Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Utolsó kommentek

CsajozasPasizas.blog.hu

Csajozás, pasizás, ismerkedés, barátok, flört, szerelem, sorsok, történetek...

Linkblog

Mitől marad hűséges a férfi?

2011.05.08. 11:01 :: Csajozas.hu/Pasizas.hu

http://www.blikk.hu/data/cikk/2/1/23/34/cikk_2012334/adultery232.jpgMinden olyan szépen indul: össze vagytok nőve, mint a sziámiak, nem láttok mást, csak egymást. Aztán összekötitek az életeteket, majd menetrend szerint jönnek a gyerekek, a villanyszámla, a mindennapok és a fásultság. Végül pedig az a nő…

Mindannyiunkban ott bujkál a félsz: mi lesz, ha egyszer megcsal? Mi a baja, amikor azt mondja, semmi? Hol járt, amikor azt mondja, nem fontos? Mit tehetünk annak érdekében, hogy ez ne történjen meg?

A válasz nem olyan bonyolult: a férfiak legtöbbször azért csalják meg a nőket (és legyünk őszinték: fordítva is igaz), mert valami olyat keresnek, amit már nem kapnak meg otthon. Lehet unalomnak is nevezni, de valójában arra vágyik ilyenkor az ember, hogy újra kívánatosnak, szexinek érezhesse magát, hogy valaki csodálja, hogy újra érezze azt az izgatottságot, lendületet, amit régen veled érzett.

„4 éve voltam házas, amikor megcsaltam a feleségem. Nem terveztem, a nő sem volt valami modell-testű szépség, de helyes volt. Egyszerűen csak sok kedvességet kaptam tőle, elmondta, mennyire vágyik rám, én meg úgy éreztem magam, mint valami Isten. Nehéz az ilyesminek ellenállni, amikor otthon csak a számlákról hallok, meg hogy mikor vágom már le a füvet”
András, 37 éves


Lehet arról panaszkodni, mikor vitt el apa utoljára egy romantikus vacsorára, de ha megoldást szeretnénk, akkor nem érdemes időt vesztegetni a vádaskodásra. Inkább nézzük meg, mit tehetünk, hogy hűséges maradjon az emberünk.


1. Miről beszélgettek?

 

http://gitkatarhely.freeblog.hu/files/_3137803.jpgCSAJOK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

PASIK: FOLYTATÁSHOZ KATT IDE

NE FELEJTS EL LÁJKOLNI SEM :-) KÖSZI! :)

VIDÁM, SZÉP NAPOT MINDEN KEDVES LÁTOGATÓMNAK!

http://www.facebook.com/CsajozasPasizas

Szólj hozzá!

Címkék: férfi szex szerelem hűség házasság bonyolult hűséges férfi

A bejegyzés trackback címe:

https://csajozaspasizas.blog.hu/api/trackback/id/tr502886776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása