Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szex kamerára véve, tegyük vagy sem?

2012.01.30. 03:10 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/06/A1/szex-625-d000306A1b3fe346a2a61.jpgSok kapcsolatban felvetődik az a kérdés a párok között, hogy felvegyék-e a szeretkezésüket kamerával, vagy sem? Akik merészebbek, azoknak nem jelenthet akadályt ez a kérdés, sőt alig várják, hogy kipróbálják ezt az új dolgot az ágyban, de többségünk idegenkedik tőle, a mai világban persze nem alaptalanul.

Egyre többször lehet hallani, hogy az ex- partnerek többsége felteszi a volt párjukról készített kis házi videóját az internetre, bosszú gyanánt. Ahogy ez egyre inkább elterjedt, úgy kezdtünk el félni attól, hogy egyszer velünk is megtörténhet ez az eset. De mi a helyzet akkor, ha mégis szeretnénk kipróbálni, mert vágyunk rá, izgatja a fantáziánkat.


Az köztudott, hogy a férfiak többsége szereti videóra, vagy telefonjára felvenni az együttléteket, azt is mondhatnánk, hogy szeretik ezt a ”szexuális játékszert”, mivel a televízióban is előszeretettel választanak ilyen jellegű filmeket, de azért egészen más, ha a mi szeretkezésünket nézik, mint mikor idegen párokét. Nincs is annál izgatóbb, mikor a saját együttlétünket nézve bújunk ágyba egymással, és látjuk párunk szemében azt az őrjítő vágyat, hogy megőrül értünk, a testünkért, a mozdulatainkért, és arra kér minket, hogy csináljuk úgy, ahogy a felvételen tettük, újra, és újra.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex kamera felvétel játékszer

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr203972976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása