Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Tabuk és hazugságok a szexben

2011.08.08. 11:03 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://pctrs.network.hu/picture/6/2/7/_/sexy_girl_14_627349_36995.jpgHa egy férfinál érdeklődünk szexuális kapcsolatuk számáról, gyakran esnek túlzásokba, képesek nevetségesen nagy számokat mondani. Ezek a kis hazugságok semmik ahhoz képest, amennyit hazudunk a szexuális életünket illetően.


Ha egy nőt megkérdezünk, hányszor volt orgazmusa, hány barátja volt, nem sokszor kapunk őszinte választ. Az egyik legérdekesebb kérdés a szüzesség elvesztése. Minden második nő hazudik arról, hogy mégis mikor és milyen körülmények között vesztette el szüzességét.


Tabu a szüzesség?


A XXI. században a legtöbb lány, már 13-14 éves korában elveszíti a szüzességét. Azok, akik nem tartoznak ehhez a csoporthoz, bizony eltitkolják a nyilvánosság elől. A legtöbben, még az első alkalom előtt is ügyesen titkolják, mert félnek attól, hogy megítélik őket. Bizony kevesen vannak már azok, akik a házasságig tartogatják szüzességüket.

A megjátszott orgazmus esete


A legfőbb hazugság mégis az orgazmussal kapcsolatos. A nőket sokszor éri támadás a másik nem részéről, hogy megjátsszák azt az aktus közben. Ezt a problémát, azonban a legnehezebb kezelni. Ha egy férfi számára világossá válik, hogy nem tudta kielégíteni partnerét, az a későbbi szexuális életére is kihatással lehet.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex házasság tabuk

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr503133562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása