Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szeress bele a szerelembe!

2011.05.11. 17:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Jhttp://files.blogter.hu/user_files/195923/szerelmes.jpgól elvagyok szerelem nélkül is” – a csalódások utáni tipikus mottó. Ha jó ideje nem érzed magad késznek arra, hogy ismét kinyisd a szíved, talán itt az ideje felülvizsgálni a dolgokat.

Amikor az embert nagy csalódás éri, esetleg sorozatban nem jönnek össze a dolgok párkapcsolati téren, valahogy elege lesz. Kimerül, kifárad, kiürül. Úgy érzi, a szerelemmel csak a baj van, és nem bírna ki még egy balul elsült próbálkozást.

A baj csak az, hogy azért titkon, mélyen, legbelül mindenki vágyik a társra, a szeretetre és a törődésre. Ugyanakkor képesek vagyunk annyira félni, vagy annyira makacsul védeni a szívünket, hogy végül egyszerűen a „jól elvagyok egyedül” illúziójába ringatjuk magunkat.


http://pctrs.network.hu/clubpicture/1/2/9/_/elefant_szerelem_129310_31894_n.jpgMi a baj az egyedülléttel?


Az, hogy hosszú távon senki nem boldog benne. Ám a magány még mindig tűrhetőbbnek tűnik, mint egy újabb csalódás, ezért bezárjuk magunkat. Ettől viszont olyan rezgéseket küldünk a külvilág felé, amik szinte lehetetlenné teszik, hogy valaki mégis meghódítsa a szívünket.

A „hasonló a hasonlót vonzza” alapelv szerint legfeljebb olyan emberek fognak irántunk érdeklődni, akik maguk is tartanak egy újabb próbálkozástól – teljesen mindegy, milyen ok miatt. Esetleg olyasvalakibe botlunk, aki a függetlenségét óvva nem szeretne komoly párkapcsolatba kezdeni, vagy egy hozzánk hasonló halmozottan marcangolt szívű egyedbe.

 

http://blogol.hu/pikz/anta/The_happiest_Girl____by_gothcyberpunk.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

 PASIK:FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem szív szeretet párkapcsolat társ egyedüllét egyedülálló

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr322896215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása