Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

11 dolog, amit minden kapcsolatban elrontunk

2011.08.12. 10:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hirportal.sikerado.hu/images/kep/201107/rossz_kapcsolat.jpgOkosak vagyunk, de ha kapcsolatokról van szó, akkor néha felmondja a szolgálatot az intelligenciánk. Összegyűjtöttem 11 dolgot, amit hajlamosak vagyunk rosszul csinálni.

1. Nem tudjuk megbecsülni, hogy a másik mennyire szeret

…És ennek megfelelően vagy permanensen attól rettegünk, hogy mikor fog lelépni, vagy pedig ülünk a babérjainkon annak biztos tudatában, hogy Ottokár úgysem hagyna ott sosem, hiszen halálosan szerelmes belénk. És miközben pöffeszkedünk a biztonságérzetben, fel sem tűnik, hogy Ottokár már a vonatot várja a pályaudvaron.

2. Csak akkor jövünk rá, mennyire szeretjük a másikat, amikor ő minket kevésbé

Elvagyunk-elvagyu nk, nem panaszkodhatunk, de azért nem remeg a lábunk, ha meglátjuk a szerelmünket. Egészen addig a pontig, amíg be nem mondja, hogy szeret ugyan minket, de magát még jobban, és ha nem lesz ez meg az, akkor lelép. Ilyenkor hirtelen mindig azt hisszük, hogy halálosan szerelmesek vagyunk. Pedig nem.

3. Mindig valamit „akarunk” a másiktól

És ha megkapjuk, akkor egyből valami mást várunk. És ha nem kapjuk meg, akkor frusztráltak leszünk és bosszúsak, és még jobban akarjuk. Lehet, hogy csak annyit akarunk, hogy borotválkozzon, ha velünk találkozik, de vannak köztünk sokan, akik jegygyűrűt vagy gyereket, vagy „isten tudja” mit akarnak. Senki nem bírja elviselni, ha nem a személyét akarják, hanem hogy valamilyen tervet végrehajtsanak.

4. Vagy papucsok vagyunk, vagy kőkemény dominák

Néha nehezen találjuk meg az arany középutat abban, hogy mit engedjünk, mit adjunk, és mit várjunk egy kapcsolatban. Pedig ha ez nem sikerül, akkor lapátra tesznek minket. Nyilván nem sok férfi vágyik olyan nőre, aki minden este kétségbeesetten almás pitét süt, majd felkészül az anális szexre, de az sem lehet túl vonzó, ha azt kell érezniük, hogy még arra sem méltóak, hogy cipőinket tisztára nyalják.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat kapcsolatban 11 dolog elrontunk

Miért nem szeretjük a jófiúkat?

2011.08.12. 10:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://fancilife.freeblog.hu/files/nhgalvkUvNA.jpgA pasik egy részével az ég világon semmi gond nem lenne, ha nem lennének, túl jók. De mit is jelent ez pontosan?

Alacsony az önértékelésünk
Ha nem érezzük jól magunkat olyan pasival, aki jobban szeret minket, mint mi magunkat, akkor olyan pasit kell keresnünk, aki kellőképp megaláz ahhoz, hogy az önképünk a helyén maradjon. Ördögi kör, amiből rögtön kiderül, hogy nekünk semmi se jó...

Túl szép, hogy igaz legyen
Ha túlságosan jólelkűnek tűnik egy férfi, akkor el sem hisszük, hogy a valóságot látjuk. Jobb, ha előre tudjuk, hogy mivel fog idegesíteni a jövőben. Mert olyan nincs, hogy nem idegesít.

Nem tudjuk tisztelni őket
Igazi gyengeség, de nem tudjuk tisztelni azt, aki semmiben nem szab határokat nekünk. Ha mi irányítjuk a pasit, akkor nehezebb vonzódni hozzá, akármennyire is jó pasi egyébként.

Kiszámithatóak
Ha mindig pontosan tudjuk, hogy mi fog történni egy randin, akkor ugyan minek is ne maradnánk inkább otthon?

Az anyatermészet így akarja
A nők szeretnek gondoskodni, a jófiúkról pedig nem kell, hiszen nincsenek megoldatlan problémáik. Akkor hol marad a kihívás?

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem szeretet miért jófiú jófiúk

Te sötétben vagy világosban szereted?

2011.08.12. 09:54 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.officialpsds.com/images/thumbs/Sexy-Ass-1-psd66940.pngVajon az érett nőiség jele, ha egyre inkább kívánjuk a szexet nappal, világosban, távol a takarótól?

Húszéves lehettem. Az akkori fiúmmal utaztunk valahová, talán a Börzsönybe, ahol egy olcsóbb panzióban szálltunk meg. Egyik reggel zuhanyozás után megkért, hogy álljunk meg egymás előtt, csak úgy, minden különösebb ok nélkül. Persze mindezt meztelenül. Nappali fényben, semmi beállítás, rákészülés. Csupaszon, ahogy teremtettünk. Álltunk egymással szemben, és emlékszem, hogy zavarban voltam. Zavarban voltam, és nemcsak amiatt, hogy egyszerűen csak állni egymással szemben önmagában is kicsit fura volt, de talán a meztelenségem ilyenfajta tálalása miatt is. Valahogy „túl világos” volt, és nem csak az látszott belőlem, amit én láttatni akartam.

Kicsit szégyenlős vagyok, lekapcsolnád a villanyt?

Te sötétben vagy világosban szereted?Én a saját szexuális életemben annak idején nagy jelentőséget tulajdonítottam a pillanatnak, amikortól kifejezetten vágytam arra, hogy égjen a kislámpa szerelmeskedés közben. Ettől kezdve az volt furcsa, ha valamiért teljesen sötétben kellett szeretkezni; az olyan volt, mintha elvesztettem volna az egyik érzékszervemet. Mint amikor valami alapvető fűszer marad ki az ételből. Sokan egyszerű gátlásossággal magyarázzák azt, ha valaki nemhogy nappali megvilágításban, de akár csak a kislámpa fénye mellett sem vetkőzik szívesen meztelenre a másik előtt. Szerintem ez ennél azért kissé bonyolultabb.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szeretkezés szexuális nappal sötétben szégyenlős világosban

Az ágy közös, a párna nem

2011.08.12. 09:40 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.nlcafe.hu/data/cikk/10/90348/2.jpgA külön ágyban alvó házaspárok elhidegültek egymástól, vagy csupán tisztelik egymás privát terét? Vajon a közös ágy jelenti a sírig tartó szerelmet?

Helena Bonham Carter és Tim Burton nem bírnak egy fedél alatt élni, ennek ellenére teljesen normális párnak vallják magukat, akik többek között azért is maradhattak együtt kilenc éven keresztül, mert tisztában vannak egymás hibáival. „Pont annyit vagyunk együtt, mint bármelyik másik pár, de a kapcsolatunk sokkal erősebb attól, hogy mindkettőnknek megvan a maga privát tere, ahová visszavonulhat. Nem erőltetjük egymásra az együttlétet. Egyébként ha az ember meg tudja ezt engedni anyagilag, akkor nagyon vonzó megoldás lehet” – vallotta be a színésznő egy rádióinterjúban.

Külön ágyban szerelmesen?

Emlékszem gyerekkoromra, amikor nagyon furcsának találtam, hogy a nagyszüleim külön ágyban alszanak. Aztán kiderült, hogy más házaspárokra is igaz ez a család baráti társaságában. Tízévesen a szememben mindannyian „öregek” voltak, és már nem voltak szerelmesek. Mert a szerelmesek mindig egymás testi közelségében vannak, egy pillanatra sem engedik el egymást.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: együtt szerelem szerelmes párna közös ágy

Tabuk és hazugságok a szexben

2011.08.08. 11:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pctrs.network.hu/picture/6/2/7/_/sexy_girl_14_627349_36995.jpgHa egy férfinál érdeklődünk szexuális kapcsolatuk számáról, gyakran esnek túlzásokba, képesek nevetségesen nagy számokat mondani. Ezek a kis hazugságok semmik ahhoz képest, amennyit hazudunk a szexuális életünket illetően.


Ha egy nőt megkérdezünk, hányszor volt orgazmusa, hány barátja volt, nem sokszor kapunk őszinte választ. Az egyik legérdekesebb kérdés a szüzesség elvesztése. Minden második nő hazudik arról, hogy mégis mikor és milyen körülmények között vesztette el szüzességét.


Tabu a szüzesség?


A XXI. században a legtöbb lány, már 13-14 éves korában elveszíti a szüzességét. Azok, akik nem tartoznak ehhez a csoporthoz, bizony eltitkolják a nyilvánosság elől. A legtöbben, még az első alkalom előtt is ügyesen titkolják, mert félnek attól, hogy megítélik őket. Bizony kevesen vannak már azok, akik a házasságig tartogatják szüzességüket.

A megjátszott orgazmus esete


A legfőbb hazugság mégis az orgazmussal kapcsolatos. A nőket sokszor éri támadás a másik nem részéről, hogy megjátsszák azt az aktus közben. Ezt a problémát, azonban a legnehezebb kezelni. Ha egy férfi számára világossá válik, hogy nem tudta kielégíteni partnerét, az a későbbi szexuális életére is kihatással lehet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex házasság tabuk

Miért van annyi egyedülálló nő?

2011.08.08. 10:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hof.voyeurweb.com/i/201004/00001AC8_sexy_ass.jpgVajon miért olyan nehéz megtalálnunk a nekünk való társat és vele együtt a boldogságot?

Milyen nőre vágynak a férfiak?

Hiába szellemes, okos vagy akár szép egy nő, ha egyedülálló. Persze, ha rövid időszakról beszélünk, akkor valójában még jól is jöhet, hiszen több időt tudunk magunkra fordítani, úgymond önmagunk megtalálására. Viszont, ha hosszú távlatokról beszélünk, akkor az ember elkezd gondolkodni, hogy mi lehet az egyedüllétének oka. Felmerülhet, hogy valamit nem jól csinál, vagy a férfiak vakok, hogy nem veszik észre a benne rejlő értékeket. De ha ez ilyen gyakori eset, akkor milyen nőt keresnek a férfiak? A társat látják bennünk vagy csupán élvezeti eszközt? Már nem elég, ha egy nő okos, vicces, tudja, mit akar és nem fél kimondani. Milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen egy nő ahhoz, hogy végre észrevegyék?


Tényleg a plasztikok vették át a húsvér nők helyét?


Már a nagy mell, száj, és az ötven kiló a divat? Már nem számítanak az értékek, csak a külső?
Nem attól jó nő egy nő, hogy milyen a külseje. Túlsúllyal is lehet dögös és szexi egy nő, kortól függetlenül. Nem kell hogy fenékig érő szőke haja, vagy szilikon mellei legyenek. A testbeszédével, a mosolyával, vagy akár a megfelelő mondattal is képes lehet egy nő egy férfi fejét elcsavarni. Millió trükkünk van erre, már csak használnunk kell. A férfiak nem csodát várnak tőlünk, csak hogy önmagunk legyünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat nők egyedülálló románc egyedülálló nő

süti beállítások módosítása