Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mitől marad hűséges a férfi?

2011.05.08. 11:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/1/23/34/cikk_2012334/adultery232.jpgMinden olyan szépen indul: össze vagytok nőve, mint a sziámiak, nem láttok mást, csak egymást. Aztán összekötitek az életeteket, majd menetrend szerint jönnek a gyerekek, a villanyszámla, a mindennapok és a fásultság. Végül pedig az a nő…

Mindannyiunkban ott bujkál a félsz: mi lesz, ha egyszer megcsal? Mi a baja, amikor azt mondja, semmi? Hol járt, amikor azt mondja, nem fontos? Mit tehetünk annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?

A válasz nem olyan bonyolult: a férfiak legtöbbször azért csalják meg a nőket (és legyünk őszinték: fordítva is igaz), mert valami olyat keresnek, amit már nem kapnak meg otthon. Lehet unalomnak is nevezni, de valójában arra vágyik ilyenkor az ember, hogy újra kívánatosnak, szexinek érezhesse magát, hogy valaki csodálja, hogy újra érezze azt az izgatottságot, lendületet, amit régen veled érzett.

„4 éve voltam házas, amikor megcsaltam a feleségem. Nem terveztem, a nő sem volt valami modell-testű szépség, de helyes volt. Egyszerűen csak sok kedvességet kaptam tőle, elmondta, mennyire vágyik rám, én meg úgy éreztem magam, mint valami Isten. Nehéz az ilyesminek ellenállni, amikor otthon csak a számlákról hallok, meg hogy mikor vágom már le a füvet”
András, 37 éves


Lehet arról panaszkodni, mikor vitt el apa utoljára egy romantikus vacsorára, de ha megoldást szeretnénk, akkor nem érdemes időt vesztegetni a vádaskodásra. Inkább nézzük meg, mit tehetünk, hogy hűséges maradjon az emberünk.


1. Miről beszélgettek?

 

http://gitkatarhely.freeblog.hu/files/_3137803.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

NE FELEJTS EL LÁJKOLNI SEM :-) KÖSZI! :)

VIDÁM, SZÉP NAPOT MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK!

http://www.facebook.com/CsajozasPasizas

Szólj hozzá!

Címkék: férfi szex szerelem hűség házasság bonyolult hűséges férfi

Hányszor dönts egy férfi mellett?

2011.05.07. 10:55 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://farm4.static.flickr.com/3059/3045885842_4abdc24d87.jpgA hétköznapi problémák, a megoldandó napi feladatok törvényszerűen megváltoztatják a kapcsolatot. A kezdeti érzelmi vihart felváltja a megszokás, s elég egy kritikus helyzet, hogy felvetődjön a kérdés: vajon tényleg ő az igazi, biztos jól döntöttem, amikor hozzámentem?
Szakértők szerint ugyanis nem csak akkor döntünk a párunk mellett, amikor kimondjuk a boldogító igent, hanem minden kritikus helyzetben.
Állandó szemrehányások és bosszantó apróságok

http://1.bp.blogspot.com/_iNB9ATfRlDM/TGfTlhBTZ8I/AAAAAAAAA-w/VyA9IOQ1OtU/s400/f%C3%A9rfi+arc.jpgA férfi ruhái a padlón hevernek, a nőre várni kell a mozi előtt – ismerős gondok, a legtöbb kapcsolatban előfordul az ilyesmi. De sajnos egyikük sem változik az idők során!
Megoldás: Ezek ugyan apróságok, ám sokszor nagyon bosszantóak. Miről van szó tulajdonképpen? Ha egy kapcsolatban feszültség van, az első adandó alkalommal robban a bomba, akár ilyen piszlicsáré dolgok miatt is. De ahelyett, hogy a problémák gyökeréig ásnánk, és megkeresnék a valódi okot, megmaradunk a felszínen – mert így könnyebb és kevésbé fájdalmas.
Próbálj meg a dolgok mélyére nézni, és őszintén válaszolj arra a kérdésre, mi zavar a kedveseddel kapcsolatban valójában. Kerüld az olyan általánosításokat, mint a „mindig”, a „már megint” és az „ez aztán jellemző rád”. Ezzel csak célkeresztbe állítod, aki egész biztos nem fog változtatni a viselkedésén.


http://blacklilit.freeblog.hu/files/%C3%B6lel%C3%A9s.bmpKevés az idő

Tedd a szívedre a kezed: tényleg minden a partnereden múlik? Ha igen, akkor se vedd elő a határidőnaplóját, és húzd ki a programok felét. Gyakran az is elég, ha megpróbáljátok jobban beosztani azt a kevés időt, amit kettesben tudtok tölteni. Tegyétek intenzívebbé ezeket a perceket, órákat. Hívasd meg magad vacsorázni vagy készíts reggelit, és szervírozd fel az ágyba. Sokszor ez többet ér, mint a hosszú kettesben töltött idő.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: férfi döntés csajozás partner pasi pasizás

14 dolog, amit az anyósod nem mond el neked

2011.05.07. 10:18 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.felesegek.hu/write/articles/kommunikacio_a_hazassagban/mi_az_ami_nem_segit_avagy_az_anyos_beleszol/orokzold-1199/article-1199_614_thumb.gifAz anyós-meny viszony legendás, sokszor feszültségekkel teli intézmény. Pedig az anyós is ember, és hidd el, igazán igyekszik. Tudd meg, mire gondol valójában, amiket nem szokott elmondani!

Mielőtt feleségül vett volna, a férjed valaki más univerzumának volt a középpontja:az anyjáé. És ha már vannak gyerekeid, pontosan tudod, ez mit jelent. Nos, a drágád sosem lesz igazán felnőtt, önálló jogú férfi az anyja szemében, és ezzel nincs is semmi baj. Elvégre ő már akkor is a férjed száját törölgette, amikor te még talán járni sem tudtál.

http://astro24h.hu/var/plain_site/storage/images/asztro-info/asztrologiai-utmutato-az-anyosoknak/9014-1-hun-HU/Asztrologiai-utmutato-az-anyosoknak_large.jpgAmikor összekötjük az életünket valakivel, szeretnénk azt hinni, hogy ő csak a miénk, és az életünk csak a miénk. Ez viszont egy teljesen téves elképzelés. Végül is neki is van egy családja, aki már előtted is a családja volt, és a házasságot nem lehet teljesen különválasztani az életetek többi szereplőitől. Legyen az anyós bármilyen, tiszteletben kell tartani azt a tényt, hogy ő nevelte fel a férjed. Te sem szeretnéd kizárni az életedből a saját anyád, ahogy azt sem feltételezed, hogy rosszat akar nektek, vagy a férjednek, nem?

Abba pedig sokan nem is gondolnak bele, hogy milyen lehet mindez az anyós számára. Szeretné ő jól csinálni, de legtöbbször már a kezdetektől fogva előítéletekkel kell megküzdenie. Miközben hiányzik neki a fia, aggódik, hogy vajon boldog-e, és igyekszik a lehető legjobban megfelelni a szerepének. Persze sokszor nem árulja el, mi zajlik benne, de mi most megosztjuk veled, hogy okulj belőle, vagy megpróbáld az ő szemével is nézni a világot kicsit. Ez perszenem mindig mindenkire igaz, ám a többségre igen. Akkor is, ha sosem vallaná be.

http://www.plidesign.co.uk/wp-content/uploads/2008/07/old_lady002.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: vita szenvedés titok anyós gyűlölet veszekedés

Létezik örök hűség?

2011.05.06. 16:37 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://edesszomorufuzike2.freeblog.hu/files/2010/07/kaktuszhozszeretni%C3%A9s.gifÖvék volt a tökéletes házasság. Tizenkét éve éltek harmóniában, vidámságban, tipikusan az a pár voltak, akiket egymásnak teremtettek. Tizenkét év után a férj egy reggel közölte: „Van valakim. Azt hiszem, szerelmes vagyok.”

Kislányként arról álmodozunk, milyen tökéletes is lesz az életünk a tökéletes férfi oldalán. Később, miután néhány tökéletlenen túl vagyunk, már nem is biztos, hogy annyira a tökéletességet keressük. Csak legalább legyen ilyen, meg olyan meg amolyan. És legfőképpen hűséges.

Még később, bölcs asszonyok tanácsait hallgatva az ember elborzad. „Mit aggódsz?! Nem kopik az el, lányom!” – hangzik a jótanács, amikor nem értjük, hogyan lehet kitartaniegy kapcsolatban, ha egyszer a másik félrelépett.

Mindenki csalfa?

Chttp://4.bp.blogspot.com/_z9vQyHJTfC0/TBjH_zAGAdI/AAAAAAAABNw/ygd6docGiGY/s1600/unn_eskuvo_.jpgSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szerelem kapcsolat csajozás pasizás létezés örök szerelem örök hűség

Kezdjünk-e frissen szakított nővel?

2011.05.06. 11:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

https://m.blog.hu/cs/csajokrol/image/3170_w.jpgHa szeretnénk magunkat megkímélni nem kevés idegeskedéstől és valamivel kevesebb fájdalomtól, akkor a címben feltett kérdésre határozott nem a válasz. De előfordul, hogy a férfiak is inkább a szívükre hallgatnak az eszük helyett…

„Azt hiszem, még mindig őt szeretem” – kapjuk bele kőkeményen az arcunkba. Ez a mondat akkor hangzik el, amikor nemrégiben becserkészett barátnőnk komoly ábrázattal leültet minket, merthogy valami fontosat akar mondani az exével kapcsolatban. Az ilyesmi hihetetlenül „jól” esik a pasiknak (tudom, fordított helyzetben a nőknek is). http://www.noiportal.hu/images/cikkek/22605_2.jpgEgyfelől tökéletes selejtnek érezzük magunkat, hogy a csajunk helyettünk a volt fickóját akarja; arról nem is beszélve, hogy akár udvari bolond jelmezben is járkálhatnánk önsanyargatásul, hiszen benne volt a levegőben, hogy ez lesz a vége. Csak hát ki az, aki érzelmi ügyekben a szürkeállományára hallgat? Ugye? Különben is, ha nem nyitunk a bimbódzó virágként kinyíló új kapcsolat felé, később azért ostoroznánk magunkat, mert nem éltünk a kínálkozó lehetőséggel. És hogy megint ne vádoljatok meg azzal, hogy egyoldalúan szemlélem a dolgokat, elmondom: jól is ki lehet ebből jönni. De további körültáncolás helyett inkább vessük bele magunkat a sűrűjébe, hogy mit is kell nekünk, pasiknak átélnünk, ha nőnknél csak nemrégiben lett újra szabad a pálya.
Szakaszos leválás – az ágyban?

https://m.blog.hu/ma/masikfelem/image/f%C3%A9rfin%C5%91jel_.jpg

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szakítás friss csajozás pasizás

Ne rabold az időmet - Te meg a szívemet!

2011.05.04. 09:50 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://2.bp.blogspot.com/_jUcQ2aqfmLo/Sui32qD9EhI/AAAAAAAAA1s/-iBYPqLXP4A/s320/BIG_0006606351.pngA Hölgyek gyakran azt képzelik, hogy mi nem tudjuk velük hosszútávon elképzelni. De. Csak néha az, hogy jól érzem magam veled, még nem jelenti azt, hogy Te leszel az, akit majd az oltár elé vezetek…

A nők nagyon komoly kis lények ezen a hatalmas bolygón. Akiknek komoly személyiségéhez csakis komoly szándékkal lehet közelíteni. Erről az apróságról persze ők maguk is elfeledkeznek néha. Ilyenkor lesz belőlük például egy házas férfi szeretője. És mindezek után még van bájos pofikájuk ahhoz, hogy ránk kenjék az egészet. Van egy csomó hangzatos jelszavuk az ilyesmire, mint a „férfiak mind megbízhatatlanok”, vagy „mind fél elkötelezni magát”, esetleg a „minden férfi egyforma”. Hölgyeim, fel kell, világosítsalak Titeket. Mi nem szándékosan szúrunk ki veletek. Jó, nhttp://silvereye.freeblog.hu/files/2010/10/19/%C3%A9g%C5%91%20sz%C3%ADv.jpgéhányan igen. De többségünk alapvetően úgy vág bele a kapcsolataiba, hogy ez lesz az igazi, az a bizonyos nagy szerelem, ami majd egészen az öregek otthonáig elkísér minket. Aztán sokszor menetközben kiderül, hogy nemhogy az idősek szálláshelyéig, de még a család bemutatásáig sem jutunk el együtt. Vagyunk néhányan, akik ezt felvállaljuk, és kerek-perec megmondjuk nektek, hogy „Baby, ez nem fog működni”. Persze, az egyenes gerinc egyetlen fajtársunknál sem tartozik az alapfelszereltséghez. Vannak sunyi kis alakok a férfitársadalomban, akik elégedettek a dolgok jelenlegi alakulásával, de nagyobb tervek nem örvénylenek zselével megformázott burájukban.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: rablás szív csajozás te pasizás szívemet

Többgyermekes, mégis leszbikus?

2011.05.04. 09:28 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Egyre több és több nő döbben rá hosszú házasévek és a gyermekek világra hozatala után, hogy leszbikus. Vajon mindvégig azok voltak, vagy a szexuális hovatartozás ennyire változékony?

http://cornerfilm.hu/pictures/blog/iszonyat450_20081016_115042.jpgAz amerikaiak late-blooming lesbians-nak (késői virágzású leszbikusnak) hívják azokat a hölgyeket, akik 30. születésnapjuk után válnak homoszexuálissá – vagy legalábbis ekkor tudatosul bennük. Sokszor olyan nőkről van szó, akiknek az élete külső szemlélő számára már-már mesébe illő: kedves férj, gyönyörű gyerekek, fantasztikus karrier – kívülről úgy tűnhet, minden a legnagyobb rendben. Híres példa erre Cynthia Nixon, a Szex és New York című világhírű sorozat Mirandája. Szült két gyermeket és egy 15 éves házasságot tudhat a háta mögött, mégis 2004-ben szerelmes lett jelenlegi párjába, a szintén nő, Christine Marinoni-ba.

http://www.okosanyu.hu/images/2010/08/vallaljunke_harmadik_58382b_article.jpgAz USA-ban már különböző kutatásokat is indítottak, hogy feltérképezzék a jelenséget, ami kétségkívül nem mindennapi. Az ilyen nők sokszor örültnek titulálják magukat, hiszen számukra is érthetetlen, hogy ennyi idősen hogyan változhat meg valaki szexuális beállítottsága. Sőt, próbálják elnyomni magukban ezt az érzést, abban reménykedve, hogy „vissza tudnak változni” heteroszexuálissá.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: ingyen szex ingyenes nők leszbikus lezbi házasság hu érett nők többgyermekes

Megérné, hogy tönkretegyem a családi békét? Adj tanácsot Te is!

2011.05.03. 15:47 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

 

http://4.bp.blogspot.com/_CJ2NWwTfIMY/TJn0w9c1VAI/AAAAAAAABJQ/rXyUGVX7BZg/s320/s.jpgAnyukám csalja apumat. Nem először fordul elő. Kb. 5 éve már kiderült egyszer, hogy csalja aput, és ezt apum is sejtette. Akkor úgy vetettünk véget ennek az egésznek a tesómmal, hogy megfenyegette anyut, hogy hagyja abba(persze voltak bizonyítékok) Most váltott munkahelyet és feltűnő lett, hogy ha 7re kell mennie dolgozni már 6kor elmegy itthonról meg ha elkértem e telefonját soha nem adta ide. Ezekből összeállt a kép, és megnéztem a telefonját, mikor nem látta. Az sms-ek között találtam egy olyat, hogy "szeretlek. gondolkodom rajta, hogy köthetnénk össze az életünket." Az első reakcióm a kiborulás volt. Imádom apukámat, borzalmasan sajnáltam. De anyumat is szeretem, nem akarom hogy a szüleim elváljanak. Először undorodtam anyumtól, de miután eltelt egy kis idő és átgondoltam a helyzetet rájöttem, hogy nem tudom nem szeretni. Persze haragszom rá és rengeteg bennem az indulat. Mit tegyek?

 

CSAJOK: TANÁCSOD, VÉLEMÉNYED IDE ÍRHATOD

PASIK: TANÁCSOD, VÉLEMÉNYED IDE ÍRHATOD

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség szomorúság indulat megcsalás sajnálat szülők keserűség

Névtelen szex a sötétben

2011.05.03. 14:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.noiportal.hu/images/cikkek/3111_csaj.jpgÁdámmal már majdnem egy éve rendszeresen chateltünk az interneten. Lassan megismertük egymás életét. Az égvilágon mindent tudtunk már egymásról, még azt is, hogy kinek, milyen szexuális vágyai, szokásai vannak.

Ha őszinte akarok lenni, akkor nekem már többször megfordult a fejemben, hogy milyen lenne Ádámmal szeretkezni. Hát most szeretkeztünk. És bátran állíthatom, hogy életem egyik legjobb szexuális élménye volt. Hogy miért? Tán azért, mert két dolog hajtott csupán: a vágy, és a kíváncsiság.


Az egész úgy kezdődött, hogy Ádám azt javasolta, találkozzunk egy sötét hotelszobában, vetkőzzünk le és szeretkezzünk. Ebben semmi különleges nincs, hiszen napjában hány fiatal pár zárkózik be egy kellemes hotelszobába, csak azért, hogy eltölthessenek néhány édes órát. Ádám azonban azt kérte tőlem, hogy se előtte, se utána ne lássuk egymás arcát. Először természetesen nemet mondtam, de az ötlet egyre jobban izgatta a fantáziámat.


http://edesviz.hu/files/edesviz/Magazin/ffi_no_sotetben.jpgAz interneten történő beszélgetés természetesen továbbra is folytatódott.

 

CSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

Szólj hozzá!

Címkék: szex élmény izgalmas csajozás vetkőzés titokzatos pasizás névtelen csodálatos izgató sötétben

Orális gyönyörök - 18+

2011.05.02. 13:38 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

Bizonyára ördög vagy az ágyban, és imád a pasid. Semmi okom feltételezni, hogy nem szoktad őt orálisan kényeztetni, méghozzá nagy szakértelemmel. Azonban lenne néhány tippem, hogyan fokozhatnád még egy kicsit nagyszerű képességeidet!

Na most jött el az ideje annak, hogy felidézd a szexfilmekben látott jeleneteket és átültesd néhányukat a gyakorlatba! Nem láttál még szexfilmet? Először is nem hiszem, de ha netán tényleg ilyen hihetetlenül visszafogott életet élsz, majd én mesélek neked róla!

1. Amikor még ruhában van, minden alkalmat ragadj meg arra, hogy „véletlenül” hozzáérj gyönyörű nemi szervéhez!

2. Kezdd ajakaddal a simogatást az arcánál, és lassan, nagyon óvatosan haladj lefelé a nadrág irányába.

3. Ne mássz egyből a nadrágba! Először csak dörzsöld magad hozzá, egészen bátran odanyomhatod szép kis fejedet, mintha keresnél valamit

4. Óvatosan, lassan vetkőztesd le, de még mindig ne érints meg közvetlenül!

5. Meztelen végre? nem kell azonnal nekirontani! Hűűű de izgató, amikor már nagyon közel jársz a legérzékenyebb pontjához, de mégsem érinted meg! A legtöbb pasi ettől lekaparja a tapétát. Forró leheleteddel, mély szuszogásokkal, sóhajtozással kezdd az akciót!
 

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

 


 

Szólj hozzá!

Címkék: szex banán nemiszerv csajozás 18 nyalás orális pasizás gyönyör felnőtteknek

Az erősebb versenyszellemük miatt keresnek többet a férfiak?

2011.05.02. 08:49 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://blog.reb.hu/wp-content/uploads/2008/12/penz.jpgA fiúkban már négyéves koruktól kezdve erősebben buzog a versenyszellem mint a lányokban, és ez a különbség felnőttkorban is megmarad – állítják a szakemberek, akik szerint sikerült megtalálniuk az egyik lehetséges magyarázatot arra, hogy a férfiak miért keresnek több pénzt a nőknél. A németországi Iza kutatóközpont két szakembere által készített tanulmány több mint ezer, három és tizennyolc éves kor közötti fiatal bevonásával készült. A kutatók két különböző feladat segítségével mérték le a két nem versenyzésre való hajlandóságát.

 

NŐK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

FÉRFIAK: FOLYTATÁSHOZ KATTINTS IDE

Szólj hozzá!

Címkék: statisztika pénzkeresés férfiak nők pénz erős csajozás kereset pasizás versenyszellem megélhetőség

süti beállítások módosítása