Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

15 randiszabály, amit ismerned kell!

2011.07.05. 05:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://3.bp.blogspot.com/_pFzM-JsTdD8/TTQce4YcXXI/AAAAAAAAAFM/tJWvqHrYdVg/s1600/randi_tippek.jpg

Ruha


Ahogy a smink, úgy a ruha esetében is igaz, hogy visszafogottan könnyebben magadba bolondíthatod a pasit, mint ha a legszexibb buliszerelésedet öltenéd magadra. Természetesen lehetsz csábító, de ügyelj arra, hogy főként neki tűnjön ez fel, és ne mindenkinek.

Smink


Ha randira készülsz, sminkelj diszkréten, végtére is nem minden férfi figyelmét szeretnéd magadra irányítani, hanem egyetlen egy pasit akarsz megfogni. A visszafogott smink nem csak illendő, de azért is előnyös, mert azt sugallja, hogy nem akarsz álarc mögé bújni.

Telefonszám


Ha szeretnéd, hogy legyen folytatás, az első találkozás alkalmával várd meg, amíg a pasi kéri el a telefonszámodat, és akármennyire tetszik is, ne csúsztasd elé a névjegykártyádat. Az sem illő, ha ő akarja megadni neked a számát: ez esetben joggal feltételezheted, hogy mindegy is neki, hogy találkoztok-e még a jövőben, vagy sem.

A randi helye


Alapvetően a férfinak illik kiválasztani a randi helyét. Érdemes is a kezébe adnod a döntés jogát, ugyanis már ez is sokat elárulhat arról, mennyire gondolja veled komolyan. Egy zajos, füstös hely nem éppen ideális a romantikus beszélgetésekhez, ha azonban egy kedves, zegzugos kávézóba visz, az annál ígéretesebb választás.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: ismerkedés randi randevú randiszabály

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr453040514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása