Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Milyen szeretőnek lenni?

2011.07.01. 19:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Szeretőnek lenni nem biztos, hogy annyira negatív, mint amennyire azt a közvélemény gondolja. A házasságban élő feleknek az egyik legnagyobb rémképe mindenesetre a szerető a partner oldalán, hisz sok dolgot tönkre tehet, de mi történik, ha a szerető nem tönkreteszi a házasságot, hanem rendbe hozza, vagy éppen megőrzi?

Nagyon kevesen vizsgálják a szeretői témakört a szerető oldaláról. Vajon az a férfi, vagy nő, aki szeretővé vált önmaga választotta ezt az utat, vagy egyszerűen belesodródott? Az esetek többségében azonban a nők kerülnek szeretői státuszba, hiszen a férfiak nagyobb előszeretettel tartanak fenn kapcsolatot a házasságuk mellett, mint a nők.Szeretőnek lenni


Amiért nem jó:


Lehetsz jó szakácsnő, isteni az ágyban, megadhatsz neki bármit, amire vágyott, de soha nem volt alkalma kipróbálni, lehetsz szellemi partner, mégis, csak második maradsz.
 

Nők: FOLYTATÁS ITT

Férfiak: FOLYTATÁS ITT

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex kaland szerető románc

A friss kapcsolatok résztvevői jobban ismerik egymást

2011.07.01. 19:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Párocska - illusztrációAkik több éve élnek együtt partnerükkel, azok már szemrezzenéseikből is tudják, mire gondol a másik. Ezt mondják, ám ez csak egy mítosz – állítja egy friss pszichológiai tanulmány.

Az első hónapok szenvedélye és a lángoló szerelme az évek során lassan elillanhat a párkapcsolatokból. A partnerek kívülről, belülről ismerik egymást – vagy legalábbis így gondolják… Ez nem csak, hogy nem igaz, hanem egyenesen az ellenkezője érvényes: az emberek annál kevésbé ismerik partnerüket, minél több időt töltenek vele együtt – számolnak be legújabb felfedezésükről a Baseli Egyetem pszichológusai a Journal of Consumer Psycholgy című tudományos magazinban.

A svájci kutatók 58 fiatalabb és 20 idősebb párt kérdeztek meg, utóbbiak már több mint 40 éve éltek együtt, míg a fiatalabbak még csupán pár éve éltek egymással. A résztvevőket arra kérték, hogy jósolják meg partnerük hozzáállását három témakörrel kapcsolatban.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat friss kapcsolatok kutatók

6 dolog, amit a férfiak jobb, ha eltitkolnak előled

2011.07.01. 00:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.patikamagazin.hu/_images/kepek/nagy/d3pr355210.jpgEgy kapcsolatban mindig bizalmat szavazunk a férfiaknak és azt hisszük, hogy minden titkát ismerjük. Viszont vannak dolgok, amiket jobb, ha el is titkolnak előlünk. Például azt, hogy valójában egyáltalán nem tartják csinosnak a lila pulóvered. Kegyes hazugság? Csak egy füllentés? Vagy a bizalom eljátszása?

 

Hány nővel volt valójában?

Ezt a barátok egymás között mindig megbeszélik. Ugyanolyan trófeának tekintik a meghódított nőket, mint az általános iskolai matchbox gyűjteményüket. Ez valami olyan érzéssel tölti el a férfiakat, amit mi nők talán sosem fogunk megérteni. Az is lehetséges, hogy nem az igazat mondják egymásnak, hiszen ki ne szeretne nagyobb csábítónak tűnni a többiek előtt?

Nem feltétlenül kell egyből elítélned a párodat, ha meg tudod, hogy a haverjai szerint sokkal, több nővel volt, mint amit bevallott, mert lehet, hogy csak nagyzol.

Melyik nőhöz milyen kapcsolat fűzte?

Akarva akaratlanul minden nő szemében felgyullad az a bizonyos zöld tűz, azaz a féltékenység, amikor meg tudja, hogy a párja múltjából felbukkan egy volt kedves. A férfiak, ezért inkább megpróbálják elkerülni az ebből adódó konfliktusokat és úgy tesznek, mintha csak egy régi jó barát közeledne feléjük.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: férfiak kapcsolat titok bizalom nőkkel nővel titkolnak előled

Aki maszturbál, megbolondul és elsorvad a gerince

2011.06.29. 00:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Évszázadokon át abban a hitben simogatták magukat az emberek, hogy gerincsorvadásuk, elmebetegségük lehet az önkielégítéstől. Egészen a hatvanas évekig nem foglalkozott senki érdemben a maszturbálás témakörével, majd a szexuális forradalomnak és Veres Pali bácsinak köszönhetően ma már bűntudat nélkül nyúlhatunk magunkhoz.

Május a maszturbálás hónapja, akár tetszik, akár nem. Ma már egy, a felvilágosodás korában készült, önmagát kényeztető meztelen női aktkép mellett különösebb figyelmet nem méltatva átsiklik az ember, holott abban a korban ilyet alkotni botrányosnak és hatalmas bűnnek számított. A maszturbálással érdemben csak a hetvenes évektől kezdve foglalkoznak a szexuálpszichológusok, akiknek hatalmas munkájuk volt abban, hogy ma már ne érezze azt senki bűnnek, ha rátör a szexuális vágy és könnyít magán, mert nincs kivel megélnie azt. A hetvenes évekig azonban évszázadokon át azzal a tudattal simogatták, dörzsölték magukat nők és férfiak egyaránt, hogy minimum gerincsorvadásuk lesz a maszturbálástól.
Aki maszturbál, megbetegszik - vélték a felvilágosodás korában

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés maszturbál gerinc elsorvad

Tíz ok, amiért egy férfinek érdemes szexelni

2011.06.29. 00:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://kep.index.hu/1/0/215/2157/21574/2157412_57c48fc7668f6d07178b7fccd5b0745b_wm.jpgFinoman szólva is elhanyagolható azon férfiak száma, akik kizárólag testi és lelki épségük megóvása érdekében kezdeményeznek szexuális viszonyt partnerükkel. Szerencsés esetben a nyilvánvaló ingerek bőven elég inspirációt jelentenek számukra. Nem árt azonban, ha – pusztán informális jelleggel – a kutatások által igazolt jótékony hatásokkal is tisztában vannak. Következzék tehát tíz, az Askmen által publikált biológiai és pszichológiai jellegű érv a szex mellett.
1. Fogyás

„Minden kúrás fogyókúrás” – a költő cizellált szavait [1] a felmérések eredménye is alátámasztja: félórányi szex 85 és 200 közötti kalória elégetését eredményezheti. Egy hasonló időtartamú, napi rendszerességű légyott évente legalább öt felesleges kilótól szabadíthatja meg a fogyni vágyó férfiakat.
2. Intenzív tréning

A pásztorórák nem csupán a kilók leadását segítik elő, de kidolgozott testet is biztosíthatnak. A felszabaduló tesztoszteron a csontokra és az izmokra egyaránt kedvező hatást gyakorol. Mindemellett a szex a sportolás egyéb pozitív tüneteit is magában hordozza: önbizalmat ad, javítja a kedélyállapotot és energiával tölt el.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szex férfiak 10 férfinek

A legdurvább bosszúk szakítás után

2011.06.28. 22:32 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

szak1

1. 150 kilós sztriptíztáncos

 

„Péterrel való szakításom után nem is az volt a legfájóbb, hogy nem voltam elég jó neki - ez még nem elég indok a véres bosszúra" - kezdte történetét Mariann, aki akkor még elképzelhetetlennek tartotta azt, hogy valaha is bosszúvágy fogja vezérelni. „Expasim akkor cseszte fel az agyam, amikor kikezdett a barátnőmmel. Szerencsére a csaj nem fogadta kitörő örömmel Péter nyomulását, sőt, első adandó alkalommal felháborodva mesélte el nekem a történteket. Voltaképp ő volt az, aki kitalálta, hogy leckéztessük meg kicsit a fiút. Még arra a hétre lebeszélt egy randit exemmel a saját lakásába, és nem sokkal azután, hogy a srác megérkezett, rátért a lényegre.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás válás bosszú legdurvább

Egy leszbikus igaz története...

2011.06.28. 02:35 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://static9.origos.hu/i/1012/20101202szeressal.jpg

Nem tudom, hogy valaha is megbékélek-e magammal. Olyan az életem, mint a tenger hullámzása: egyszer tükörsima a felülete, másszor meg háborgó hullámok fodrozzák. Talán az a pár öngyilkossági kísérletem is ennek a hullámzásnak köszönhető: amikor túl magasra csapnak életem körül a habok, akkor én a legmélyebbre süllyedek, olyan mélyre, ahonnan néha már visszajönni sem tudok.

Ha visszagondolok életemre, azt kell mondanom, teljesen normálisan indult. Igaz, hozzá kell tennem, hogy én azt is hosszú-hosszú ideig normálisnak véltem, amit ma már máshova sorolnék.

Nagyon sok barátnőm volt mindig is, de ki az a hülye, aki ebből rossz következetéseket von le. Sőt, arra gondoltam, milyen klassz csaj vagyok, és hogy engem mennyien szeretnek.

Nagyon jól emlékszem az első bizsergésemre, aminek akkor még nem tulajdonítottam nagy jelentőséget. Nyolcadikosok voltunk, tornaórán ültünk a kispadon, amikor hozzámért a padtársam combja. Piszok jól esett, egy újfajta, eddig soha nem tapasztalt áramütés futott végig a testemben, a szeméremtestemtől egészen a szívemig.

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

 

Szólj hozzá!

Címkék: élet öngyilkosság barátnő tenger leszbikus lezbi házasság leszbi érintés lezbikus

Nocsak, egy kis elismerés a csajozás/pasizásnak

2011.06.28. 01:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Összehasonlítottuk a legjelentősebb társkereső oldalakat funkcionalitás, gyorsaság, design, regisztráltak száma és a keresési feltételek kifinomultsága alapján. Melyik a legmenőbb társkereső oldalunk?

 

Társkereső oldalak: Hol szeretjük megtalálni az Igazit?

A csajozás.hu/pasizás.hu ugyan egyenként tekintve nem minden tényezőben a legjobb, mégis, a felhasználók szavazatai alapján az első helyen található a startlap 100.000 regisztrált feletti társkeresők kategóriájában, ahol évek óta zajlik a szavazás. De nézzük a részleteket.

Független mérési adatok, egy egyetemisták által elvégzett gyorsteszt és számos beszélgetés alapján sok minden kiderült a magyarországi online társkeresőkről. Az ilyen site-okat használók szerint a randivonalon van a legtöbb komoly társkereső, de gyorsan jön fel a csajokéspasik és nevével ellentétben a csajozás/pasizáson is sokkal inkább a komoly érdeklődők vannak, mintsem az egyéjszakás kalandokat keresők.

A love.hu és a lovebox.hu imázsa már más, lazább ilyen tekintetben, miközben a párom.hu is büszke arra, hogy sok komoly kapcsolat születik a site-on. Míg tíz évvel ezelőtt még elképzelhetetlennek tartotta a magyar internetes társadalom, hogy online társkeresésért fizetni fog bárki is, addig ma az egyetlen jelentős tagsági bázissal rendelkező, ingyenesen használható, minőségi site a csajozás/pasizás maradt, az általunk vizsgált portálokon nagyjából havi 1000 és 2000 közötti díjat kell fizetni és emellett még emelt díjas szolgáltatásokat is igénybe lehet venni. Ez nem sok, főleg, ha a nemzetközi tapasztalatokat nézzük, az USA-ban 30 dollár, azaz közel 6000 Ft / hó díj alatt nehéz színvonalas site-ot találni.

Tartalmak, keresés

A csajozás/pasizás.hu-n van talán a legtöbb tartalom, szinte naponta friss hírrel jelentkeznek a társkeresés, a kapcsolatok ápolása és más pikánsabb témákban, de a site jelenleg nem szervez eseményeket. A legtöbb tanácsot a randivonalon kapjuk és a randivonal szervezi a legtöbb eseményt is, most éppen társkereső tréninget.  A csajokéspasik a legjátékosabb site, itt virtuális pontokat is lehet gyűjteni, amelyeket előfizetésre, szolgáltatásokra lehet váltani és itt lehet egymásnak virtuális ajándékokat és kifejezetten jópofa „pókokat” küldeni.  A loveboxon inkább a keresésre koncentrálnak, de itt havonta van egy ügyesen kitalált, a site profiljába illeszkedő szponzorjáték. 

 

FOLYTATÁS ITT!

 

Szólj hozzá!

Címkék: elismerés társkereső csajozás startlap pasizás összehasonlítás legmenőbb

süti beállítások módosítása