Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Kapcsolati gondok - Menni vagy maradni?

2012.06.15. 13:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egy idő után minden kapcsolatban jelentkezhetnek problémák, amik szakításra adhatnak okot. Bemutatom a leggyakoribb kapcsolati nehézségeket, és igyekszem megoldást találni rájuk.

Kapcsolati gondok - Menni vagy maradni?

Egy idő után minden kapcsolatban jelentkezhetnek problémák, amik szakításra adhatnak okot. Cikkünkben bemutatjuk a leggyakoribb kapcsolati nehézségeket, és igyekszünk megoldást találni rájuk.


Ellaposo dott a kapcsolat
Az egyik leggyakoribb szakítóok nőknél és férfiaknál egyaránt a megszokás. A kapcsolat kezdetén minden új, minden izgalmas, ám egy idő után a párok azon kaphatják magukat, hogy teljesen elszürkült közös életük, belekényelmesedtek a viszonyba. A hódítási időszak után, amikor már mindkét fél biztonságban érezheti magát, elengedik magukat és már nem tesznek annyit a másikért és a kapcsolatért, mint korábban. Nincs elég beszédtémájuk, nincsenek közös programjaik, már inkább nem is vitatkoznak, és a szex is monoton, mindössze a vágyak kielégítésére szolgál.

Mit tegyél? Amennyiben úgy érzed, hogy kapcsolatodat az unalom uralja, tenned kell ellene. Egy kis izgalmat bármikor bele lehet csempészni a hétköznapokba, így ismét felkeltheted párod érdeklődését. Újíts külsődön, szervezz tartalmas programokat, lepd meg apróságokkal, gondoskodj róla – éreztesd vele, hogy még mindig fontos számodra. Ha ő is így érez, hidd el, hogy viszonozni fogja gesztusaidat.
Ilyenkor az sem árt, ha több időt töltötök külön, hogy rájöjjetek, mennyire hiányzik a másik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: gondok maradni? Kapcsolati Menni

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr54590364

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása