Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Aki maszturbál, megbolondul és elsorvad a gerince

2011.06.29. 00:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Évszázadokon át abban a hitben simogatták magukat az emberek, hogy gerincsorvadásuk, elmebetegségük lehet az önkielégítéstől. Egészen a hatvanas évekig nem foglalkozott senki érdemben a maszturbálás témakörével, majd a szexuális forradalomnak és Veres Pali bácsinak köszönhetően ma már bűntudat nélkül nyúlhatunk magunkhoz.

Május a maszturbálás hónapja, akár tetszik, akár nem. Ma már egy, a felvilágosodás korában készült, önmagát kényeztető meztelen női aktkép mellett különösebb figyelmet nem méltatva átsiklik az ember, holott abban a korban ilyet alkotni botrányosnak és hatalmas bűnnek számított. A maszturbálással érdemben csak a hetvenes évektől kezdve foglalkoznak a szexuálpszichológusok, akiknek hatalmas munkájuk volt abban, hogy ma már ne érezze azt senki bűnnek, ha rátör a szexuális vágy és könnyít magán, mert nincs kivel megélnie azt. A hetvenes évekig azonban évszázadokon át azzal a tudattal simogatták, dörzsölték magukat nők és férfiak egyaránt, hogy minimum gerincsorvadásuk lesz a maszturbálástól.
Aki maszturbál, megbetegszik - vélték a felvilágosodás korában

 

NŐK: FOLYTATÁS ITT

FÉRFIAK: FOLYTATÁS ITT

Szólj hozzá!

Címkék: önkielégítés maszturbál gerinc elsorvad

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr273023376

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása