Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A pasik hazudnak a szexért, a nők viszont a vagyonra mennek

2011.12.05. 19:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.hirado.hu/Hirek/2010/12/~/media/News/Hirado/Hirek/2009/06/15/06/vagyon.jpg.ashxEjnye, ezek a hazug férfiak, mi mindenre nem képesek egy numeráért! Persze a lányok sem angyalok: tojnak a csóró udvarlóra.



Nem, nem az emberek hímjeiről és nőstényeiről beszélünk, tévedsz tehát, ha azt hiszed, hogy a kiábrándultság hangjai szólnak belőlünk. Sőt, mi igazából még soha az életben nem találkoztunk olyan pasival, aki italmeghívással, bizsuval vagy komolyabb ékszerrel kedveskedett volna némi szex reményében, és természetesen soha olyan nővel sem találkoztunk, akit érdekelt volna a della és a státusz, amit a hősszerelmes virít.

Szóval, ezúttal mi most az állatvilágról beszélünk, ahol a szerelem hálójában a helyzet a következő: a csodáspók hímjei bizony szívesen folyamodnak trükkhöz, ha szexről van szó - a nőstények azonban gyorsan kiszimatolják a csalást, mint azt dán és uruguayi kutatók kiderítették, nagy meglepetésünkre.

Maria Albo, a dániai Aarhusi Egyetem kutatója és csapata fiatal csodáspókokat (Pisaura mirabilis) gyűjtöttek, és neveltek fel laboratóriumban. A faj jellegzetessége, hogy a hímek választottjukat pókfonálba göngyölt ajándékkal lepik meg. A csomag tartalma általában egy légy vagy más fehérjedús rovar.

Egyes hímek azonban csak növényi maggal állítanak be vagy egy csinosan bebugyolált, de már általuk kiszívogatott rovartetemmel. A kutatók azt vizsgálták, milyen hatást érnek el ezek az álajándékok. A hímek egy részét fehérjedús falatokkal látták el, a többiek csak üreges virággubót, gyapjúpamacsot, már kiszívott házi legyet vagy semmit sem kaptak.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex hazugság vagyon

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr793440912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása