Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Határsértők

2011.12.27. 15:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pctrs.network.hu/clubblogpicture/1/7/_/17297_106212683_big.jpgA kapcsolat - egyik - alapja a hűség, amely feltétlen és állandó a partnerek között. Ám a mondás szerint mindenkit megcsalnak egyszer. De vajon hol kezdődik a megcsalás? Elég a gondolat, vagy kell hozzá a tett is?
Egyik barátnőm mulatni ment a hétvégén. Szerelmétől/társától/fér jétől külön, régi cimborákkal, a régi idők emlékére. Az koccintásból ivászat, a sztorizgatásokból beszélgetések lettek. Aztán már csak egy valakivel beszélgetett… Majd sétált…

Barátnőm szerelme/társa/férje miután megtudta a „dolgot”, kellőképpen ki is bukott rajta. Mondván: hiába nem történt semmi, amely klasszikus értelemben megcsalásnak számítana, de már maga a gondolat, a túlzott bizalmaskodás, egy vadidegen beengedése az intim szférába – is csalfaság. Barátnőm azóta egészen picire összehúzza magát. Kínozza lelkiismeret-furdalása, egy félresikerült este borgőzös emléke. Mentegetőzését, mi szerint „nem történt semmi” már maga is gyengének érzi, üresnek, feleslegesen csattogtatott frázisnak.

Hogy miért történt? Miért engedett valakit ennyire közel magához – holott tudta, hogy nem helyes? Tudta azt is, titkainak legnagyobb ellensége saját maga – bevall, elmond és meggyón majd mindent. Gondolt arra, hogy ez rosszul esik majd kedvesének? Talán csak akkor, amikor a „de hiszen nem történt semmi” szituációt elképzelte fordítva. Ha neki kellene a mentegetőzést, bocsánatkérést hallgatnia…

Vajon kinek van igaza?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: határsértők

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr603499093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása