Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

A friss kapcsolatok résztvevői jobban ismerik egymást

2011.07.01. 19:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Párocska - illusztrációAkik több éve élnek együtt partnerükkel, azok már szemrezzenéseikből is tudják, mire gondol a másik. Ezt mondják, ám ez csak egy mítosz – állítja egy friss pszichológiai tanulmány.

Az első hónapok szenvedélye és a lángoló szerelme az évek során lassan elillanhat a párkapcsolatokból. A partnerek kívülről, belülről ismerik egymást – vagy legalábbis így gondolják… Ez nem csak, hogy nem igaz, hanem egyenesen az ellenkezője érvényes: az emberek annál kevésbé ismerik partnerüket, minél több időt töltenek vele együtt – számolnak be legújabb felfedezésükről a Baseli Egyetem pszichológusai a Journal of Consumer Psycholgy című tudományos magazinban.

A svájci kutatók 58 fiatalabb és 20 idősebb párt kérdeztek meg, utóbbiak már több mint 40 éve éltek együtt, míg a fiatalabbak még csupán pár éve éltek egymással. A résztvevőket arra kérték, hogy jósolják meg partnerük hozzáállását három témakörrel kapcsolatban.

 

CSAJOK: FOLYTATÁS ITT

PASIK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat friss kapcsolatok kutatók

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr993030958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása