Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz, nem!

2012.06.15. 14:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Hol vannak már azok a hatvanas évek? A hippik és a szabad szerelem éppúgy kiment a divatból, mint az eredeti családmodell anyukával, apukával, gyerekekkel, kutyával, macskával, kertes házban vagy panellakásban. Miért van ez így?
Szerinted?

Szexuáli s forradalom 2.0

Ma már a nagymamák és a nagypapák sem a régiek. Régen a szex szigorúan a hálószobában zajlott és csak ritkán máshol vagy valaki mással. Manapság viszont egyre több formációja létezik a párkpacsolatoknak: szinglik, élettársak, nyitott házasságok, és más homo- vagy heteroszexuális viszonyok.

Eszter, kozmetikus (24)

"16 éves korom óta vagyunk együtt a barátommal, 4 éve boldog házasságban élünk. A baráti körünkben szinte mi vagyunk az egyetlen 'normális' pár. Az ismerőseink egyik kapcsolatból a másikba esnek, félnek a kötődésektől és az érzésektől. Azt mondják, ez nekik jó így, és ideig-óráig boldognak is látszanak, de én azt hiszem, ez csak a látszat. Vagy csak mi vagyunk ilyen ódivatúak?"

Szabad a pálya

A házasság fontos, jó hazamenni valakihez egy nehéz nap végén - vagy a másik partnerhez. A működő nyitott kapcsolatok receptje - már ha van ilyen - a közös megegyezés. A poligámiában, a nyitott házasságban élőkre ma már nem néznek furcsán. Az örök hűség kemény dolog, sokan nem is tudják megtartani a kimondott-kimondatlan fogadalmat. Ilyenkor jön a félrelépés, a titkolózás, a féltékenység, a lelkiismeret-furdalás, a lebukás, a veszekedés, a megbocsátás vagy a válás. Azoknál azonban, akik poligámiában élnek, ezek a dolgok nem számítanak, hiszen mindenki szabadon járhatja a saját útját - és járja is...

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: nem! Szex? Igen! Párkapcsolat? Kösz

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr244590457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása