Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Színekbe zárt szexualitás

2011.07.08. 01:36 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.womansday.com/var/ezflow_site/storage/images/wd2/content/health/the-best-sex-positions-for-every-situation/904542-1-eng-US/The-Best-Sex-Positions-for-Every-Situation_full_article_vertical.jpgKezdjük a pirossal, mint fő erotikus színnel:
Aki a piros színt kedveli, rossz ember nem lehet. Komolyra fordítva a szót. Ezek az emberek olyanok mint egy ketrecbe zárt tigris. Vad, erőszakos, túlfűtött. Könnyedén fel lehet izgatni, és bármikor kapható a szexre. Nem is rossz. Mondtam én . Ha egyszer úgy igazán belemelegednek a szexbe olyanok, hogy még Lady Chatterly is elpirulna tőle. Tehát igazi vad szexuális kalandba keveredhetünk vele, már ha mi is legalább annyira szeretjük a pirosat.

Következik a sárga:
A sárga szín kedvelői igazi vezetők. Szeretik ha az történik amit ők akarnak, bár tudnak engedni, nagyon alkalmazkodóak. Mindezt csak és kizárólag a cél érdekében. Nincsenek komplexusaik, nagyon nyitottak bármi is legyen az. Különösen kedvelik a passzív partnereket, akik nem akarnak semmit kitalálni, csak hagyják magukat. Igazából nem élvezik teljes mértékben a szexet, mert mindig valami nagyon extra dolgot csinálnak és ez azért olykor elég kényelmetlen tud lenni. Viszont sosem utasítanának vissza egy felhívást sem. Néhány sárga imádó szeret kukkolni is.

Rózsaszín:
Igazi baba világ. Folyamatos idegeskedéssel tölti el a szexuális együttlét. Büszkén viselik a feminista jelzőt. Miért is, mert titokban utálják a férfiakat. Kis részük prostituált, míg mások teljesen normális életet élnek általában egy nővel. A férfiak közül sokan melegek, ha mégsem akkor igazi gyengéd szeretők. Ha szexre adják a fejüket a különleges helyek kapnak szerepet, mint asztal, szék.

Lila:
Ezek az emberek nagyon megfontolt, kifinomult szeretők. Bár igen pajkosak. A lilát kedvelő férfiak a szeretkezést valamiféle üzletnek tudják be. Mivel csak úgy jó az üzlet is ha mindkét fél elégedett a bevétellel. Nagyon odafigyelnek (mindkét nemre vonatkozik) a partner érzéseire, és mindent megtesznek a jó végeredmény érdekében. Szeretik a nyugodt körülményeket, inkább ágyban szeretkeznek.

https://m.blog.hu/snippets/blog/ki/kigondoltam/2010/01//61/61f5335072d149378be2c95f3f3f7489.png

 

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex szexualitás erotika erotikus színek szín szerető pajkos

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr773049082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása