Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Szingli vagy foglalt, egyremegy?

2012.01.23. 00:36 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/-ax4HDDI94ok/TkrkoxkLSsI/AAAAAAAAATE/3dJOFY0AmwY/s1600/7160f34b8b068aecadb23116205b529b.jpgMi nők valahogy úgy vagyunk megalkotva, hogy sosem érezzük magunkat tökéletesen elégedettnek. Ha hosszú a hajunk, rövidet szeretnénk, ha már rövid, akkor újra hosszút. Ha fáj a lábunk a magassarkúban, edzőcipőre vágyunk, ha edzőcipőben vagyunk, a platform topánunk után ácsingózunk. Nincs ez másként a pasikkal sem...

AZ ÖRÖK ELÉGEDETLEN
Amikor épp pártalan időszakát éljük az életünknek, úgy érezzük, mindent odaadnánk azért, ha esténként volna kinek az ölelő karjai közé fúrni az arcunk. A kötetlen szabadságra, mely a döntéseinket irányítja, és a szabadidőnket jellemzi, valami utálatos következményként gondolunk, mely pusztán válasz a magánéletünkben tátongó űrre. Buliba menet is csak azért húzunk miniszoknyát, hogy a facér hímek tekintetét magunkra irányítsuk.

Aztán mikor már ott van mellettünk a kívánt egyede a férfinemnek, visszasírjuk a régi szép időket.

Hogy miért?

ÖRÖMÖK ÉS ÁLDOZATOK
Először is a párkapcsolatnak éppúgy, mint bármi egyébnek, ugyanúgy megvannak az előnyei, mint a hátrányai. Az intimitás, a féltés, a valahová tartozás szemben a lemondással, az alkalmazkodással és a kompromisszummal.

A legnagyobb nehézség talán éppen abból a tényből fakad, hogy egy párkapcsolatban az ember lánya nem egyedül vesz részt. A mindennapok, s kiváltképp a szabadidő eltöltése most már nem egyetlen ember szükségleteinek és kívánságainak függvénye. Olykor pedig komoly logisztikai kihívást jelent például egy-egy közös hétvége megszervezése.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: áldozatok szingli elégedetlenség örömök foglalt

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr83728017

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása