Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A hűtlenség miatt eltörhet a pénisz

2011.12.10. 17:57 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://twice.hu/wp-content/uploads/2010/07/ferfi_alsonemu.jpgÍme egy jó ok, amiért egy férfinak nem érdemes csalnia a nejét – nemcsak a kapcsolatot törheti meg ugyanis, hanem kutatók szerint a férfiasságát is.

A hűtlenség nem csupán azért lehet fájdalmas, mert megbánhatjuk, vagy mert a feleség rájöhet, és onnantól nem egyszerű visszaállítani a páros tagjai között a bizalmat.

A Sexual Medicine című lapban megjelent tanulmány szerint azoknak a férfiaknak, akik házasságon kívüli afférokba keverednek, nagyobb esélyük van a péniszük megtörésére is.

A Marylandi egyetem orvosai felfedezték, hogy vizsgálatnak alávetett pácienseik fele szenvedett el pénisz sérüléseket, és ezeket afférjaik során, 2007 és 2011 között szerezték be.

Andrew Kramer tanulmányvezető és urológus kifejezetten ezeken kalandokat okolja a péniszroncsolódásokért. A magyarázat: “Számos férfi olyan szituációkban és helyeken bonyolódott a megcsalásba, ahol a kényelmetlenségek miatt sérülést szenvedhetett el.”



Például: autó, lift, fürdőszobai alkalmatosságok, irodai bútorok. “Nemcsak a furcsa helyzetekkel, helyekkel van baj – figyelmeztet a szakember. – Az olykor esetlen, ügyetlen, de felfokozott izgalmi helyzetben nem igazán “urai” a péniszüknek és a sérülésektől sem tudják megvédeni.”

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség pénisz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr673453764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása