Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Milyen egy idősebb nővel a szex?

2011.12.20. 17:52 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/6/59/94/cikk_2065994/8_o_TamasTimea-HG_blikk_allo.jpgA diploma előtt című film már kultikusnak számít a fiatal fiú és a kb. kétszer annyi idős nő testi kapcsolatában. Az Amerikai pitében is alaposan megismerhettük Stifler mamáján keresztül ezt a felállást. De vajon mennyire számítanak szexinek a korosabb hölgyek? Minden pasi TOP 5 szexuális fantáziája között szerepel ez is?

Egy amerikai tanulmány szerint az az ideális, ha a lány két évvel idősebb, mint a barátja. De van, aki az ennél nagyobb korkülönbséget is díjazza. Hogyan vélekednek erről a fiúk? Kinek milyen tapasztalata van ilyen téren? Ennek a nyomába eredtünk!

„Röviden: nagyon jók az ágyban! Tapasztaltak, érzékiek, tudnak már egy csomó mindent. Ja, és nem akarnak folyton lelkizni. Ezt külön értékelem bennük.”
Tibi, 22

„Az érettebb nők tudják, hogy mit kezdjenek egy pasival. Minél több a tapasztalatuk, annál több fortélyt ismernek. De én még nem próbáltam ki, mindig fiatalabb barátnőim voltak, legalább 1-2 évvel.”
Kálmán, 27

„A barátnőm 26 éves, tehát 8 év van köztünk, de őt nem zavarja, sőt, én inkább azt érzem, hogy büszke a koromra. Csak pozitívan tudok nyilatkozni arról, hogy milyen vele együtt lenni! Neki nem volt eddig túl sok kapcsolata, összesen kettő, de eléggé megviselte mindkét szakítás. Azt mondja, bennem végre megtalálta az őszinte és önzetlen odaadó szerelmet, és nem fél attól, hogy ismét csalódni fog. Nekem pedig eszem ágában sincs kihasználni őt, vagy éppen valamilyen szexuális trófeaként dicsekedni vele. Ez sokkal többről szól közöttünk, mint a szex.”
Norbi, 18

„Szerintem nem jönnek be mindenkinek. Nekem sokkal jobban tetszenek az ártatlan, hamvas lányok, mint a kiélt fejű harmincasok.”
Zsolt, 19

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex idősebb

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr803478726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása