 éve a férjem is. Harmónia, boldogság, babavállalás kapujában.. A történetem egy évvel ezelőtt kezdődött. Megismerkedtem egy férfival, akivel eleinte csak jókat beszélgettünk. Majd a beszélgetésekből még több lett, találkák, udvarlás, miegymás.. Hozzáteszem, ő sem egyedülálló, feleségével és két gyermekkel él együtt és 11 év a korkülönbség közöttünk.
A mai napig el nem tudom képzelni, miért mentem bele ebbe a helyzetbe, miért nem volt jó nekem a nyugodt kis életem, amibe ez a helyzet most egy iszonyatos nagy vihart hozott...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: történet isten szerelem ember férj találka szerető

Most ki a hibás?

2011.05.14. 12:20 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.sharkycomputer.hu/blog/wp-content/uploads/2009/02/support.gifAz én történetem egy teljesen hétköznapi történet...kis bukkanóval, amit a kultúrák közti különbségek áthidalása segítene. Segítene, ha tudnám, melyikünk és hol rontotta el?

Bennem nincs annyi tolerancia, hogy elfogadjam őt, vagy ő valóban ilyen kemény legény, és valóban én vagyok a megbántott fél?
Elkezdem az elején...Megismerkedtem egy sráccal, jóképű, németországi, okos, jópofa...három röpke év, néhány együtt töltött hét és esküvő után kijöttem utána.
Meggyőzött. Hogy inkább tanuljak én nyelvet (életemben nem tanultam németül, sosem tetszett a hangzása sem), adjam fel a lakásomat, a viszonylag jól fizető munkámat és jöjjek, kezdjek új életet. Megtettem.
Aztán jöttek a gondok. Ha valami nem tetszett, szóvá tettem, ő meg hozzám vágta, hogy hisztizek. Teljesen tisztában volt azzal, hogy nem beszélem a nyelvet, de nyár végén közölte, ne lógjak a nyakán, menjek, az ügyeimet intézzem egyedül.
Otthon olyan önálló voltam, itt miért nem? Mivel dolgozni nem tudok, kompenzálom azzal, hogy minden nap főzök finomat, kinyalom a lakást és persze eleget teszek minden kívánságnak.
Persze minden vitánk éktelen nagy veszekedéssel zárult, amit persze ráhagytam, mert láttam, nincs értelme a kezdődő gyomorfekélyemet kiteljesíteni.
Végül eljött ez a hét. Nőnapra vacsorával várt (az igénnyel, és a lehetőséggel, hogy megfőzzem), aztán elmosogathattam...másnap reggel hisztisen kelt, nagyon csúnyán beszélt velem, és még ő volt megsértődve, mikor mondtam neki, hogy normálisan kellene beszélnie.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: vita történet külföld háború szerelem párkapcsolat vacsora nőnap otthon veszekedés szemtelen hibás hétköznapi bűnös megbántás jóképű

Menni vagy nem menni?

2011.05.13. 09:02 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://csokollak100xx.blog.neon.hu/files/2010/04/l%C3%A1ny28.jpgVársz egy eseményre hosszú időn át, és amikor megtörténik megtorpansz. Jó döntés? Nem jó? Mi lesz, ha...és mi lesz ha mégsem? Kattog az agyad, és magadban keresed a hibát. Itt vagy, ezt akartad. Itt van. De kelljen?

Mi a teendő, ha egy nagy vágyad teljesülni látszik, és te megtorpansz? Merjél kockáztatni mindent, amit eddig kiépítettél magad körül, lehet a semmiért?
Mióta megismertem páromat, arra vágytam, hogy összeköltözzünk egy takaros kis házban, a falujukban. Az idő eljött, itt az alkalom, mégis hezitálok.
Van egy jó albérletem, amit ha itt hagyok, tulajdonképpen nem lesz semmim. Még egy ilyet nem találnék. Anyukámhoz nem mehetek vissza, a szobám már régen nem az én szobám.
Valahol örülök. Örülök, hogy lett lehetőség, de mi lesz, ha nem fog tetszeni, esetleg párom megváltozik, és nem fogom bírni... én nem akarok azok közé a nők közé tartozni, akik bennragadtak egy szükséges rosszban.
Nem vagyunk gazdagok. Én és a családom biztos nem. Páromék, az más tészta. Tegyük fel, hogy belemegyek...élünk, éldegélünk...majdnem hogy cél nélkül. Mert nekem van célom, párom viszont 27 évesen még mindig a haveroknak akar élni.
Oké, értékelem őt is, mert faluról beköltözött hozzám, egy panel albérletbe, amit mondjunk ki, hogy nagy szó. Legalábbis tőle az. A haverok eddig mellőzve voltak.
És mi lesz ezek után? Ha kimegyünk falura, ő ellesz, én meg otthon fogom várni jó asszony módjára? Bénázhatok majd a távolsági buszokkal, csak hogy próbáljam megtartani azt a pár barátomat, akik ténylegesen a barátaim?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: barátok család folytatás öröm bánat menni pár haverok tenni szülők gazdagság jönni

Mítosz-e a Nagy Ő?

2011.05.11. 17:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Mindenki megtalálja az igazit – legalább is elsőre úgy tűnik. Aztán telnek a hetek, a hónapok, és végül kiderül: a Nagy Ő mégsem olyan nagy. Vajon létezik a tökéletes társ?

Aki boldogságban él kedvesével, esküszik rá: márpedig létezik. Mármint a tökéletes, a folt arra a bizonyos zsákra, akinek pont úgy vagyunk jók, ahogy vagyunk, és ő is éppen olyan, mint amire vágytunk. Sajnos, ők vannak kisebbségben.

Mi a titok?


Nincs titok. Nincs olyan, hogy az egyiknek összejön az, ami a másiknak nem. A különbség a hozzáállásban van, és ezt a legtöbben nem szeretik hallani. Akik úgy érzik, hogy megtalálták a Nagy Ő-t, pont annyira tökéletes párt találtak, mint bárki más, akinek volt már hosszabb távú kapcsolata. Éppen csak máshogy értékelik azt. Nem a hibákat keresik a másikban, hanem az együttműködés, az együtt teremtés lehetőségét, és magától értetődőnek veszik, hogy innentől – bármi történjen is – ők egy pár, egy életre.

A mítosz csapdái


A legnagyobb nehézség az, hogy menet közben kiderül: a királyfink bizony nem olyan tökéletes, mint azt először gondoltuk. Rosszabb esetben annyira nem az, hogy úgy döntünk, itt az ideje tovább állni, és tovább keresgélni a tűt a szénakazalban, mert biztosan léteznie kell valahol annak, amire vágyunk.

Ezzel nincs is semmi baj, de fontos megérteni: senki sem tökéletes. Akit mi keresünk, az ugyanazt keresi, csak nőben. És hogy is akarhatnánk a tökéletes társat, ha mi magunk sem vagyunk azok? Épp ezért ne várjuk el a másiktól, hogy ő mindenben megfeleljen az elvárásainknak. Ellenben tudnunk kell, mik is az elvárásaink valójában.

http://4.bp.blogspot.com/_De7mf9gF84E/S4PszYqZK5I/AAAAAAAAAAM/49-Nyj6q_kQ/s320/icon_128x128_love_calculator_pro.png

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem érzések mítosz érzelmek

Szeress bele a szerelembe!

2011.05.11. 17:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Jhttp://files.blogter.hu/user_files/195923/szerelmes.jpgól elvagyok szerelem nélkül is” – a csalódások utáni tipikus mottó. Ha jó ideje nem érzed magad késznek arra, hogy ismét kinyisd a szíved, talán itt az ideje felülvizsgálni a dolgokat.

Amikor az embert nagy csalódás éri, esetleg sorozatban nem jönnek össze a dolgok párkapcsolati téren, valahogy elege lesz. Kimerül, kifárad, kiürül. Úgy érzi, a szerelemmel csak a baj van, és nem bírna ki még egy balul elsült próbálkozást.

A baj csak az, hogy azért titkon, mélyen, legbelül mindenki vágyik a társra, a szeretetre és a törődésre. Ugyanakkor képesek vagyunk annyira félni, vagy annyira makacsul védeni a szívünket, hogy végül egyszerűen a „jól elvagyok egyedül” illúziójába ringatjuk magunkat.


http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/2/9/_/elefant_szerelem_129310_31894_n.jpgMi a baj az egyedülléttel?


Az, hogy hosszú távon senki nem boldog benne. Ám a magány még mindig tűrhetőbbnek tűnik, mint egy újabb csalódás, ezért bezárjuk magunkat. Ettől viszont olyan rezgéseket küldünk a külvilág felé, amik szinte lehetetlenné teszik, hogy valaki mégis meghódítsa a szívünket.

A „hasonló a hasonlót vonzza” alapelv szerint legfeljebb olyan emberek fognak irántunk érdeklődni, akik maguk is tartanak egy újabb próbálkozástól – teljesen mindegy, milyen ok miatt. Esetleg olyasvalakibe botlunk, aki a függetlenségét óvva nem szeretne komoly párkapcsolatba kezdeni, vagy egy hozzánk hasonló halmozottan marcangolt szívű egyedbe.

 

http://blogol.hu/pikz/anta/The_happiest_Girl____by_gothcyberpunk.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

 PASIK:FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem szív szeretet párkapcsolat társ egyedüllét egyedülálló

Izgató meztelenség feszengés nélkül

2011.05.10. 11:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.delmagyar.hu/vetkozes_lett_a_vakrandi_vege_-_fotoval/cikk/216/2151983/2.jpgLevetkőzni legalább annyira jól tud mindenki, mint felöltözni. Na, de csábítóan levetkőzni? Ez olyan művészet, amelyet ugyan tanulni kell, de tökélyre fejleszteni nem lehetetlen.

Aki titokban próbálta, az először a garbóból való kibújásnál vagy a nadrág kigombolásánál megakadt. Ha ezeket az akadályokat még jól is vette, a zokni táján biztosan elbukott. Ez a művelet ugyanis gyakorlás nélkül szinte mindenki számára egy lábon ugráló performanszba csaphat át, ami minden, csak éppen nem szexi. Pedig a csábító vetkőzés az egyik legvadítóbb előjáték lehet, feltéve, ha jól csinálják. Kövesd a tanácsainkat, és velünk az otthoni sztriptíz mestere lehetsz!
Készítsd elő a terepet!
„Mit kell egy kis vetkőzésnek ekkora feneket keríteni?” – gondolhatod. Pedig hidd el, ahhoz hogy ne fulladjon kínos feszengésbe az izgató csábítás – főleg egy kapcsolat elején – szükség van az előkészületekre.

 


-http://www.eszaon.hu/kepek/Kepek%20a%20cikkek%20tartalmabol/image/erotika/pasi_fenek_ferfi.jpg Először is találd ki, hogy mikor és hogyan szeretnéd meglepni a párodat a vetkőzéssel. Ehhez gyors futtasd végig, melyik az a nap vagy napszak, amikor a legkevésbé tudnak benneteket megzavarni.
- Találd ki, melyik szobában szeretnéd az egészet. Ha kitaláltad, akkor játszd le az egészet fejben, így tudni fogod, mit kell még a szobába készítened (például illatgyertyát, pezsgős poharat, stb.).

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: vetkőzés meztelenség izgató feszengés

Munkahelyi szex: Amikor semmi se szent

2011.05.10. 11:08 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://irodaitorna.hu/wp-content/uploads/2011/03/Untitled1.pngNem szép dolog, tudjuk jól, mégis sokan vannak, akik szexelnek a munkahelyükön. Ha az iroda, a lift, a mellékhelyiség, a parkoló és a főnök irodájának falai mesélni tudnának, pikáns történetek születnének, de mivel nem tudnak, mondják el történeteiket azok, akik nem bírtak magukkal.
Nem kell túlmisztifikálni a munkahelyi szexet, ami legalább annyira jó, mint a természet lágy ölén, egy ismeretlen szállodában vagy további olyan izgalmas helyszínen szerelmeskedni, ami szakít a hálószoba, illetve az otthon jól ismert közegével. Az új színpad spontaneitást, izgalmat és különlegességet ígér, a hétköznapok fárasztó rutinja mellett a legtöbb ember számára a munkahelyi légyottok igazi kalandnak számítanak. Az élményt pedig csak tetőzi, hogy a dolgot titokban kell tartani.

http://www.patikatukor.hu/files/ablestock_6/profimedia-0036802169.jpgA munkahelyi románc vagy az alkalmi légyott legtöbbször kollégák között alakul ki, hiszen legkönnyebben a munkahelyen ismerkednek az emberek, elvégre a dolgos ember hétköznapjainak egyharmadát a munkahelyen tölti, nem meglepő, ha néha szexbe torkollik a munkahelyi ünneplés vagy a tréning.

A munkahelyi egymásra találást segíti, hogy a munkahely az a helyszín, ahol férfiak és nők gyakran előnyösebb, de minimum összeszedettebb formában tűnnek fel, amit a magabiztos fellépés, a stílus és a smink tovább políroz. A románc, állítólag a munka hatékonyságra is jó hatással van, aki szerelmes vagy a vágy fűti, sokkal jobb hangulatban van, kisugárzása is megváltozik. Természetesen a viszony gyakran a visszájára fordulhat, főleg akkor, amikor a felek elhidegülnek egymástól.

 

http://1.bp.blogspot.com/_ICTPkmu8od4/TR-GB4L8DTI/AAAAAAAAC6M/xSqW6i_vuTY/s1600/dac281f1539c2381305026b7e2f76052.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

 

http://www.facebook.com/CsajozasPasizas

Szólj hozzá!

Címkék: munka szex sex férfiak nők ingyen szex románc munkahelyi szex

Ezért fog a hetedik év előtt elhagyni a párod

2011.05.09. 17:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Sokáig tartotta magát az a vélemény, hogy a párkapcsolatokban a hetedik év a sorsfordító. Kiderült, hogy ez az időszak már a harmadik év vége felé bekövetkezik.

 

A 21. század felgyorsult élettempója rányomja bélyegét a kapcsolatokra is: manapság sokkal hamarabb leszünk torkig a másik esetleges rossz szokásaival, rigolyáival. Nagy-Britanniában végeztek felmérést azzal kapcsolatban, vajon mennyi idő kell ahhoz, hogy valaki kiszeressen a párjából.

 

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat házasság válás elválás

Mit gondoltok az ilyen nőről?

2011.05.09. 10:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Fórumbejegyzés a csajozas.hu/pasizas.hu oldalon

 

https://m.blog.hu/cs/csajokrol/image/bugyi%203.jpg

 HevesNo: Az, aki úgy van együtt hónapok óta a pasijával, hogy tudja a pasijának létezik egy nő, aki iránt egyáltalán nem közömbös. Ha a pasi és ez a másik nő egyszer is találkoznának a férfi biztos, hogy nem bírná ki, hogy ne történjen semmi közöttük (ezt bevallotta). Rendszeresen beszélgetnek az interneten, telefonon keresztül. Legfőképp a távolság miatt nem találkoznak és néhány régi sérelem miatt, de a férfi minden nap gondol a nőre és véleményem szerint fejben megcsalja a párját.

http://www.harmonet.hu/data/cikkek/16000/16456/02.jpg

 

 

 Komolyan: Férfi a hibás, bünős, nem a harmadik személy.... szerintem...

 

CSAJOK: KATTINTS IDE ÉS SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

PASIK: KATTINTS IDE ÉS SZÓLJ HOZZÁ TE IS!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: fórum férfi szex férfiak szerelem nők problémák gond bűn hibás elcsábítás

süti beállítások módosítása