Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Így izgasd orálisan a barátnődet!

2012.01.23. 00:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://image.hotdog.hu/_data/members0/976/1235976/images/oralis_szexleckek_ferfiaknak_nagy.jpgA szájjal érintés elengedhetetlen része az intim együttléteknek. Minkét nem zöme kívánja ízlelni a másik minden porcikáját, különösen a legérzékenyebb testrészeket.

Az előző részben arról volt szó, miért és hogyan szeretik a férfiak, most pedig lássuk, mit is kellene tenniük a teremtés koronáinak azért, hogy a hölgyek is legalább annyira érezhessék a törődést, a kényeztetést.


A kedvenc póz
A nők többsége hanyatt fekve vagy ülve kedveli a nyelvvel érintést. Az első esetben kényelmes a férfinak, ha a lábak közé fekszik. Nem kell elkapkodni a csikló érintését. A hölgyek belső combjai kimondottan érzékenyek, lágy csókokkal való érintésük, finom harapdálásuk, nyalogatásuk mennyei érzést nyújt. Sokkal izgatóbb, ha a férfi nem ront ajtóstól a házba. Ha szavak is kísérik a gyengéd kényeztetést, melyek által kifejezésre jut, hogy a férfi mennyire élvezi az egészet – a nő gyönyöre biztosan nem marad el. A legtöbb férfi imádja közben a nő illatát beszippantani és az orrával lágyan érinteni a szeméremdombot, mely szintén csak fokozza az intimitást. A finom előjáték után jöhet nagyajkak érintése, majd a klitorisz.


A legérzékenyebb pont
Nagyon fontos, hogy a férfi tisztában legyen azzal, hogy párja hogyan is szereti az ilyen fajta kényeztetést, mivel a csikló felettébb érzékeny, és nem mindegy milyen módon stimulálja ahhoz valójában élvezetes legyen. A klitorisz más és más része okoz örömöt különböző nők esetében. Ha maga a hölgy sem jött volna rá, melyik is ez a rész, csodálatos együtt felfedezni, ez is sokkal közelebb hozza egymáshoz a párt. Az érintés erősségét is lehet variálni, hol finomabban, hol erősebben. Azt is érdemes kitapasztalni, hogy milyen intenzitás hoz igazi gyönyört.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: orális

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr453727424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása