Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Az egyéjszakás kapcsolat alapszabályai

2011.07.09. 00:41 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mayra.hu/files/2011/03/egy%C3%A9jszak%C3%A1s-kalandok-hat%C3%A1sa-n%C5%91kre.jpgHa egyedülálló vagy, és nyáron kipróbálnád az egyéjszakás kapcsolatokat, érdemes betartanod pár alapszabályt, hogy később ne adódjon ebből kellemetlenséged!

Nincs azzal se

mmi probléma, ha éppen szingli korszakodat éled, és a nagy Ő megtalálása előtt a nyaradat az önfeledt élvezeteknek szeretnéd szentelni. Nem árt azonban, ha odafigyelsz pár dologra, hogy később ne csak a kínos részletekkel tudd szórakoztatni a barátnőidet!

 

Kit válasszak?

 

Ha egyéjszakás kalandban gondolkozol, érdemes eldöntened, hogy ismerőssel vagy ismeretlennel akarod-e lebonyolítani a kalandot. Amennyiben egy ismerősöd mellett teszed le a voksodat, számolj azzal, hogy a legközelebbi találkozás alkalmával kínos szituációba keveredhetsz, és a közös barátok is nagyobb eséllyel tudják meg a dolgot, mintha egy vadidegennel próbálkoznál. Egy szórakozóhelyen, teljesen ismeretlenekkel ismerkedni: ez viszont magában rejt egyfajta veszélyt, ami miatt (jogosan) sokan ódzkodnak a dologtól.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE!

Szólj hozzá!

Címkék: kapcsolat veszély szabályok kaland egyéjszakás alapszabályok

3 tipikus szingliszokás, amit felejts el, ha pasira vágysz

2011.07.09. 00:30 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://2.bp.blogspot.com/_b2cbiVdfDqU/S7I2qa-4jHI/AAAAAAAAO34/xg9Lbwovlys/s1600/kimk3__oPt.jpgRandiszabályok, pasilista, előítéletek - ezeket jobb, ha mind magad mögött hagyod, ha párt szeretnél.

A szingliségnek manapság igencsak erős kultusza van, azonban egyedülálló nőnek lenni sokszor csak a külső szemlélő számára rózsás helyzet, hiszen a nagy szabadság, az éjszakai bulizások és az önállóság korántsem olyan élvezetes, ha nincs pasi, akivel meg lehetne osztani.

Ha te is hasonló cipőben jársz, és hiába keresed a párodat, valamiért elkerülnek a tartós kapcsolatok, könnyen lehet, hogy beleestél a szingli lányok csapdájába. Amennyiben szeretnél ezen változtatni, tudd meg, mely szokásaidtól érdemes megszabadulnod!

Ragaszkodá s a szabályokhoz

Számos randiszabály van, ezt mi is tudjuk. Az első alkalommal elvileg nem szabad lefeküdni a pasival, utána pedig három napot, azaz 72 órát kell várni, és ha ezen belül nem keres, akkor többé nem is fog - ezzel nem árt tisztában lenni, ha párt keresel, azonban ne ess abba a hibába, hogy minden szabályt szentírásnak veszel.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: pasi cél ábrándozás szingliszokás

Szexvarázsigék, amelyek bárhol, bármikor hatnak

2011.07.09. 00:21 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static.kiskegyed.hu/db/0A/10/104894-mi-izgatja-a-ferfiakat-bi-d00012A109db53e9f2b44.jpgAkarod őt! Most, azonnal. Nem mintha nem lennél elég kívánatos, de néha egy kis célzás nem árt. Olvasóink megosztották velünk, hogyan vették rá a pasikat a szexre a legváratlanabb szitukban is.

1. „Mostanában rengeteget dolgoztunk Petivel, és szinte csak elalvás előtt találkoztunk az ágyban. Szerettem volna, ha észreveszi magát, és változtatunk ezen, így este direkt nem vittem be törülközőt a fürdőszobába, majd mikor már a zuhany alatt álltam, kikiabáltam, hogy hozzon be nekem egyet. Ahogy belépett és meglátott, amint meztelenül, csuromvizesen és kipirulva kiszálltam a tusoló alól… hát nem kellett sokat várnom, hogy elfelejtse a munkahelyi gondokat, és a földre rántson.” Gabi, 23

2. „A vőlegényem és én szinte mindig együtt járunk futni esténként. Egyszer egy kihalt útvonalat választottam, és arra kértem, álljunk meg egy pillanatra, hogy beköthessem a kilazult cipőfűzőmet. Persze kamu volt az egész, hiszen ahogy letérdeltem, nyomban lehúztam a sliccét – sosem felejtem el az arcát, mennyire meglepődött ezen –, és kielégítettem. Az egyik legvadabb kalandunk volt, de szerencsére jól választottam meg a helyszínt, így nem látott meg minket senki.” Bianka, 27

3. „Vásároltam egy vadiúj, fűszeres illatú parfümöt. Befújtam a testem különböző pontjait, és este, amikor hazaért a kedvesem, megkértem, hogy tesztelje le, jól választottam-e. Gyorsan felfedezte az illatos részeket... Annyit mondhatok, óriási volt a sikere!” Szandra, 24

4. „A pasim egy nagy gyerek, imádja például a müzlisdobozok aljában lévő játékokat! Gondoltam, meglepem őt és persze magamat is egy kis szombat reggeli hancúrral. A kajásdobozába rejtettem a csipkés tangámat, úgyhogy amikor reggel az asztalhoz ült, és meglepődve kivette az »ajándékát«, nem kellett különösebb magyarázat ahhoz, hogy mik a szándékaim.” Tamara, 26

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfi szex sex csaj erotika kaland pasi szándék szexvarázsigék

Sírig tartó szerelem

2011.07.09. 00:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://mindennapi.hu/upload/lead/1/4/1/5/lead_370.jpgVajon mi lehet az az esszencia, amely két embert élete végéig összekapcsol? A hasonlóságok? Vagy sikerül „átmenteni” a tüzet évről-évre, élményről-élményre? Talán az, hogy mindketten kiforrott, „egész” emberek? Vagy a szerelem átcsap szeretetbe? És ha igen, akkor az baj?

Lehet találgatni, mi is a szerelem. Rengeteg vélemény hangzott már el róla, de a mítosz nem hagyja magát megfejteni. Van, aki úgy véli, szerelem csak az első időszakban létezik, utána átalakul szeretetté. De akkor hogy lehet az, hogy a szeretet érzése szexualitással társul? Hiszen a barátot is szeretjük... Akkor ez milyen szeretet? Van, aki úgy érvel, hogy a kapcsolat elején csak a vonzalom uralkodik, amely még nem szerelem. Lehetséges, hogy amikor a torkunkba ugrik a szívünk és megremeg a lábunk, az a vonzalom jele, és még nem szerelem?

Ha már itt tartunk, feltehetnénk azt a kérdést is, hogy mi a vonzalom? Arra a vonzalomra gondoljunk, amikor mind emberileg, mind testileg vonzónak találunk valakit. A biológiai válasz a feromonokban rejlik, amit úgy is neveznek, viselkedéshormonok. Minden embernek sajátos illatot bocsát ki a bőre, amiről nem veszünk tudomást. Főleg az első randin, miközben azon vagyunk, hogyan ingereljük partnerünket tágra nyílt pupillával rosé borunk felett.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: love szerelem örökké sírig tartó szerelem

Mihez kezdj egy meztelen pasival?

2011.07.08. 20:45 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Kis hhttp://www.shopzeus.hu/product_images/zeusd1-PYPO-2298104.jpguncutkodásra vágysz? A megszokott, jól működő módszerek mellett mindig jól jönnek az újak is, amelyekkel izgalomba tudod hozni a pasit. Íme az ötletek

1. Lopakodj mögé!

Vedd el az eszét a következővel: állj a háta mögé és cirógasd meg a szerszámát. Ugyanúgy markolhatod meg ily módon, mint amikor maszturbál. Viszont amit ő nem tud: suttogj a fülébe vagy csókold meg a hátát.

2. Szabadulj meg te is a ruháidtól

Nagyon valószínű, hogy a pasid soha nem legeltette a szemeit a meztelen testeden néhány másodpercnél tovább. Hiszen a szenvedély hevében valószínűleg gyorsan kerültek le rólad a ruhák, és túl közel is volt hozzád, hogy ez sikerüljön. De holtbiztos vágynövelő, ha hagyod, hogy kicsit megbámuljon téged.

3. Vegyetek érzéki fürdőt

Álljatok egymáshoz közel a zuhany alatt, hadd párásodjon a fürdőszoba tükre. A lehulló vízcseppek alatt állva sok nedves, szenvedélyes csókra nyílik lehetőség. Az intimitást növeli, ha sokszor néztek mélyen egymás szemébe.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: férfi meztelen

Színekbe zárt szexualitás

2011.07.08. 01:36 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.womansday.com/var/ezflow_site/storage/images/wd2/content/health/the-best-sex-positions-for-every-situation/904542-1-eng-US/The-Best-Sex-Positions-for-Every-Situation_full_article_vertical.jpgKezdjük a pirossal, mint fő erotikus színnel:
Aki a piros színt kedveli, rossz ember nem lehet. Komolyra fordítva a szót. Ezek az emberek olyanok mint egy ketrecbe zárt tigris. Vad, erőszakos, túlfűtött. Könnyedén fel lehet izgatni, és bármikor kapható a szexre. Nem is rossz. Mondtam én . Ha egyszer úgy igazán belemelegednek a szexbe olyanok, hogy még Lady Chatterly is elpirulna tőle. Tehát igazi vad szexuális kalandba keveredhetünk vele, már ha mi is legalább annyira szeretjük a pirosat.

Következik a sárga:
A sárga szín kedvelői igazi vezetők. Szeretik ha az történik amit ők akarnak, bár tudnak engedni, nagyon alkalmazkodóak. Mindezt csak és kizárólag a cél érdekében. Nincsenek komplexusaik, nagyon nyitottak bármi is legyen az. Különösen kedvelik a passzív partnereket, akik nem akarnak semmit kitalálni, csak hagyják magukat. Igazából nem élvezik teljes mértékben a szexet, mert mindig valami nagyon extra dolgot csinálnak és ez azért olykor elég kényelmetlen tud lenni. Viszont sosem utasítanának vissza egy felhívást sem. Néhány sárga imádó szeret kukkolni is.

Rózsaszín:
Igazi baba világ. Folyamatos idegeskedéssel tölti el a szexuális együttlét. Büszkén viselik a feminista jelzőt. Miért is, mert titokban utálják a férfiakat. Kis részük prostituált, míg mások teljesen normális életet élnek általában egy nővel. A férfiak közül sokan melegek, ha mégsem akkor igazi gyengéd szeretők. Ha szexre adják a fejüket a különleges helyek kapnak szerepet, mint asztal, szék.

Lila:
Ezek az emberek nagyon megfontolt, kifinomult szeretők. Bár igen pajkosak. A lilát kedvelő férfiak a szeretkezést valamiféle üzletnek tudják be. Mivel csak úgy jó az üzlet is ha mindkét fél elégedett a bevétellel. Nagyon odafigyelnek (mindkét nemre vonatkozik) a partner érzéseire, és mindent megtesznek a jó végeredmény érdekében. Szeretik a nyugodt körülményeket, inkább ágyban szeretkeznek.

https://m.blog.hu/snippets/blog/ki/kigondoltam/2010/01//61/61f5335072d149378be2c95f3f3f7489.png

 

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás erotika erotikus színek szín szerető pajkos

Önzetlenség és önzés a szexben

2011.07.08. 01:29 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/lelegzetelallito_oralis_szex_lepesei/kulonleges_technikak.jpgEz nem megy magától! Ehhez egy sor pszichológiai készség szükséges, de bizonyos viselkedési rutin, szexuális kultúra is kell.
Nagyon hasznos és üdvös volna tehát, ha a fiatalok szerezhetnének valamilyen érvényes ismeretet a megfelelő nemi életről és nem csupán a nemiség izgató tényeit és fantáziaképeit (vagy manapság valódi képeit, pornográf vagy "művészi" fotók formájában) ismerhetnék meg. Jó volna, ha részben a szexuális nevelés során az érett, kölcsönös örömszerző szexről beszélnének nekik, és ha az emberek egymás között is, az ún. "szexuális folklór" keretében szóba hoznák ezeket a problémákat.

Jelenleg a közfelfogásnak csak elég kevés fogalma, elmélete vonatkozik erre. Talán az egyetlen igazi, ténylegesen jelentős koncepció a szexuális önzés és önzetlenség fogalmi ellentétpárja. Leginkább a szexuális önzést ismerik, és ismerik fel az emberek. Szexuális önzésnek azt a viselkedést nevezik, amikor a nemi élet során az egyik partner csak a saját örömével törődik, és nem törődik azzal, hogy a másik is kielégüljön. Ez sajnos elég gyakori. Tekintettel arra, hogy a kielégülés elérésének képességeiben a nemek között nagy különbség van, a szexuális önzés főleg az egyik nem jellegzetes bűne, - és ezáltal a másik nem óriási problémája.

A bűnösök - a férfiak.
Mint tudjuk, a férfiak kielégülése biológiailag biztosítva van. Megfelelő pszichikus és mechanikus ingerlésre a magömlés bekövetkezik, és ezzel elválaszthatatlanul együtt jár a kéjérzés tetőfoka. A megfelelő pszichikus inger és mechanikus ingerlés könnyen elérhető, gyakran ezekből nagyon kevés szükséges (például amikor a férfiak szexuális ingerküszöbe alacsony), ezért a kielégülés szinte mindig létrejön. Nem így a nőnél -, aki általában a szexuális önzés áldozata.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ IDE KATT

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ IDE KATT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás önzés kielégülés önzetlenség

A férfinak a szex a fontos, a nőnek szerelem

2011.07.08. 01:14 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://szexplaza.hu/wp-content/uploads/2010/07/a-ferfinak-szex-kell.jpgAllan és Barbara Pease legújabb, napokban megjelent könyve ezt tárgyalja. A páros férfi tagja beszél a hűtlenség okairól, elkerülhetetlenségéről és persze a 20 éve sikeresen működő duó személyes problémáiról.

– Mi az alapvető hiba, amit a férfiak és a nők elkövetnek egy kapcsolatban?
– Az alapvető hiba, amit a férfiak elkövetnek, hogy azt hiszik, a nők az évek folyamán nem fognak változni. Ez nagyon nagy baklövés. A nők a hormonok miatt minden 10 évben megváltoznak, és – mondhatni – valaki mássá válnak. A nők nagy hibája, hogy azt gondolják, majd ők meg tudják változtatni a szeretett férfit. Úgy vélik, a rossz tulajdonságok az évek folyamán elmúlnak majd, sikerül az illetőt formálniuk. Nos, a férfiak nem változnak. Idővel kövérebbek lesznek, megritkul a hajuk, de ennél több változást nemigen szabad elvárni tőlük. Így mindkét fél téved a másikról alkotott elképzelésében.
– A könyv írásakor vizsgálták azt is, hogy mi a fontos egy kapcsolatban a nő és mi a férfi számára. Téves elképzelés az, hogy a szex fontosabb egy kapcsolatban a férfiaknak, mint a hölgyeknek?
– A férfiak számára egy kapcsolatban a fontossági listán a szex a legelső helyen áll. 32 országban végeztük el azt a kutatást, amelynek az volt a központi témája, hogy mi a legfontosabb egy-egy kapcsolatban az egyes feleknek. A férfiak esetében mindenhol a szex állt az első helyen. Sok szex, változatos szex. A nők részéről sehol nem ez volt a helyzet. Náluk a szerelem állt az első helyen.
– Van ennek tudományos magyarázata?
– Ez is a tesztoszteronhoz vezethető vissza. Minél magasabb valakinek a tesztoszteronszintje, annál jobban kívánja a szexet. A nők ugyanúgy érdeklődnek a szex iránt, mint a férfiak, azonban nem vágynak rá annyira, mint az erősebbik nem képviselői. A hölgyeknél a legtöbb esetben a szex egy kapcsolat része, míg a férfiak ezt külön tudják választani. Ezért van az, hogy a férfiak szerelem nélkül is bármikor hajlandóak a szexre. A másik nem képviselőinek esetében ez ritkábban igaz, nekik általában érzelmi töltetre is szükségük van ahhoz, hogy lefeküdjenek valakivel.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex love férfiak szerelem nők hormonok

Veszélyes lehet néhány intim szokás

2011.07.08. 01:12 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Hiába az újabb intim trendek, ha mégsem élvezheted felhőtlenül. Sok veszély leselkedik a nők intim zónájára, ezért nem árt tudnod: mire figyelj, hogy ne legyenek gondjaid „ott” sem!

 Tetszetős, szexi intim díszítés, izgalmas lehetőségek, de mégsem érdemes mindent azonnal kipróbálni, hiszen előfordulhat, hogy több károd származik belőle, mint örömöd. Dr. Sáros Judit, a Cosmopolitan orvosszakértője segítségével megvizsgáljuk, mire figyelj, mielőtt vakon követed a legújabb intim divatot.


Intim tetoválás

Az ún. vattoo (vagina + tattoo) tetoválás azt jelenti, hogy festékszóró pisztollyal festenek rád egy kb. 5 napig tartó tetoválást. A gond csak az, ha a bikini vonaltól beljebb kerül a rajz, és a szeméremajak vékonyabb, érzékenyebb bőrét irritálni kezdi a festékanyag.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: trendek szex veszély veszélyes izgalmas szokás szexi intim

Tényleg számít a mellméret az ismerkedésben?

2011.07.07. 15:56 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A http://pinkize.hu/_files/pics/00004/00004627.jpgférfiak szemében csak a mellméret számít? Vagy valami más is?

Számos nő elégedetlen a mellével, és minderre gyakran a reklámok is rátesznek egy lapáttal. Sokan szeretnének legalább egy mérettel nagyobb cicit, és gyakran nem veszélytelen korrekcióknak vetik alá magukat. De vajon valóban megéri? A statisztikák azt bizonyítják, hogy átlagban azok a nők, akik mellplasztikának vetették alá magukat, nem lettek elégedettebbek vagy boldogabbak.

A női mellet tudományos szempontból - érthető okokból - elsősorban férfi tudósok vizsgálták. Az egyik kutatási irány evolúciós szemszögből igyekszik megérteni a női mell jelentőségét.

Arra keresik a választ, hogy miért fordít a nő rengeteg energiát és táplálékot arra, hogy mellet növesszen, amikor ez sok tekintetben akadályozza őt, és bizonyos helyzetekben akár még kényelmetlen is lehet - például futás közben. Bár a mellméretnek nincs köze ahhoz, hogy milyen jól látja el a funkcióját, ami nem más, mint a szoptatás, evolúciós szempontból mégsem lényegtelen a látványa. A mell mérete nemcsak arról árulkodik, hogy tulajdonosa nemileg érett, hanem arról is, hogy mennyi ösztrogén van a szervezetében - vagyis mennyire termékeny.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak erotika nők erotikus ismerkedés mellméret mellek vonzalom számít nagy mellek

Boldogság papír nélkül?

2011.07.06. 03:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

A http://editthy.freeblog.hu/files/kepek_cikkbe/IMG_7329p4.jpgcsalád és a házasság olyan intézményei az emberi társadalomnak, melyek napjainkban, a modern világban is fennmaradtak. Szerkezetük ugyan kissé megváltozott, sokrétűbb lett, ám alaptartalmuk máig változatlan.

A párválasztás szempontjai jócskán megváltoztak az elmúlt hatvan-hetven évben. Egykor a származás, a vagyoni helyzet, a társadalmi hierarchiában elfoglalt hely volt a fő tényező. A döntést sem bízták a fiatalokra, a szülők választottak helyettük. Hazánkban a falusi közösségekben megszokott volt a közvetítő szerepe is ebben a folyamatban, akiket pénzzel vagy egyéb adományokkal jutalmaztak szolgálataikért.

A 20. századra a párválasztás célja megváltozott. A szerelem és a személyes boldogság elérése vált hangsúlyossá. Szociológiai kutatások szerint Magyarországon az erről megkérdezett fiatalok túlnyomó többsége is a szerelmet, a harmonikus házasságot és a többgyermekes család képét tekinti értéknek. A kedvezőtlen tendenciák ellenére, azaz, hogy csökken a házasságkötések és a gyermekek száma, hazánk családcentrikus országnak tekinthető.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: család esküvő szerelem pénz boldogság házasságkötés házasság családcentrikus

5 férfitípus, aki mellett nem találod meg a szerelmet

2011.07.06. 03:12 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.femina.hu/kapcsolat/miert_nem_hiv_fel/telefon2.jpg

Ha szeretnéd megtalálni az igazit, először ismerd meg azokat, akikkel nem érdemes kezdened!

Ahhoz, hogy rátalálj a szerelemre, nem tündérmese kell, csupán egy adag szerencse, illetve némi tapasztalat annak terén, hogy kik azok a pasik, akiknek a közelébe sem érdemes menni. Bizonyára neked is volt már néhány kellemetlen élményed, ami alapján eldöntötted, milyen típusú férfiakat érdemes kerülnöd, ám lehet, hogy akad néhány rosszfiú, akivel még nem találkoztál. Íme, a pasik, akikből soha nem lesz igazi!

A foglalt pasi

Ha nem is visel karikagyűrűt, abból, hogy folyton az óráját nézi, amikor együtt vagytok, és nappal sehová nem visz magával, könnyen olvashatsz. Ha ilyen férfi akad az utadba, jobb, ha még azelőtt megszabadulsz tőle, hogy komolyabbra fordulnának a dolgok, hiszen mellette legfeljebb a szerető státuszát érdemelheted ki. Szintén intő jel lehet, ha a pasid nem akarja, hogy találkozz a barátaival, vagy hétvégén rejtélyes módon eltűnik, és telefonon sem tudod utolérni.

Ha hárman vagytok a kapcsolatban, jobban teszed, ha nem táplálsz hiú reményeket arról, hogy végül te leszel a győztes. Ha így is lenne, a jövőben sem lehetnél biztos abban, hogy a pasi nem kezd valaki mással újabb kalandba, hogy odébbálljon. Amennyiben pedig még gyűrű is díszeleg a pasi kezén, jobb egészen messziről elkerülni, hiszen, ha csak egy házassági konfliktusra keres gyógyírt, valószínűleg te leszel az, aki végül csalódottan magára marad.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak szerelem szerelmet férfitípus

Azok a perverz férfiak...

2011.07.05. 15:07 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.mocsokmacsok.hu/images/stories/randevu_es_szex/szex/azok_a_perverz_ferfiak/perverz_ferfiak_4.jpg

Azt vettem észre, hogy egyre inkább szabadabban mernek beszélni az emberek a szexuális témákról, de azért mégiscsak van még olyan terület, amiről leginkább azzal az indokkal nem esik szó, hogy: „Mer' undorító”, „Mer' fúj, és erkölcstelen”, „Mer' senkit nem érdekel!”.

Sokszor ez tényleg érthető, mert nem hiszem, hogy olyan nagyon sok embert érdekelne a kaki-pisi szex, (bár ki tudja). Viszont, amikor az orális szexről van szó, amikor szóba kerülnek a különböző testnedvek, és az egyéb „perverz” dolgok, akkor ne dugjuk már a fejünket a homokba és merjünk róla beszélni!

Ezek kérem működő, létező dolgok, és, ha az 50 éves Juli nénit nem érdeklik az effajta malacságok, és mindenki pokolra kerül, aki ilyesmiket művel, akkor legalább azért figyeljen néha oda, hogy azzal legyen tisztába, hogy huszonéves, kicsi lánya miket csinál, amikor anyukáék templomba mennek. Felháborító mi?!

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex férfiak perverz

15 randiszabály, amit ismerned kell!

2011.07.05. 05:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/_pFzM-JsTdD8/TTQce4YcXXI/AAAAAAAAAFM/tJWvqHrYdVg/s1600/randi_tippek.jpg

Ruha


Ahogy a smink, úgy a ruha esetében is igaz, hogy visszafogottan könnyebben magadba bolondíthatod a pasit, mint ha a legszexibb buliszerelésedet öltenéd magadra. Természetesen lehetsz csábító, de ügyelj arra, hogy főként neki tűnjön ez fel, és ne mindenkinek.

Smink


Ha randira készülsz, sminkelj diszkréten, végtére is nem minden férfi figyelmét szeretnéd magadra irányítani, hanem egyetlen egy pasit akarsz megfogni. A visszafogott smink nem csak illendő, de azért is előnyös, mert azt sugallja, hogy nem akarsz álarc mögé bújni.

Telefonszám


Ha szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé a névjegykártyádat. Az sem illő, ha ő akarja megadni neked a számát: ez esetben joggal feltételezheted, hogy mindegy is neki, hogy találkoztok-e még a jövőben, vagy sem.

A randi helye


Alapvetően a férfinak illik kiválasztani a randi helyét. Érdemes is a kezébe adnod a döntés jogát, ugyanis már ez is sokat elárulhat arról, mennyire gondolja veled komolyan. Egy zajos, füstös hely nem éppen ideális a romantikus beszélgetésekhez, ha azonban egy kedves, zegzugos kávézóba visz, az annál ígéretesebb választás.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: ismerkedés randi randevú randiszabály

Elváltál? Ünnepeld meg!

2011.07.05. 05:33 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://djz.hu/wp-content/uploads/2009/07/koccintas1.jpgVégre elváltál? Akkor itt az ideje, hogy egy fergeteges partival meg is ünnepeld kapcsolatod véget érését. Elsőre kicsit szokatlannak tűnhet, de ha egy vadiúj trendet akarsz követni, ezt kell tenned.

A „válóbuli” a tengerentúlon nem új dolog, és már Nyugat-Európába is betette a lábát. Tarts lépést: válás után bulizz egy óriásit!

Az újszerű jelenség – a szakértők szerint – azért lett hirtelen ennyire népszerű, mert a társadalom és a társadalomban a válásról kialakult kép jelentősen átalakult az utóbbi években. Tény, hogy a házasságok több mint fele végződik válással, és a számuk csak emelkedik. Ez – hogy az elméletileg örökre szóló kapcsolat véget ér – önmagában véve nem könyvelhető el sikernek, viszont mára a válás már nem tartozik a tabu témák közé.

Örvendetes, hogy egyre több nő jut el odáig, hogy ő nyújtja be a válókeresetet nem riadva vissza a fontos döntés súlyától. Nyugat-Európában napjainkban az esetek 55 százalékában a feleség kezdeményezi az eljárást, míg a férfiak csak 36 százalékban indítanak válópert. (A további esetekben a benyújtás kölcsönös.) A válások számának növekedése mellett a házasságok időtartamának drasztikus rövidülése is tapasztalható: a legtöbb házaspár már jóval a kritikusnak mondott hetedik év előtt dönt a szakításról.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: buli szakítás elválás ünneplés ünnepeld

Az izmos fickók neked is jobban bejönnek?

2011.07.05. 05:26 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.patikamagazin.hu/_images/kepek/nagy/46135.jpgA férfiak hanyatt-homlok rohannak az edzőtermekbe, hogy az ott összeszedett izomzatukkal nekünk, nőknek (de tulajdonképpen ezzel is csak saját egójuknak) imponáljanak. Amerikai kutatók most tudományos módszerekkel is bebizonyították, amit tőlünk csak meg kellett volna kérdezniük: a kidolgozott testfelépítésű fickók a legtöbb nőnek jobban bejönnek.

Amit már eddig is sokan feltételeztek – miszerint az izmosabb férfiak a legtöbb nő számára jóval vonzóbbak vékonyabb (netán testesebb) társaiknál – a Los Angeles-i Egyetem két kutatója, David Frederick és Martie Haselton támasztották alá tudományos bizonyítékokkal.

„Senki sem mondja ki egyenesen, de leginkább tavasszal érezhető, hogy a férfiak - ebben, a testfelépítést jobban láttató ruháknak kedvező időszakban - szinte tömegesen lepik el a konditermeket” - támasztja alá a feltételezést a Kaliforniában fitnesz-edzőként dolgozó Alfredo Scarlata, akit a kutatók sok éves tapasztalatairól kérdeztek.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: tudomány izmos pasik

A párkapcsolat ápolása

2011.07.04. 01:22 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.1apro.hu/hirkepek/327/csabitas-egyszeruen-_11103_9de3fhrach_a42fb.jpg

A kisgyermeket táplálni kell, és szeretni, simogatni, hogy boldog kisgyermekké cseperedjen. Arra ritkán kapunk tanácsot, hogy a szerelmünkkel mit kell tenni, hogy kapcsolatunk virágozzon.

Barátnőm mondta egy történet elmesélése után, mely arról szólt, hogy egy hároméves kislány anyukája azt mondta: „Mennyire neveletlen vagy, kislányom!”


Mennyire setét ez az anyuka, szellemileg, hisz ez olyan, mintha az elszáradt növényt, amit nem locsoltunk, nem gondoztunk, szidalmaznánk a sarokban, hogy mennyire trehány, hogy elszáradt.

Sajnos legtöbbször a társunkra is rátámadunk, hogy nem foglalkozik, nem törődik, nem fiogyel ránk. És vajon mi figyelünk őrá? És magunkra?

Egy református lelkész szerint, ki leginkább lélekápoló volt, nem kell semmi más egy boldog párkapcsolathoz, mint a két fél akarata. Olyan könnyűnek hangzik, és mégsem látom azt a széles tömeget, melyet a boldog házasságban élők alkotnak. amikor keressük a megfelelőt, akivel megosztanánk gondolatainkat, érzéseinket, az ágyunkat, az otthonunkat, a vacsoránakat, akkor még ez is olyan bonyolultnak tűnik.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat öröm boldogság szeretet párkapcsolat társ ápolás törődés figyelmesség társunk

süti beállítások módosítása