Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

11 dolog, amit minden kapcsolatban elrontunk

2011.08.12. 10:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hirportal.sikerado.hu/images/kep/201107/rossz_kapcsolat.jpgOkosak vagyunk, de ha kapcsolatokról van szó, akkor néha felmondja a szolgálatot az intelligenciánk. Összegyűjtöttem 11 dolgot, amit hajlamosak vagyunk rosszul csinálni.

1. Nem tudjuk megbecsülni, hogy a másik mennyire szeret

…És ennek megfelelően vagy permanensen attól rettegünk, hogy mikor fog lelépni, vagy pedig ülünk a babérjainkon annak biztos tudatában, hogy Ottokár úgysem hagyna ott sosem, hiszen halálosan szerelmes belénk. És miközben pöffeszkedünk a biztonságérzetben, fel sem tűnik, hogy Ottokár már a vonatot várja a pályaudvaron.

2. Csak akkor jövünk rá, mennyire szeretjük a másikat, amikor ő minket kevésbé

Elvagyunk-elvagyu nk, nem panaszkodhatunk, de azért nem remeg a lábunk, ha meglátjuk a szerelmünket. Egészen addig a pontig, amíg be nem mondja, hogy szeret ugyan minket, de magát még jobban, és ha nem lesz ez meg az, akkor lelép. Ilyenkor hirtelen mindig azt hisszük, hogy halálosan szerelmesek vagyunk. Pedig nem.

3. Mindig valamit „akarunk” a másiktól

És ha megkapjuk, akkor egyből valami mást várunk. És ha nem kapjuk meg, akkor frusztráltak leszünk és bosszúsak, és még jobban akarjuk. Lehet, hogy csak annyit akarunk, hogy borotválkozzon, ha velünk találkozik, de vannak köztünk sokan, akik jegygyűrűt vagy gyereket, vagy „isten tudja” mit akarnak. Senki nem bírja elviselni, ha nem a személyét akarják, hanem hogy valamilyen tervet végrehajtsanak.

4. Vagy papucsok vagyunk, vagy kőkemény dominák

Néha nehezen találjuk meg az arany középutat abban, hogy mit engedjünk, mit adjunk, és mit várjunk egy kapcsolatban. Pedig ha ez nem sikerül, akkor lapátra tesznek minket. Nyilván nem sok férfi vágyik olyan nőre, aki minden este kétségbeesetten almás pitét süt, majd felkészül az anális szexre, de az sem lehet túl vonzó, ha azt kell érezniük, hogy még arra sem méltóak, hogy cipőinket tisztára nyalják.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat kapcsolatban 11 dolog elrontunk

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr373147923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása