Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Miért van annyi egyedülálló nő?

2011.08.08. 10:58 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://hof.voyeurweb.com/i/201004/00001AC8_sexy_ass.jpgVajon miért olyan nehéz megtalálnunk a nekünk való társat és vele együtt a boldogságot?

Milyen nőre vágynak a férfiak?

Hiába szellemes, okos vagy akár szép egy nő, ha egyedülálló. Persze, ha rövid időszakról beszélünk, akkor valójában még jól is jöhet, hiszen több időt tudunk magunkra fordítani, úgymond önmagunk megtalálására. Viszont, ha hosszú távlatokról beszélünk, akkor az ember elkezd gondolkodni, hogy mi lehet az egyedüllétének oka. Felmerülhet, hogy valamit nem jól csinál, vagy a férfiak vakok, hogy nem veszik észre a benne rejlő értékeket. De ha ez ilyen gyakori eset, akkor milyen nőt keresnek a férfiak? A társat látják bennünk vagy csupán élvezeti eszközt? Már nem elég, ha egy nő okos, vicces, tudja, mit akar és nem fél kimondani. Milyen tulajdonságokkal kell, hogy rendelkezzen egy nő ahhoz, hogy végre észrevegyék?


Tényleg a plasztikok vették át a húsvér nők helyét?


Már a nagy mell, száj, és az ötven kiló a divat? Már nem számítanak az értékek, csak a külső?
Nem attól jó nő egy nő, hogy milyen a külseje. Túlsúllyal is lehet dögös és szexi egy nő, kortól függetlenül. Nem kell hogy fenékig érő szőke haja, vagy szilikon mellei legyenek. A testbeszédével, a mosolyával, vagy akár a megfelelő mondattal is képes lehet egy nő egy férfi fejét elcsavarni. Millió trükkünk van erre, már csak használnunk kell. A férfiak nem csodát várnak tőlünk, csak hogy önmagunk legyünk.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat nők egyedülálló románc egyedülálló nő

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr443133550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása